Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2012 - Anul XVII, nr. 181 (5086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nebunie

Şi-a stropit cu benzină soţia şi fiica şi le-a ameninţat că le dă foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a aruncat cu benzină peste soţia şi fiica sa, după ce înainte împrăştiase carburant prin casă, nebunia acestuia fiind oprită din fericire la timp de poliţişti, care l-au imobilizat şi încătuşat, în timp ce ameninţa că dă foc cu o cutie cu chibrituri pe care o avea în mână.

Vineri, în jurul orei 15.40, Marilena A., în vârstă de 47 de ani, din Vatra Dornei, a cerut ajutor poliţiei, anunţând că soţul ei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ameninţă că le va incendia pe ea şi pe fiica sa, stropindu-le cu o canistră în care are zece litru de benzină.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică de la Poliţia municipiului Vatra Dornei, care l-a găsit pe bărbat, Mihai A., tot de 47 de ani, foarte agitat şi cu o cutie de chibrituri în mână.

Din fericire, incidentul nu s-a sfârşit tragic, deşi prezenţa poliţiştilor nu a avut darul de a-l calma pe bărbatul în vârstă de 47 de ani.

Conform inspectorului principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „la somaţiile poliţiştilor, Mihai A. a refuzat să se conformeze şi a devenit foarte violent, încercând să o lovească pe soţia sa cu pumnul în faţă. Cei doi poliţişti au procedat la imobilizarea şi încătuşarea celui în cauză şi s-a solicitat un echipaj de ambulanţă”.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei, având în vedere starea pacientului, medicul de gardă a dispus internarea de urgenţă a acestuia la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

A doua zi, atât soţia, cât şi fiica de 22 de ani au depus plângeri penale împotriva bărbatului, temându-se pentru viaţa lor.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de „ameninţare”, „tentativă la infracţiunea de vătămare corporală gravă” şi „tentativă la infracţiunea de distrugere”.

 

Un alt caz, la Fântânele: şi-a bătut soţia cu un lemn

Sâmbătă, un alt caz de violenţă extremă în familie s-a petrecut în comuna Fântânele. În jurul orei 14.45, poliţiştii Secţiei Rurale Bosanci au fost sesizaţi că Maria C., în vârstă de 43 de ani, din comuna Fântânele, a fost lovită de soţul său, Vlăduţ C., de 42 de ani.

Conform anchetei poliţiei, în jurul orei 14.30, agresorul, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri în familie, şi-a lovit soţia de mai multe ori cu un lemn, ameninţând că dă foc la casă şi o omoară.

Poliţia precizează că bărbatul de 42 de ani a continuat să fie violent verbal şi să-şi ameninţe soţia cu moartea şi după ce patrula a ajuns la faţa locului, astfel că s-a intervenit în forţă, bărbatul fiind încătuşat şi dus la sediul Postului de Poliţie Fântânele.

Transportată la Spitalul Judeţean Suceava, femeia a fost diagnosticată cu traumatism membru inferior drept şi traumatism membru superior drept, depunând reclamaţie împotriva soţului pentru comiterea infracţiunii de lovire.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a stropit cu benzină soţia şi fiica şi le-a ameninţat că le dă foc.
 Vizualizări articol: 3021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Şi-a stropit cu benzină soţia şi fiica şi le-a ameninţat că le dă foc3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 6 aug 2012, 11:10:26
Mai întâi se scumpeşte pâinea , apoi … morala
Şi când Toleranţa devine un lux .. le ai pe toate
Ai Banul călăuză fiindcă nu-i importantă Şcoala
Ai (despre Azi şi Mâine ) zbateri roase-n coate

Ai iluzii cu distihuri ritmate jucăuş mulse din Reclame
Ai un ideal nedesăvârşit fiindcă n-ai ordine valorică
Eşti sufocat de Administraţie cu sute de Programe
Dar te topeşti şi mori(tu şi-ai tăi)în ordine ne apriórică

România şi-a pierdut sensul naţional al existenţei
Te simţi blocat într-o serie de Accidente ? da , te SIMŢI BINE
Viaţa ,ca un tartor ireductibil,te pune-n faţa Iminenţei
( nu te-a pus ÎNCĂ ? relaxează-te ! rândul tău … VINE !!! )

Ai o minte confuză peste-o viaţă stupidă şi sofisticată ?big grin
Decantează-te ! oricum mâine vei fi doar o concluzie uitată

2.   Parnaie clar trimis de
( 6 aug 2012, 20:29:34
La parnaie cu asemenea nebuni,judecati in regim de urgenta si la Botosani cu ei!
3.   Comentariu trimis de
( 7 aug 2012, 09:14:23
Ramonei Vatavu...ai dreptate poate..incadrarile celor de la Politie tin, in tara noastra de ,,muschii'' lor, combinate cu toate ,,conjucturili..",se ajunge la neincredere in Politie si lege, sau credinta ca poti scapa nepedepsit de lege daca te ai bine cu domnii politisti...apoi urmeaza parchetul, (doamne ajuta sa prinzi un procuror atent la tot dar mai ales la referatul politistului...)si tot asa ..speranta e in justitie..ce zici ca un nebun a urmarit un fost sot , noaptea, cu masina , l a atacat cu o bata de bassebal , i a aplicat 7 lovituri in cap, apoi a incercat sa l arunce peste pod , i a zdrobit mainile de balustrada...politia( din Dornesti..) nici n a vrut sa mearga la fata locului, nici n a vrut...a incadrat usor ,,vatamare corporala...in functie de zile..peste cateva zile se plimba, politia cu criminalul asta in masina lui in misiune, nu i gluma, e demonstrat...ne mai miram de ce cetatenii au din ce in ce mai des atacuri necontrolate la adresa politiei, sau creste agresivitatea in Romania?
4.   Comentariu trimis de
( 7 aug 2012, 09:21:11
Adminstratia din Romania nu raspunde nicaieri ptr nimic..sunt pusi in scaune de cineva ,cu un scop,altul decat in slujba noastra, in slujba altora si sunt tinuti bine...e dictatura democratiei...mai rea decat cea comunista...atunci mergeai la partid...cu jalba , chiar de erai un amarat..ta mai baga cineva in seama ...acum...te baga in seama daca bagi si tu in seama..ASTA TREBUIE SA INVATAM NOI CETATENII DE RAND___SA INVATAM CUM FUNCTIONEAZA IN REALITATE INSTITUTIILE STATULUI>>>SI NU VOM AVEA PROBLEME

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei