Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 25 (5232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţe

Conducerea DGFP Suceava, evaluată la nivel maxim de ANAF

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Întreaga conducere a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava a primit calificative apropiate de maximul punctajului posibil, în urma evaluării activităţii din anul 2012. În cadrul evaluării anuale făcute recent de către conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, directorul DGFP Suceava a obţinut 4,9 puncte, din cinci posibile, având astfel cea mai mare notă obţinută la nivel naţional de către şefii de Finanţe. Evaluări la acest nivel au fost obţinute de către conducerea DGFP Suceava şi în anii anteriori.

La rândul lor, cei doi directori adjuncţi ai DGFP Suceava au obţinut la evaluarea anuală un punctaj de 4,8 puncte, din cinci posibile. Este vorba despre directorul Activităţii de Metodologie şi Administrare a Veniturilor Statului, Simona Bădeliţă, şi de directorul Activităţii de Inspecţie Fiscală, Ovidiu Gavriliţă.

De precizat că la evaluarea activităţii conducerii DGFP Suceava în anul 2012 s-a luat în considerare gradul de realizare a indicatorilor stabiliţi de ANAF, printre care gradul de realizare a programului de încasări, rata de încasare a obligaţiilor stabilite suplimentar de activitatea de inspecţie fiscală, ponderea încasărilor realizate prin aplicarea măsurilor de executare silită în total venituri, sau sumele atrase suplimentar ca urmare a inspecţiei fiscale.

În ceea ce-l priveşte pe Petrică Ropotă, acesta a ţinut să precizeze că „realizările conducerii acestei instituţii sunt realizările tuturor funcţionarilor publici care lucrează în cadrul DGFP Suceava”. Petrică Ropotă a subliniat faptul că 99% dintre angajaţii DGFP Suceava au primit calificativul „foarte bine” la analiza activităţii din anul 2012.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că din anul 2009, şeful DGFP Suceava, Petrică Ropotă, face parte din Comisia de monitorizare, coordonare şi îndrumare metodologică a dezvoltării sistemului de control managerial al Agenţiei de Administrare Fiscală. Comisia este formată din specialişti în finanţe care au rolul de a elabora procedurile care trebuie implementate în acest domeniu, una din atribuţii fiind şi realizarea programului de dezvoltare a sistemului de control managerial al ANAF.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea DGFP Suceava, evaluată la nivel maxim de ANAF.
 Vizualizări articol: 1614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Conducerea DGFP Suceava, evaluată la nivel maxim de ANAF3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei