Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2012 - Anul XVII, nr. 216 (5121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură de protecţie

Fetiţa din Ilişeşti violată de tată a ajuns în grija statului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fetiţa din Ilişeşti în vârstă de 8 ani violată de propriul tată a ajuns în grija statului. Împreună cu ea, au fost internaţi, în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Suceava, şi fraţii ei, în vârstă de 6, respectiv 10 ani. Directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Margareta Isăilă, ne-a spus că minorii vor fi consiliaţi psihologic.

„Joi, asistenţii sociali au făcut o anchetă socială la locuinţa copiilor, au vorbit cu vecinii, cu rudele. În funcţie de rezultatul anchetei, vom şti dacă cei trei minori vor ajunge la un asistent maternal profesionist, la un centru de plasament sau vor reveni în grija mamei sau a rudelor până la gradul IV”, a completat Margareta Isăilă.

Tatăl copiilor, Afinel Lupăescu, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat preventiv joi după-amiază, fiind acuzat că şi-a violat de mai multe ori propria fiică.

Din ancheta poliţiei rezultă că faptele s-au petrecut în perioada iulie-septembrie a.c., când suspectul a rămas singur acasă cu cei trei copii pe care îi are cu concubina sa, aceasta din urmă plecând la muncă în Germania. Femeia s-a întors acasă zilele trecute, iar fetiţa i-a povestit cum tatăl ei a abuzat-o sexual în repetate rânduri, obligându-o să întreţină raporturi sexuale. Bărbatul a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a abuzat sexual propria fată, dând vina pe alcoolul care i-a luat minţile. Bărbatul a fost trimis după gratii pentru cel puţin 29 de zile, fiind arestat preventiv pentru viol în formă calificată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţa din Ilişeşti violată de tată a ajuns în grija statului.
 Vizualizări articol: 2844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetiţa din Ilişeşti violată de tată a ajuns în grija statului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei