Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2012 - Anul XVII, nr. 255 (5160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Directorul Institutului Bukowina a primit diploma de Cetăţean de onoare al judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Institutului Bukowina din Augsburg, Germania, Otto Hallabrin, a primit în cursul zilei de ieri titlul de Cetăţean de onoare al judeţului Suceava. Distincţia i-a fost înmânată de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezenţi preşedintele Regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, prefectul Florin Sinescu şi angajaţi ai Consiliului.

Cătălin Nechifor a subliniat că acest titlu i-a fost acordat în semn de recunoştere pentru întreaga activitate desfăşurată începând cu anul 1997, atunci când a fost semnat acordul de parteneriat dintre judeţul Suceava şi Regiunea Schwaben din Germania.

Vizibil emoţionat, Otto Hallabrin a ţinut să mulţumească pentru „această înaltă distincţie” primită de la autorităţile judeţene sucevene. „Eu preiau această onoare în numele tuturor celor care împreună cu mine au derulat proiectele care s-au realizat în cadrul acestui parteneriat”, a spus Otto Hallabrin. El a subliniat că din punctul său de vedere, parteneriatul dintre Suceava şi Schwaben are două mari merite. „În primul rând, acest parteneriat a creat ceva unic în Europa. Nu cunosc nici o regiune din Europa care a creat, printr-un parteneriat, o marcă. Bucovina este acum o marcă. Şi vreau să spun că în Augsburg este chiar şi o staţie de tramvai Bucovina, iar oamenii aud tot timpul numele Bucovina”, a declarat directorul Institutului Bukowina.

El a subliniat că pentru a crea o marcă este nevoie de sume foarte mari de bani, însă în cazul Bucovinei, această marcă a fost creată şi dezvoltată prin parteneriatul dintre Suceava şi Schwaben. Hallabrin a mai precizat că un alt mare câştig al acestui parteneriar îl reprezintă şi faptul că sute de persoane din Schwaben au venit în judeţul Suceava şi au vorbit frumos la întoarcerea în ţară despre Bucovina şi despre România.

„Pentru mine personal, în acest parteneriat rămân oamenii. În decursul anilor au apărut prietenii între cei care au lucrat în cadrul acestui parteneriat în decursul anilor, care durează şi astăzi”, a mai spus Otto Hallabrin.

După discursul acestuia, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a ţinut să remarce faptul că „rar întâlneşti un om care să vorbească atât de frumos despre Bucovina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Institutului Bukowina a primit diploma de Cetăţean de onoare al judeţului.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Directorul Institutului Bukowina a primit diploma de Cetăţean de onoare al judeţului4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei