Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2012 - Anul XVII, nr. 255 (5160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   19 imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Balul Bobocilor de la Ion Luca, o reușită

Casa de Cultură “Platon Pardău” a fost şi anul acesta gazda ediţiei 2012 a balului bobocilor Liceului teoretic Ion Luca.

Vineri, 26 octombrie, sala mare era deja arhiplină, toţi spectatorii fiind nerăbdători să-i cunoască pe boboceii acestei generaţii.

Din juriul ediţiei de anul acesta au făcut parte directorul adjunct Jenica Romanică, profesorii Maria Romilă, Daniela Corneţchi şi Ciprian Vrânceanu. Din partea sponsorilor, juraţi au fost Ana Cojoc, dar şi Iulian Burlacu, reprezentantul societăţii Dorna Cris Trans, şcoala de şoferi care le va oferi, la 18 ani, câştigătorilor, şcolarizare pentru permis, gratuită. Din partea elevilor, au jurizat Ana Lăcătuş şi Octavian Simionescu.

Intro-ul ediției de anul acesta a fost asigurat de către boboci și o parte dinte organizatori, care au pus la cale o coregrafie după celebrul “Gangnam Style”, pusă în scenă de către Bogdan Avram, elev al clasei a XII-a, energia transmisă publicului făcând ca boboceii să fie primiți cu multe aplauze de către audiență.

 

Bobocul de „ciocolată”

Prima probă a fost cea în care finaliştii au trebuit să găsească metode cât mai originale pentru a se prezenta, toţi cei 20 de boboci reuşind, mai repede sau mai cu poticneli să treacă peste emoţiile primului contact cu microfonul.

Finaliştii ediţiei de anul acesta au fost Diana Antochi şi Marian Popa, Ioana Bîrgăoanu şi Vlad Crăciunescu, Adriana Cruceanu şi Faisal Al-Baloshe, Luciana Ioja şi Andrei Niga, Gabriela Maghari şi Stelian Tudoriu, Delia Mateiciuc şi Vlad Hîncu, Beatrice Antonievici şi Eduard Țăran, Roxana Oltean şi Ciprian Alupei, Ana Țăran şi Eduard Sandu, Teodora Zelincă şi Teo Ciuhlău.

Pata de culoare a balului, bobocul de „ciocolată”, cum a fost supra-numit el de către prezentatorii Roxana Gika și Tudor Amurăriței, a fost Faisal Al-Baloshe, bobocul mulatru care s-a bucurat de aprecierea întregii asistențe, primind aplauze de fiecare dată când urca pe scenă.

 

Probe pentru concurenţi şi momente artistice

Momentele artistice dintre probe au fost asigurate de către Dennisa Pop și Loredana Costea (Miss 2011), două dintre cele mai bune voci ale liceului, dar și de Flaviu Boreslavschi, elevul clasei a XII-a G, care a animat atmosfera cu un număr de hip-hop.

Au urmat probele de dans, de cultură generală, de mimă (în care bobocii au avut de mimat reacții la diferite situații), precum și dansul pregătit pentru acest moment de către “urmașii celei mai bune trupe de dans a liceului”, pregătiți “să ducă tradiția mai departe”, Reload New Generation.

La final, cei rămași în concurs (până la acest moment au fost făcute două eliminări, totalizând cinci băieți și cinci fete) și-au etalat aptitudinile, majoritatea alegând să danseze sau să cânte, momentele fiind foarte intens repetate înainte de bal.

S-a evidențiat, printre alții, Andrei Niga, “maestrul Cubului Rubik”, cel care a reușit, și de data aceasta, după reprezentația de la ORION TV, să rezolve cubul în mai puțin de 40 de secunde. De altfel, Andrei a fost rugat în culise de către tizul său, Andrei Leonte, să-i împărtășească din secretele sale, artistul fiind fascinat de cât de repede putea bobocul să rezolve misterul cubului colorat.

Invitatul special al bobocilor, câștigătorul primei ediții a concursului „X-Factor”, a reușit să ridice sala în picioare cu piese proprii sau coveruri după hituri foarte cunoscute.

 

Probă surpriză, de la serviciul Salvamont

Înainte de recitalul lui Andrei Leonte, bobocii finaliști au avut parte și de o probă surpriză, realizată în colaborare cu Serviciul Salvamont. Au fost aduse pe scenă două bețe, utilizate la probele de ski-slalom, unite, iar la mijloc a fost lipit un marker. Ținând de capetele gigantului “stilou”, bobocii au trebuit să deseneze câte o inimioară pe care juriul s-o analizeze, urmărind munca în echipă.

Andrei Leonte le-a împărtășit liceenilor de la Ion Luca faptul că și el a participat la Balul din clasa a IX-a și a ocupat locul II, încurajându-i pe cei care nu se vor alege cu laurii serii, că oportunitățile apar când se așteaptă mai puțin.

După recitalul invitatului special, Doru Bighiu, de la Radio Orion, a fost invitat pe scenă, în sarcina sa căzând, ca de fiecare dată în ultimi ani, sarcina de a anunța câștigătorii: Locul IV: Teodora Zelincă și Andrei Niga, Locul III: Delia Mateiciuc și Faisal Al-Baloshe, Locul II: Luciana Ioja și Stelian Tudoriu, Locul I: Adriana Crucianu și Vlad Hâncu, Miss și Mister 2012: Beatrice Antonievici și Eduard Țăran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor de la Ion Luca, o reușită.
 Vizualizări articol: 2517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balul Bobocilor de la Ion Luca, o reușită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei