Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 8 (5215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Trafic de droguri

Suceveană extrădată din Italia pentru o pedeapsă de 15 ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără din judeţul Suceava a fost extrădată în cursul zilei de joi din Italia, după ce pe numele respectivei,  Irina Florentina Nwokeji, fostă Bobu (33 de ani), din comuna Grămeşti, figura un mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

Suceveanca a fost condamnată în noiembrie 2007 de către Tribunalul Bucureşti  la nu mai puţin de 15 ani de închisoare.

Irina Florentina Nwokeji era dată în urmărire internaţională încă din iunie 2006, însă până acum câteva luni nimeni nu i-a dat din urmă.

Pe data de 12 octombrie 2012, urmare a demersurilor efectuate de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în colaborare cu autorităţile judiciare italiene, tânăra originară din Grămeşti a fost depistată şi arestată pe teritoriul Italiei.

În perioada anilor 2002-2004, suceveanca s-a ocupat de organizarea traficului de droguri, de recrutarea cărăuşilor, procurarea biletelor de călătorie şi întocmirea tuturor formalităţilor necesare pentru efectuarea transporturilor de droguri de pe urma cărora încasa sume de bani considerabile.

“Urmărita a fost extrădată, fiind preluată de o escortă şi încarcerată în Arestul central Bucureşti”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

Încă doi suceveni, trimişi din Italia cu avionul şi cătuşe la mâini

Spre sfârşitul anului trecut, alţi doi suceveni au fost arestaţi şi extrădaţi din Italia, după ce au fost daţi în urmărire internaţională de autorităţile române.

Elena Simona Precop (29 de ani), tânăra acuzată că în aprilie 2011, pe vremea când era angajată ca referent agricol la Primăria Cârlibaba, şi-a ucis nou-născutul într-un WC public, a fost arestată de carabinieri în localitatea Diamante (regiunea Calabria, sud).

După ce a născut singură, femeia, absolventă de studii superioare, a rupt cordonul ombilical, după care a aruncat placenta în haznaua grupului sanitar.

Elena Simona Precop a pus apoi trupul neînsufleţit al micuţului într-un sac menajer, pe care l-a ascuns sub haine, şi s-a dus din nou la primărie. A plecat de acolo după scurt timp, ascunzând cadavrul nou-născutului sub scara de lemn de la intrarea în locuinţa ei.

Al doilea caz este cel al unui individ din Şcheia, Ionel Cristinel Stancu (34 de ani), acuzat de tentativă de omor deosebit de grav. El era dat în urmărire din luna iunie a anului trecut, pe motiv că ar fi înjunghiat un tânăr în club Ranch.

Pe site-ul de urmăriţi general al Poliţiei Române, Ionel Cristinel Stancu figura drept „violent şi poartă cuţit asupra sa”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveană extrădată din Italia pentru o pedeapsă de 15 ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 3867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Suceveană extrădată din Italia pentru o pedeapsă de 15 ani de închisoare5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei