Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 25 (5232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Poliţiştii îl caută pe individul care le-a batjocorit colega pe Facebook şi i-a spart adresa de e-mail

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţista suceveancă căreia i-a fost spartă adresa de e-mail şi i s-a făcut un cont fals pe reţeaua de socializare Facebook, unde fiind prezentate mai multe fotografii cu ea în costum de baie, pe litoral, şi comentarii „proprii” cu conţinut obscen, a depus reclamaţie, iar colegii ei încearcă acum să dea de urma individului care se face vinovat de toate acestea.

Poliţista, inspector de poliţie, a reclamat că i-a fost furat laptopul, de pe care, cel mai probabil, au fost luate fotografiile postate pe contul de Facebook cu numele ei.

Contul respectiv este unul fals, făcut în cursul zilei de marţi, 29 ianuarie a.c..

Vă reamintim că miercuri după-amiază, de pe adresa personală de poştă electronică a tinerei ofiţer, în vârstă de 32 de ani, a fost trimis la zeci de persoane un e-mail, în care o persoană răuvoitoare povestea cum aceasta a ajuns să îmbrace uniforma, dând o şpagă de 3.000 de euro.

Sub identitatea poliţistei, autorul acestei glume sinistre susţinea că „sunt într-o situaţiedisperată,nu îmi mai ajung banii de chirie şi pentru rata la maşină!”, iar în e-mailul respectiv, intitulat „mesaj disperat”, dădea numărul de telefon al tinerei ofiţer, precum şi un link cu un cont de Facebook făcut pe numele poliţistei, cont care conţinea fotografii cu aceasta şi multe comentarii cu conţinut obscen.

Poliţista a aflat chiar de la reporterii Monitorului întreaga poveste, mărturisind că bănuieşte că în spatele acestei mârlănii s-ar afla fostul ei soţ, de care a divorţat de mai mulţi ani.

Dacă va fi identificat, cel care a pus la cale toată această poveste va fi cercetat pentru furt şi accesarea neautorizată a sistemelor informatice.

La scurt timp după ce i-am povestit poliţistei de e-mail-ul cu pricina şi comentariile de pe Facebook, făcute în numele ei, de pe adresa poliţistei a fost trimis un nou e-mail, de data aceasta expediat chiar de către tânăra ofiţer: „Bunăziua, îmi cer scuze pentru mail-ul primit anterior, mi-a fost furat laptop-ul şi spartăadresa de mail”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii îl caută pe individul care le-a batjocorit colega pe Facebook şi i-a spart adresa de e-mail.
 Vizualizări articol: 2211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 10 voturi
Poliţiştii îl caută pe individul care le-a batjocorit colega pe Facebook şi i-a spart adresa de e-mail1.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei