Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trimis în judecată

Individul care a înjunghiat doi tineri într-un restaurant din Şcheia era sub influenţa etnobotanicelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mihai Gherman (23 de ani), alias „Porcu”, din comuna Şcheia, individul care a înjunghiat grav la sfârşitul lunii septembrie a.c. doi tineri într-un restaurant din localitate, era sub influenţa etnobotanicelor.

Le-a spus-o anchetatorilor chiar suspectul la audieri, recunoscându-şi fapta, însă susţinând că se afla în legitimă apărare. Cu toate astea, ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pentru tentativă la omor deosebit de grav. 

Scandalul a avut loc în noaptea de 29/30 septembrie şi, potrivit anchetatorilor, a fost provocat chiar de inculpat. Gherman căuta etnobotanice şi s-a dus la masa victimelor, doi tineri de 23, respectiv 24 de ani.

Când aceştia i-au spus să-i lase în pace, „Porcu” s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să-i ameninţe pe cei trei tineri. Apoi, a început să arunce înspre masa acestora cu sticle şi veselă.

Scandalul s-a mutat la parterul localului, când victimele şi amicul acestora au coborât, iar unul dintre ei l-a lovit cu un scaun pe Dumitru Elvis Rostaş (23 de ani),  un tânăr care se afla împreună cu Mihai Gherman.

Dornic de răzbunare şi cu mintea îmbibată de alcool şi etnobotanice, Gherman a scos un briceag şi i-a înjunghiat în zona abdominală pe cei doi tineri. Potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale localului, deşi răniţi, cei doi tineri înjunghiaţi au ripostat şi l-au „şifonat” pe atacatorul lor.

Victimele au fost transportate la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, unde au fost supuse în aceeaşi noapte unor intervenţii chirurgicale, fiind internate apoi pe secţia de Reanimare.

Mihai Gherman a fost arestat preventiv la scurt timp după comiterea faptei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a înjunghiat doi tineri într-un restaurant din Şcheia era sub influenţa etnobotanicelor.
 Vizualizări articol: 1892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a înjunghiat doi tineri într-un restaurant din Şcheia era sub influenţa etnobotanicelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei