Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2012 - Anul XVII, nr. 175 (5080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scandal în noapte

Împuşcat şi bătut cu bastonul telescopic pe strada Universităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un tânăr din municipiul Suceava a fost împuşcat în picior şi bătut cu un baston telescopic pe strada Universităţii din localitate, în apropierea unui club pe terasa căruia se aflau zeci de persoane.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, agresiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00.

Conform poliţiei, agresorii ar fi fraţii Decebal Savu (32 de ani) şi Cezar Biriş (34 de ani), din aşa-zisul clan de interlopi Turu.

Victima, Sorin Reuţ (28 de ani), este văr cu cei doi, iar între cele două familii ar exista un conflict mai vechi.

Acesta a şi fost motivul pentru care în noaptea de sâmbătă spre duminică cei doi fraţi şi vărul lor s-au luat la ceartă.

„Am încercat să evit scandalul, mai ales că suntem neamuri. Mi-au tras două gloanţe în picior, am căzut jos, şi după aia m-au lovit cu telescopul în cap. În cădere, mi-am rupt şi piciorul”, explica ieri după-amiază de pe pat de spital Sorin Reuţ.

Tânărul se gândeşte deja la răzbunare şi transmite ameninţări voalate rivalilor care l-au băgat în spital: „Era mai bine dacă mă omorau, mie o să îmi treacă în două-trei luni, o să le pară rău”.

Sorin Reuţ a fost internat pe Secţia de Ortopedie a Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar agresorii săi, care au plecat imediat după agresiune de la locul faptei, s-au ales cu dosar penal.

Poliţiştii au stabilit că Cezar Biriş a fost cel care a lovit cu bastonul telescopic, iar Decebal Savu (fost Biriş) cel care a tras cu pistolul.

Surse judiciare vorbeau şi despre posibilitatea cererii unui mandat de arestare preventivă în acest caz, odată ce agresorii vor fi prinşi.

„În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept”, a transmis, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Împuşcat şi bătut cu bastonul telescopic pe strada Universităţii.
 Vizualizări articol: 2260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Împuşcat şi bătut cu bastonul telescopic pe strada Universităţii3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cra trimis de
(30 iul 2012, 11:19:39
da ciorile astea nu ar fi trebuit sa putrezeasca la inchisoare? ca la cate au facut?
base...ocupa-te de astia si nu de alte prostii!!!!!
2.   Comentariu trimis de
(30 iul 2012, 11:27:06
Lasa, ei intre ei pot sa se omoare, asa se mai curata societatea.
3.   „Am încercat să evit scandalul" trimis de
(30 iul 2012, 13:12:29
Cica „Am încercat să evit scandalul"laughing)
Tiganul impuscat statea la un moment dat cu o bata de baseball de lemn in mana si incerca sa aplaneze scandalullaughing Prietenul lui, tiganul ala gras, a stat cu cutitul in mana pana aproape a venit politia.

Aialalti 5 aveau telescop, cutile si pistol.

Cum a numarat politia numai 3 oameni implicati cand ei erau 7-8? La ce sunt bune camerele de supraveghere de la primarie?!? Astia a lu Turu sunt protejati de politie chiar si in zilele noastre? Credeam ca numai dupa revolutie erau protejati dar vad ca si acum li se ia apararea.
4.   Fugi trimis de
(30 iul 2012, 13:41:29
dute la garda si le povesteste bai sifonarule:))
4.1  RE: Fugi trimis de
(30 iul 2012, 13:46:07
Nu trebuie sa ma duc nicaieri pentru ca este o camera video care a filmat scena.
Totul e ca politistii sa vrea sa vizioneze un film cu prosti.
5.   Hhahaha trimis de
(30 iul 2012, 16:02:57
s-au luatanemurile la bataie sea pe ei sea
6.   Fugi ma ! trimis de
(30 iul 2012, 22:10:24
Bai acid sulfuric dar tu de ce esti asa revoltat?laughing)
6.1  RE: Fugi ma ! trimis de
(30 iul 2012, 23:02:54
Pentru ca eu ii stiam pe boratii astia in parnaie dar vad ca ei sunt liberi bine mersi. In loc sa ii aresteze preventiv pentru 30 de zile, politia a luat decizia sa ii cerceteze in libertate. Nu miroase a spaga aici?!? De la revolutie pana acum, de cate ori s-a tras cu pistolul in oameni la Suceava? O fapta atat de iesita din comun e tratata cu o indulgenta suspecta de politie. De aia sunt revoltat...

"Cei doi agresori au p\r\sit imediat locul faptei, poli]i[tii desf\[urând m\suri de c\utare a acestora. Au fost g\si]i `n cursul dimine]ii de ieri [i s-a apreciat c\ nu se impune m\sura re]inerii `n ceea ce `i prive[te."
6.2  RE: Fugi ma ! trimis de
(31 iul 2012, 08:27:21
Bă h2so4 da care e problema ta???ce te deranjează așa tare bah eu nu cred ca te-au deranjat ei pe tine vr dat eu ai știu sunt respectosi si ei stau mai mult plecați din tara si eu am auzi amenintarile lui ăla din spital,tu ce ai fc mă sa îți fi-e familia ta amenințați si copii cu moartea??? De ăla care sta pe patul de spital tu nu vezi sau voi ce tupeu are amenință si in tv,când ceilalți sunt finuta eu nu cred ca te deranjat pe tine sau pe cineva de unde atâta ura in voi???sunt alți care au fapte grele in oraș si in toată tara are agravante si nu mai sunt arestați preventiv sau altfel sunt judecati in libertate așa sunt legale noiwinkingnu trebuie sa ai blat așa ca mai informeazate mă colegule cu legea te oficiu așa puțin nu?? Dute mai bine si leagati o bordura la gata si ceilalți mergem mă
A stânga undeva:)))comentate doar aiurea bulanashilor ce sunteți la cotei cu voi
7.   ;))) trimis de
(31 iul 2012, 00:52:39
cina va zis ma ca ia prins..ba sulfatule cei cu tine?ce dracu asai trebe la boratu asta impuscat el e miel la tv da in fata lor era smecher injura si a sarit la bataie!mai rau ii trebuia nu numa atat
8.   Comentariu trimis de
(31 iul 2012, 12:17:24
si icab ceva h2so4 astia is botati?o haina de a lor face cat toata garderopa ta...dar nu asta conteaza important e ca sunt respectuosi si cu mare bun simt!dracu de tigan din spital anumit a facut ai dreptate santo,a injurat si a amenintat ca ei sal bata...sa dea dumnezeu pt raul facut in spital sa putrezesti reut
9.   Uite un nuc... trimis de
(27 aug 2012, 12:50:51
Gata Lasa ca Pui tu mana pe Cezarica si pe Degebal
si iara vizitezi Patu..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei