Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2012 - Anul XVII, nr. 260 (5165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Schimbare

Octavian Ilisoi, instalat oficial la conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar rădăuţean Octavian Ilisoi este noul şef al Direcţiei Sanitar-Veterinare Suceava. El a fost numit în funcţie cu titlu interimar până pe 31 decembrie 2012 printr-un ordin emis de conducerea Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare. Octavian Ilisoi şi-a preluat postul, luni dimineaţă, în prezenţa prefectului Florin Sinescu, care a dat citire ordinului de numire în funcţie, a subprefectului Constantin Harasim, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu şi a angajaţilor Direcţiei Sanitar Veterinare. „Începând cu data de azi sunteţi în funcţia publică de director executiv al DSV. Nu e nici un moment de bucurie, nici de tristeţe, este un pas normal. Lucrurile se schimbă, au o anumită dinamică şi de aceea cred eu important este să punem lucrurile să meargă înainte cât mai operativ. Vă urez succes”, a declarat prefectul Florin Sinescu.

 

Ilisoi: “Voi încerca să fiu drept şi corect în activitatea pe care o voi desfăşura”

Noul şef al veterinarilor suceveni are 35 de ani şi vine din sistemul privat. Prin grupul său de firme deţine lanţuri de farmacii şi clinici veterinare în toată zona Moldovei, precum şi un depozit de medicamente veterinare. În cei 11 ani de activitate a lucrat şi la stat timp de cinci ani, ca inspector la Autoritatea Hipică Naţională, acolo unde susţine că a acumulat experienţă profesională. “Îmi face o mare plăcere să lucrez alături de domniile voastre. Voi fi alături de voi voi încerca să vă ascult toate păsurile şi nevoile şi voi încerca să fiu drept şi corect în activitatea pe care o voi desfăşura. Mulţumesc celor care au avut încredere într-un medic tânăr”, a declarat Octavian Ilisoi.

 

Băişanu a spus că a vrut să se facă medic veterinar când a fost mic

Prezent la instalare, liderul liberal Alexandru Băişanu nu a scăpat prilejul să gâdile orgoliul medicilor veterinari. El a împărtăşit audienţei un secret, acela că a vrut să se facă medic veterinar când a fost mic. “Sunt onorat să fiu alături de dumneavoastră. Am să vă divulg un secret sau o chestie autobiografie. Când eram mic, tânăr, voiam să mă fac medic veterinar. Nu ştiu ce Dumnezeu s-a întâmplat în chimia evoluţiei mele şi m-am dus la Facultatea de Filozofie. Probabil după ce am suferit un accident la picior şi am văzut cam ceea ce înseamnă să fii cu adevărat medic nu am mai avut puterea, tăria să urmez acest drum”, a spus Băişanu.

În ultimele săptămâni, la şefia DSV Suceava s-a aflat Cornel Ţehaniuc. El fusese numit tot interimar. Acest lucru s-a întâmplat după ce titularul postului, democrat-liberalul Petrea Dulgheru, a fost detaşat la Bucureşti, la Agenţia Naţională Sanitar-Veterinară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi, instalat oficial la conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare.
 Vizualizări articol: 2941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Octavian Ilisoi, instalat oficial la conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei