Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2012 - Anul XVII, nr. 255 (5160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu susține că școala suceveană a fost abandonată de USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu atrage atenția asupra faptului că, la ultima rectificare bugetară, Guvernul Ponta a tăiat județului Suceava suma de 15.935.000 de lei din finanţarea de bază a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat, însemnând salarii, indemnizații și alte drepturi salariale în bani stabilite prin lege, precum și contribuțiile aferente acestora. Prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, membră în Comisia de învățământ a Camerei Deputaților, este de părere că reducerea finanțării învățământului sucevean este “încă o dovadă că USL una spunea când era în opoziţie şi alta face de când este la putere”. ”De fapt, după cum poate observa oricine, Guvernul Ponta se încăpățânează în a nu face mai nimic bun pentru educația din România”, a precizat Ardeleanu.

Parlamentarul democrat-liberal cere USL și Guvernului Ponta să înceteze cu ipocrizia și să trateze cu maximă responsabilitate problematica învățământului românesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu susține că școala suceveană a fost abandonată de USL.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu susține că școala suceveană a fost abandonată de USL2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E vorba de scoala ardeleana trimis de
(31 oct 2012, 11:28:42
Cred ca doamna este in mare confuzie.In primul rand cine a taiat salariile profesorilor cu 25%?Cine a adoptat prin ordonanta de urgenta(si nu prin dezbatere in parlament)legea invatamantului nascuta din cosmarurile mazilitului si din divagatiile lui Funeriu?.Cine a inchis scoli ?Cine a dat afara profesori?In al doilea rand stiu ca guvernul USL a dat inapoi cei 25% profesorilor.Stiu ca se fac mari eforturi pentru a corecta legea invatamantului(clasa pregatitoare,bacul profesional).deci cred ca doamna se refera nu la scoala suceveana ci la scoala ardeleana.Ea alaturi de Gheorghe Sincai si Ion Budai Deleanu
1.1  RE: E vorba de scoala ardeleana trimis de
(31 oct 2012, 12:25:07
pune totusi in ghilimele la ardeleana de la scoala ''ardeleana''.

acesti nemernici care acum isi zic ARD, n-au miscat un fir de praf cand, funeriu,la indicatii precise straine, a inceput sa distruga invatamantul romanesc.

sanda ne demonstreaza ca nu conteaza ca partidul in care ''s-a dus'' este unul care a facut genocid pt.romania; totusi ea continua sa deschida gura si sa fie in continuare ''PENTRU''.
este fara indoiala tendentioasa in declaratii si ne arata ca pt.un loc caldut in viitorul parlament, un intelectual poate face...fara nici-un efort...chiar prostitutie politica.
1.2  RE: E vorba de scoala ardeleana trimis de
(31 oct 2012, 15:30:14
Cei care sunt pe o functie si mai au si o situatie sociala de invidiat, nu vor intelege niciodata raul facut . Acestia sunt ,,oamenii de guma” servili regimului, oricare ar fi si in orice conditii!

Niciodata nu a fost asa de multa coruptie, ca in perioada lui Base.

A facut tot ce a vrut. Oamenii sprijiniti de el, au fost pusi in functiile cele mai inalte si s-au imbogatit fara rusine.

Nici PSD-ul n-a ,,performat” asa cum au facut astia.

Supararea oamenilor loviti fara mila de el, este fara margini. Numai o parte a trebuit sa sufere,cei ce nu i-au placut lui deloc: medicii, profesori in special!

Multi au plecat si au regretata ca s-au nascut in RO.

Nu se stie daca se vor mai intoarce! Dar pe cine intereseaza!?
1.3  RE: E vorba de scoala ardeleana trimis de
(31 oct 2012, 16:02:56
Raducule.......... Marga si abramburica au distrus invatamantul, funeriu doar a continuat munca lor. Cat despre Bacul profesional el nu va fi luat in considerare niciunde. Nimeni nu va angaja pe cineva care nu e in stare sa ia un bac normal, iar la necalificati, pur si simplu nu se cer diplome. Deci poate fi pus in rama in WC.
2.   Comentariu trimis de
(31 oct 2012, 18:00:32
pdl - ard-l-ar focul iadului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei