Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2012 - Anul XVII, nr. 175 (5080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În benzinărie

A stropit cu benzină o autocisternă cu combustibil şi a ameninţat că-i dă foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Administratorul benzinăriei din Dumbrăveni, un anume Ştefan Huţan, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, fiind acuzat că a stropit cu carburant o autocisternă cu combustibil şi a ameninţat că-i dă foc.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, întreaga poveste s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2:00.

Un echipaj de poliţie trimis la faţa locului a constatat că între administratorul benzinăriei, Ştefan Huţan, şi administratorul unei societăţi de distribuţie carburant, Viorel Moroşan, în vârstă de 62 de ani, din comuna Adâncata, a izbucnit un scandal, deoarece acesta din urmă a refuzat să descarce întreaga cantitate de combustibil transportat cu autocisterna proprietate a societăţii sale. Motivul invocat de Moroşan a fost acela că administratorul benzinăriei din Dumbrăveni îi datora o sumă de bani dintr-o tranzacţie anterioară.

Ştefan Huţan a început să facă scandal, să-i înjure şi să-i ameninţe atât pe Viorel Moroşan, cât şi pe şoferul de pe autocisterna acestuia, un tânăr din Dărmăneşti.

Huţan, se arată în comunicatul poliţiei, „a aruncat cu pietre şi bucăţi de lemn înspre cei doi, după care a stropit cu benzină dintr-o canistră atât autocisterna, cât şi împrejurimile acesteia, ameninţând că îi va da foc”.

Întrucât situaţia devenea tot mai tensionată, la faţa locului a fost chemată o grupă din cadrul Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă, precum şi o autospecială de pompieri.

 

Poliţiştii i-au pregătit celula, procurorul l-a lăsat să plece acasă

Conflictul a fost dezamorsat în cele din urmă, iar Ştefan Huţan a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, ameninţare şi loviri sau alte violenţe.

De asemenea, s-a dispus efectuarea de controale economice la societăţile implicate, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava, pentru a efectua inventarierea produselor accizabile.

Deşi în comunicatul poliţiei se arăta că Ştefan Huţan va fi dus în faţa procurorilor şi mai apoi a instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, ieri după-amiază, administratorul benzinăriei a fost lăsat să se întoarcă acasă, procurorul de caz interzicându-i doar să părăsească localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

 

Acuzat că a agresat un inspector veterinar venit în control la magazinul din benzinărie

Ştefan Huţan nu este la primul scandal în care este implicat. În luna martie a anului trecut, el a fost acuzat că ar fi agresat un inspector al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava, pe care l-a bruscat şi l-a scos afară din magazinul din incinta staţiei peco.

La acea vreme, şeful veterinarilor suceveni susţinea că Huţan a continuat să aibă o atitudine agresivă şi când a fost chemat la sediul DSVSA. „Mi-a spus că îi pare rău că nu l-a incendiat pe inspector, pe motiv că l-ar tracasa cu controalele, fapt care nu se confirmă”, susţinea Petrea Dulgheru.

De partea cealaltă, Ştefan Huţan a negat acuzaţiile, susţinând că totul este o răzbunare a unui inspector care s-a purtat abuziv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A stropit cu benzină o autocisternă cu combustibil şi a ameninţat că-i dă foc.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A stropit cu benzină o autocisternă cu combustibil şi a ameninţat că-i dă foc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei