Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2012 - Anul XVII, nr. 276 (5181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment caritabil

Dans, distracţie şi calorii consumate la Zumbathon – Împreună pentru Delia Macovei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, 25 noiembrie, sucevenii dornici să facă mişcare, să ardă caloriile suplimentare şi să se distreze sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava pentru a participa la două acţiuni caritabile, care îmbină sportul şi distracţia cu cele mai noi tehnici de întreţinere corporală şi de tonifiere a musculaturii.

Astfel, de la ora 14.00, sucevenii sunt invitaţi să consume calorii prin practicarea revoluţionarelor programe Steel Tonic şi Steel Combat susţinute de Liliana Focşa - singurul instructor oficial Steel Programs din Suceava, dar şi să urmărească demonstraţii de arte marţiale Aikido şi Qwan Ki Do. Participanţii la evenimentul organizat de Fuchsia Fitness sunt rugaţi să facă o donaţie pentru ajutarea unei fetiţe care suferă de o boală gravă.

Asociaţia Aiki Dojo este afiliată Fundaţiei Române de Aikido Akikai, având dojo-uri în Suceava, Botoşani, Vaslui, şi este coordonată de instructorul Cristian Carari (centură neagră 1 dan), în vreme ce Clubul Sportiv Qwan Ki Do He Pai (Cocorul Alb) din Suceava este coordonat de instructorul Ovidiu Zegrea (centură neagră 1 dan).

 

Zumba dance, cu cei mai cunoscuţi instructori din Iași, Bacău, Vaslui, Suceava şi București

În aceeaşi zi, de la ora 16.30, tot la Shopping City, sucevenii au ocazia să facă sport şi să se distreze alături de cei mai cunoscuţi instructori de zumba din Iași, Bacău, Vaslui, Suceava şi București, la Zumbathon® – Împreună pentru Delia Macovei.

Acesta este un eveniment caritabil ce va permite participanţilor să consume uşor 1.000 de kcal, să doneze 25 de lei pentru a o ajuta pe Delia şi să se distreze de minune în acelaşi timp.

„Şi tu o poţi ajuta pe Delia! Este în puterea ta, a noastră, a tuturor! Eliberează energie, donează 25 de lei şi vei vedea că fiecare mişcare contează!”, este deviza acţiunii organizate de Andreea Teodora Zimbru (instructor Zumba şi membru al Zumba Instructor Network), Fuchsia Fitness şi Shopping City Suceava.

Ambele evenimente sunt organizate cu scopul de a o ajuta pe Delia Macovei, o fetiţă de numai 3 anişori, care suferă de o afecţiune foarte gravă, o tumoare cerebrală care îi pune viaţa în pericol. Ea a suportat deja două intervenţii chirurgicale la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” din Bucureşti, în lunile aprilie şi mai. Părinţii micuţei au fost sfătuiţi de chirurgi să o ducă pe Delia la Institutul de Oncologie Roussy din Paris, pentru noi investigaţii şi intervenţii chirurgicale, dar pentru aceasta familia micuţei trebuie să dispună de 50.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dans, distracţie şi calorii consumate la Zumbathon – Împreună pentru Delia Macovei.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dans, distracţie şi calorii consumate la Zumbathon – Împreună pentru Delia Macovei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei