Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 8 (5215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Depinde de pompă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri, în Gazeta Sporturilor, un anume domn Marcel Răducanu (cei tineri sunt rugaţi să scormonească prin arhive; astfel vor afla cine este domnia sa şi ce a însemnat el pentru Steaua şi pentru România, dar mai ales cum a evadat el din comunism: după ce a jucat o repriză într-un amical al Naţionalei, la Dortmund, în 1981, la pauză s-a dat accidentat, a cerut schimbarea, a rămas în vestiare şi apoi s-a tot dus... până la Borussia Dortmund, unde a jucat din 1982 până în 1988!) zice că pe Chiricheş cei interesaţi să-l vândă l-au umflat cu pompa! Abia aştept reacţiile împricinaţilor. Mă gândesc nu neapărat la Chiricheş însuşi (care pe lângă că pare un băiat cu bun simţ, este sigur şi conştient de valoarea lui reală şi deci de câte atmosfere i s-au pompat la imagine) ci mai ales la clanul Becali, vânzătorul şi intermediarii deopotrivă, care nu vor lăsa netaxat asemenea afront, chiar dacă, s-au mai ales, dacă vine de la unul care chiar ştie ce spune, ba mai este şi unul din nemuritorii Stelei, comparabil cu Voinescu, Constantin, Iordănescu, Hagi, Lăcătuş, Belodedici. În nici un caz cu Bănel sau panaramele Costea. Mai mult: în 1979 şi 1980 Marcel Răducanu a fost desemnat fotbalistul anului. Încă mai mult: la Dortmund are o şcoală de fotbal pe care a înfiinţat-o în 1994 şi care este asaltată de nemţi, părinţi şi copii, care au mare încredere în specialistul român. Aşadar, spusele lui Marcel Răducanu au greutate. Greutatea valorii omului care a spus, dar şi a descoperitorului şi şlefuitorului de talente. Să ne înţelegem: Marcel nu zice că Chiricheş ar fi vreun „vopsit”, adică valoare zero, ci doar că nu e chiar ceea ce spun alde Becali. Că ar valora vreo 3 milioane dar nu 10 sau 100. Ceea ce mi se pare absolut corect. La un cu totul alt nivel, iată că sunt şi alţii care pompează, exact cum spuneam şi eu alaltăieri, când vorbeam despre Balonul de Aur: nici nu s-a încheiat bine ceremonia, şi iată că aflăm că unii dintre cei care şi-au exprimat opţiunile (fotbalişti, antrenori, ziarişti) au constatat că deşi l-au votat pe Ronaldo, Iniesta sau altul, voturile lor au fost punctate la... Messi! Oare vrea Barcelona să-l vândă, ca Steaua pe Chiricheş!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depinde de pompă.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Depinde de pompă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei