Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2012 - Anul XVII, nr. 175 (5080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crimă la Siret

Bătrână de 81 de ani, omorâtă în bătaie, în casa vecinei ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O bătrână în vârstă de 81 de ani, din oraşul Siret, a fost omorâtă în bătaie în casa vecinei ei, agresorul fiind un tânăr de 29 de ani, care a venit cu o explicaţie halucinantă în faţa anchetatorilor: victima l-a trezit brusc din somn şi a lovit-o pentru că s-a speriat.

Tânărul în cauză, Dorel Muntean, în vârstă de 29 de ani, din comuna Şerbăuţi,  individ cu antecedente penale, a fost arestat preventiv sâmbătă după-amiază.

 

Chemată de vecină să o ajute în miez de noapte 

Crima de la Siret, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:00.

Mihaela M., în vârstă de 32 de ani, a venit în miez de noapte la vecina sa, Maria P., de 81 de ani, şi i-a cerut ajutorul, susţinând că are în casă un tânăr sub influenţa băuturilor alcoolice, iar respectivul nu vrea să părăsească locuinţa.

Bătrâna a acceptat să-şi ajute vecina şi s-a dus la casa acesteia să-i ceară tânărului în cauză, Dorel Muntean, să iasă din imobil.

Din câte se pare, vecina în vârstă de 32 de ani şi tânărul în cauză se întâlneau periodic şi întreţineau relaţii sexuale.

În acea noapte, însă, Dorel Muntean venise băut, iar între cei doi a avut loc o ceartă, tânărul refuzând să plece din casă.

În momentul în care în imobil a intrat şi bătrâna de 81 de ani, şi aceasta i-a cerut şi ea să plece din casă, Dorel Muntean, susţin anchetatorii, şi-a ieşit din minţi şi a luat-o la bătaie.

„A lovit victima de mai multe ori cu pumnii și picioarele, aceasta rămânând inconștientă până la sosirea echipajului de poliție”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că bătrâna a fost transportată de urgenţă la spitalul din Siret, iar de aici la Rădăuţi, însă medicii nu au mai putut face nimic, octogenara decedând în acea noapte.

 

Suspectul, un individ eliberat acum doi ani din penitenciar

Audiat de un procuror criminalist care a ajuns în acea noapte la Siret, Dorel Muntean a susţinut că a lovit-o o singură dată pe bătrână, cu piciorul, întrucât victima l-ar fi trezit brusc din somn şi l-ar fi speriat.

Anchetatorii infirmă totuşi varianta lui Muntean, concluziile legiştilor fiind că victima a fost bătută cu sălbăticie, suferind multiple fracturi costale.

Dorel Muntean, individ eliberat acum doi ani din penitenciar, unde a fost închis pentru tâlhărie, a ajuns din nou în spatele gratiilor, de data aceasta pentru infracţiunea de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 81 de ani, omorâtă în bătaie, în casa vecinei ei.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bătrână de 81 de ani, omorâtă în bătaie, în casa vecinei ei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lipsa de informatii...pt Sergiu RUSU trimis de
(30 iul 2012, 12:39:16
M.Mateiciuc nu are 32 de ani! are 36....nu vorbiti prostii daca nu sunteti siguri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei