Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 25 (5232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Clinică veterinară ultramodernă, deschisă la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai moderne clinici veterinare din judeţ s-a deschis recent la Rădăuţi. Investiţia aparţine companiei Helmivet, al cărei slogan, „Salvaţi Animalele!”, a fost testat cu succes de-a lungul anilor. Serviciile oferite de clinică sunt extrem de variate şi se adresează atât proprietarilor animalelor de companie, cât şi deţinătorilor de animale mari.

„Principiul după care ne ghidăm activitatea este acela de a oferi servicii de calitate şi prompte, iar pentru a putea îndeplini aceste criterii am apelat la cei mai buni specialişti”, a declarat Monica Ilisoi, administratorul firmei Helmivet.

Clinica veterinară de la Rădăuţi este a doua din judeţ, după ce acum jumătate de an a fost inaugurată una la Gura Humorului. De altfel, Helmivet nu deţine doar clinici veterinare, ci şi mai multe farmacii veterinare, de unde posesorii de animale pot achiziţiona hrană şi medicamente certificate. În afară de Rădăuţi şi Gura Humorului, firma mare activează în Botoşani, Iaşi, Suceava, Vicovu de Jos, Volovăţ şi Milişăuţi, iar politica viitoare este gândită pentru o dezvoltare şi în alte localităţi.

 

Analize complexe pentru identificarea problemelor medicale ale animalului

Ultramoderna clinică veterinară de la Rădăuţi oferă o paletă largă de servicii. Pe lângă consultaţii, tratamente şi vaccinări, specialiştii de la Helmivet efectuează şi intervenţii de mică şi mare chirurgie, toate acestea fiind realizate cu ajutorul aparaturii de ultimă generaţie. Clinica mai are şi un salon de cosmetică, acolo unde animalele de companie pot fi spălate şi coafate, dar şi un cabinet de stomatologie dentară.

„Pentru a determina cu exactitate probleme cu care se confruntă un animal avem posibilitatea efectuării unor analize complexe, care cuprind biochimia sângelui, analiza microscopică a urinei sau hematologie. În cazul în care se impune intervenţia chirurgicală avem posibilitatea de internare post-operatorie. Acest regim de cazare este inclus şi în situaţiile în care animalul are nevoie de un tratament medical pentru o perioadă mai îndelungată”, a arătat Monica Ilisoi.

 

Servicii şi în afara programului de lucru, pentru cazuri de urgenţă

Din cei 42 de angajaţi ai companiei Helmivet, o bună parte sunt medici veterinari, iar cunoştinţele acestora sunt determinante pentru diagnosticarea şi tratarea corespunzătoare a animalelor bolnave. Clinica veterinară din Rădăuţi este deservită de doi medici şi un asistent, toţi cu studii în domeniu, care beneficiază şi de aparatură ultramodernă, cum ar fi două ecografe performante.

Investiţiile nu se opresc aici, iar administratorii companiei Helmivet au anunţat că au în plan achiziţionarea unui aparat de radiologie de ultimă generaţie. „Din câte ştim noi, acest aparat de radiologie va fi primul de acest fel din judeţul Suceava, un alt motiv pentru care credem că serviciile oferite de noi sunt şi vor fi la cele mai înalte standarde”, a adăugat Monica Ilisoi.

În clinica veterinară din Rădăuţi a companiei Helmivet se oferă nu doar servicii curente, în timpul programului de lucru, ci şi intervenţii pentru situaţii de urgenţă.

La fel s-a întâmplat şi cu proprietarul unor pui de câini din rasa ciobănesc carpatin, care a ajuns grăbit la clinică după ce trei dintre animale prezentau sângerări. După consultaţia de rigoare, animalele au fost tratate corespunzător, iar proprietarul a putut pleca acasă, având obligaţia de a urmări evoluţia stării de sănătate.

 

Clinica veterinară, completată cu o farmacie veterinară

În imediata vecinătate a clinicii veterinare din Rădăuţi se află şi o farmacie veterinară, aparţinând aceleiaşi companii Helmivet. În acest fel se asigură servicii integrate pentru posesorii de animale. Astfel, oamenii pot achiziţiona din farmacie hrană pentru animalele de companie şi pentru animalele de rentă, accesorii pentru animale, dar şi medicamente pentru tratamentul afecţiunilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinică veterinară ultramodernă, deschisă la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Clinică veterinară ultramodernă, deschisă la Rădăuţi4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 1 feb 2013, 15:26:37
Meritul lui Olarean, el rezolva tot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei