Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2012 - Anul XVII, nr. 246 (5151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Grav

Copil de clasa a IV-a, la spital, după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un copil în vârstă de 9 ani, elev în clasa a IV-a la Şcoala Generală Numărul 2 din Rădăuţi, a ajuns ieri la spital după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg, din primele informaţii ale anchetatorilor rezultând că agresiunea s-a produs cu două zile înainte, într-o pauză dintre ore.

Micuţul a fost dus mai întâi la Spitalul Municipal Rădăuţi, acuzând o stare puternică de rău şi dureri în zona abdomenului. Medicii au decis să-l transfere la Spitalul Judeţean Suceava cu suspiciunea că ar avea ruptură de splină. Din fericire, după ce copilul a fost investigat la computerul tomograf, suspiciunea nu s-a confirmat. El a fost diagnosticat cu contuzie prin lovire la nivelul capului şi o altă contuzie abdominală.

Anunţaţi de medici despre agresiune, poliţiştii din Rădăuţi au demarat imediat o anchetă în şcoală.

Aceştia au stabilit că miercuri copilul a fost lovit în zona abdomenului şi cu un scaun în cap de un alt elev, tot în vârstă de 9 ani.

Mama elevului ajuns la spital a declarat că băiatul a fost agresat de două ori, atât în ziua de miercuri, cât şi joi. Copilul nu a spus iniţial nimic, însă vineri, la ore, i s-a făcut rău.

Poliţiştii din Rădăuţi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Poliţiştii au mai constatat că unitatea de învăţământ în care s-a produs agresiunea între elevi nu are pază umană, iar sistemul de supraveghere video nu este funcţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de clasa a IV-a, la spital, după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg.
 Vizualizări articol: 1619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil de clasa a IV-a, la spital, după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Conducerea scolii... trimis de
(21 oct 2012, 10:09:21
Cred,caci daca conducerea scolii ar fi in primul rand sanctionata drastic nu s-ar mai ajunge la astfel de incidente.Parintii copilului agresor ar trebui sa primeasca o amenda buna pentru ca pe viitor sa stea linistit in banca sa.Am avut si eu un caz in care copilul meu a fost agresat de un coleg am incercat sa vorbesc cu parintele copilului agresat dar nu am ajuns la nici un rezultat in cele din urma m-am adresat conducerii institutiei de invatamant la care se afla copilul meu si ce credeti ca s-a intamplat ????tot copilul meu a fost amenintat ca i se v-a scadea nota la purtare de ce???sunt inregistrate pe camerele de luat vederi ale scolii umilintele la care a fost supus copilul meu si agresiunea. si pentru ca am indraznit, sa ma duc sa fac plangere la directiune tot copilul meu este amenintat .deci si batut si sanctionat.Cum ar trebui sa actionez in acest caz???Concluzia este urmatoarea nu ai voie sa ii deranjezi pe d-nii directori decat in momentul in care se intampla cu adevarat ceva foarte grav nu?Sau cred ca cel mai bine este sa ii astepti pe acei agesori juvenili si sa le dai in cap ,caci alta solutie nu exista sa vedem daca ii convine lui ma-sa si lui tata-su cand merge si al lui cu capul crapat acasa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei