Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2012 - Anul XVII, nr. 246 (5151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

USL are un nou reprezentant în Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalul Constantin Proboteanu l-a înlocuit pe fostul social-democrat Ovidiu Milici în Consiliul Judeţean Suceava. Mandatul său a fost validat în şedinţa de vineri a deliberativului judeţean. Constantin Proboteanu a depus jurămîntul şi va face parte din Comisia de Învățământ şi din Comisia pentru Tineret şi Sport. El este directorul Sucursalei Crucea a Companiei Naţionale a Uraniului. Ovidiu Milici şi-a pierdut calitatea de consilier judeţean, pentru că a părăsit PSD. El a demisionat pe 4 octombrie din formaţiunea social-democrată în care a activat timp de 11 ani. Ovidiu Milici s-a înscris în Partidul Forţa Civică şi este candidatul Alianţei România Dreaptă pentru postul de deputat în Colegiul 9 Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL are un nou reprezentant în Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USL are un nou reprezentant în Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SSoldatii SSmurd trimis de
(22 oct 2012, 07:28:44
Eu sunt MOARTEA ROSIE SSMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SSMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SSMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD am cumparat tractoare SSMURD , motorete SSMURD , barci SSMURD si urmeaza sa cumpar submarine SSMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SSMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SSMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SSMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SSMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SSMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SSMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SSMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SSMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SSMURD!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei