Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2012 - Anul XVII, nr. 181 (5086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control rutier

Şoferi cu folii negre pe geamuri, amendaţi şi lăsaţi fără certificate de înmatriculare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat săptămâna trecută o acţiune de control care a vizat depistarea şoferilor care circulă cu autovehicule ce au aplicate pe geamuri folii ilegale de culoare neagră, fiind aplicate 134 de amenzi, din care 12 au fost efectiv pentru obturarea vizibilităţii.

Acţiunea s-a desfăşurat pe 2 august, şoferii care aveau aplicate folii pe geamurile din câmpul vizual principal (parbriz şi geamurile laterale din faţă) ori cei care aveai folii negre neomologate pe lunetă sau geamurile laterale din spate fiind amendaţi şi lăsaţi fără certificate de înmatriculare.

În total, în cadrul acţiunii de control au fost aplicate 134 de amenzi în valoare de 32.430 de lei şi au fost reţinute şapte permise de conducere. De asemenea, au fost depistate 18 maşini cu defecţiuni tehnice, în total poliţiştii reţinând 20 de certificate de înmatriculare.

Foliile ilegale aplicate pe geamurile autoturismelor au fost în mai multe rânduri un subiect delicat chiar şi pentru poliţişti, după ce mai multe materiale de presă au arătat că autoturismele proprietate personală ale unora dintre angajaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au aplicate folii ilegale, cu un grad de obturare aproape total, inclusiv pe geamurile laterale faţă sau în partea superioară a parbrizului, fapt interzis clar de legislaţia rutieră. O parte dintre poliţiştii care aveau astfel de folii au fost sancţionaţi de şefi, după apariţia materialelor din presă.

Conducerea Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava a anunţat acum câteva luni că acţiunile de control pe linia verificării legalităţii autovehiculelor care circulă pe drumurile publice având aplicate pe geamuri folii de culoare neagrăse vor intensifica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi cu folii negre pe geamuri, amendaţi şi lăsaţi fără certificate de înmatriculare.
 Vizualizări articol: 3093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Şoferi cu folii negre pe geamuri, amendaţi şi lăsaţi fără certificate de înmatriculare4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMUNISTI SA VADA CE AI IN MASINA trimis de
( 6 aug 2012, 11:45:03
DE ACORD PE PARBRIZ SI PE GEAMURILE LA PORTIERILE FATA TREBUIE SA AI VIZIBILITATE MAXIMA .DAR PE LUNETA SI GEAMURILI DE LA PARTIERA SPATE CU CE INCURCA?.OBLIGATORIU SA AI OGLINZI STNGA DREAPTA.DACA AI UN AUTOTSPECIALA CAROSATA , EXEMPLU DACIA 1304 SAU MAI NOU LOGANU AUTOUTILITARA .INSEAMNA SA NU AIBA VOIE SA CIRCULE CA NU ARE DESTULA VIZIBILITATE.DRAGI POLITISTI E CUSUTA CU ATA ALBA ACEASTA PROBLEMA.VOI VRETI SA VEDETI CE ESTE INMASINA.MAI VECHIA PROBLEMA CU ROATA DE REZERVA NUI ASA? TOT COMUNISTI.
2.   Dar politia?! trimis de
( 6 aug 2012, 12:17:33
Dar unele masini de politie ce au folie au autorizatie?! sau e pe naspa?!
JNH - loganul acela cu radar tip vechi are folie, si masini ale unor politisti de la rutiera, mergeti la Kaufland in parcare si o sa vedeti ca nu au autorizatie
Sa-si faca ordine in curte si apoi sa treaca la fapte civice
3.   * trimis de
( 6 aug 2012, 12:58:33
poliţistul , (care este ) curios şi-ndreptăţit
trebuie SĂ ŞTIE ! (şi,mai apoi,să vadă)
folia-l împiedică să facă asta , negreşit
dacă-i Doamne-feri pe şosea o ambuscadă ?

amenda din vârfu' pixului e mereu în gardă
ziua poliţistului de lucru-i un interludiu
(ca să nu se-mpuşte singuri) io le-aş da o bardă
cu care să plece ... într-un permanent concediu

4.   Comentariu trimis de
( 6 aug 2012, 17:53:12
cand mai trebuie sa mai adune vreo 2 bani de unde de la prostime ca de in tarisoara noastra totul se poate inventa legi noi decrete noi pentu cine pentru cei cinstiti care mai exista ca pentu hoti legea nu e aceeasi
5.   Nesimtiti trimis de
( 6 aug 2012, 19:38:33
da da , si militianul senciuc , unul din patronii de la smart pizza umbla cu un vw passat negru cu folie pe toate geamurile de aceeasi culoare negra foarte inchisa . . . lui cand o sa`i luati certificatul de inmatriculare ? la sfantul asteapta . . .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei