Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2012 - Anul XVII, nr. 175 (5080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Referendum

Traian Băsescu, învingător pentru PDL, învins pentru USL

 

Prezenţa la referendum la ora 23.00, la închiderea urnelor, era la nivel naţional de 45,92%, conform anunţului făcut de către preşedintele Biroului Electoral Central, Gabriela Bogasiu.

Astfel, în mediul urban se înregistra o prezenţă de 41,76%, în timp ce prezenţa în mediul rural era de 51,61%.

Judeţele cu cea mai mare prezenţă la vot sunt: Olt - 74,71%, Mehedinţi - 70,46%, Teleorman - 70,16%, Giurgiu - 60,67% şi Vâlcea - 60,44%.

Judeţele cu cea mai redusă prezenţă la vot sunt: Harghita - 11,56%, Covasna - 20,6%, Satu Mare - 28,23%, Mureş - 33,96% şi Arad - 34,99%.

Estimarea a fost făcută pe baza datelor din 2.889 de secţii de votare, cu o marjă de eroare de +/- 3%.

Pentru a fi validat Referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu trebuie să se prezinte la urne cel puţin 50% plus unu din numărul alegătorilor, adică 9.154.307 de alegători din totalul de 18.308.612 de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în listele electorale.

După centralizarea voturilor de către BEC şi soluţionarea eventualelor contestaţii privind frauda electorală, Curtea Constituţională este instituţia care constată validitatea sau invaliditatea referendumului de demitere a preşedintelui României, prin hotărâre. În situaţia în care referendumul este declarat valid, iar majoritatea cetăţenilor au votat pentru demiterea preşedintelui, Curtea constată încetarea mandatului acestuia, urmând organizarea alegerilor prezidenţiale în termen de trei luni de zile.

 

Băsescu: Flacăra democraţiei a rămas aprinsă, românii au respins lovitura de stat

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, ieri seară, după închiderea urnelor, că "flacăra democraţiei a rămas aprinsă", iar românii "au respins lovitura de stat".

"Flacăra democraţiei a rămas aprinsă! Românii au respins lovitura de stat a celor 256 de parlamentari conduşi de Victor Ponta şi Crin Antonescu. Vreau să le mulţumesc acelora care, trecând peste supărarea lor pe măsurile luate în timp de criză, au înţeles că astăzi nu a fost un referendum despre Traian Băsescu, ci a fost un referendum în favoarea Europei şi împotriva unei lovituri de stat", a spus Băsescu.

El a menţionat că, în acelaşi timp, doreşte să le mulţumească tuturor acelora care în această campanie şi-au dedicat energia pentru a explica ce s-a întâmplat în Parlamentul României în 3, 4, 5 şi 6 iulie, în "săptămâna neagră a democraţiei".

"Românii şi-au decis astăzi ei înşişi soarta nevalidând referendumul propus de cei 256 de parlamentari în numele puşcăriabililor", a spus Băsescu.

El a arătat că trebuie înţeles un "lucru fundamental", anume că 29 iulie a fost o zi a opţiunilor, în care românii prin opţiunea lor "au consolidat ideea că România nu mai poate reveni la o societate condusă după bunul plac, fără reguli şi la o societate în care un grup de politicieni decid soarta românilor".

 

Antonescu: Vom aştepta rezultatul şi vom respecta decizia CC

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, ieri seară, la Cotroceni, că vor fi aşteptate rezultatele oficiale ale referendumului şi că decizia Curţii Constituţionale va fi respectată.

"Vom aştepta în mod democratic şi civilizat rezultatul oficial al referendumului, de le Biroul Electoral Central şi cu toţii vom respecta deciziile, iar până la urmă vom avea un rezultat la acest referendum", a afirmat Antonescu.

El a mai spus că, în condiţiile în care acest referendum a fost boicotat de PDL, de preşedintele suspendat şi de majoritatea maghiarilor, într-o perioadă de caniculă şi de concedii, într-o majoritate covârşiroare românii au răspuns chemării la vot.

Preşedintele interimar a mai spus că le mulţumeşte românilor care au înţeles să se comporte "ca cetăţeni liberi care astăzi au scris o pagină frumoasă şi mare a istoriei României".

De asemenea, Crin Antonescu a precizat că au existat incidente electorale, însă acestea au fost minore şi nu au afectat desfăşurarea referendumului.

 

Ponta: Un preşedinte cu peste opt milioane de voturi împotriva trebuie să decidă dacă este legitim

Un preşedinte ales cu cinci milioane de voturi, dar împotriva căruia au fost înregistrate acum peste opt milioane de voturi împotrivă ar trebui să reflecteze mai serios la acest rezultat şi să decidă în ce măsură mai este legitim să reprezinte România, a declarat premierul Victor Ponta.

"Orice om politic care spune că poate ignora votul a în jur de nouă milioane de români este rupt de realitate", a spus Ponta.

USL susţine că referendumul este valid, iar preşedintele Traian Băsescu este demis, fiind numărate peste 9,2 milioane de voturi.

 

USL: Referendumul e valid, Băsescu e demis, am numărat peste 9,2 milioane de voturi

USL susţine că referendumul este valid, iar preşedintele Traian Băsescu este demis, fiind numărate peste 9,2 milioane de voturi.

"Conform numărătorii la ora 23.00, Traian Băsescu este demis", a spus preşedintele PC, Daniel Constantin, duminică seară, după închiderea urnelor.

La rândul său, senatorul PSD Dan Şova a precizat că referenduml este valid, potrivit numărătorii paralele a USL, pragul de validare fiind depăşit în condiţiile în care s-au numărat peste 9,2 milioane de voturi.

"Avem numărate până acum peste 9.200.000 de voturi. Am depăşit pragul de 50%, continuăm numărătoarea în orele următoare", a spus Şova.

El a menţionat că, potrivit numărătorii USL, circa 87% din românii care au venit la vot au votat împotriva lui Traian Băsescu.

"Băsescu în 2007 a luat 75%, azi a luat doar 16%. La alegerile din 2009, Băsescu a luat 5 milioane de voturi, azi a luat mai puţin de un milion de voturi. Referendumul va fi valid cu peste 52%. Traian Băsescu va pleca, l-am demis, totul este Ok. de acum încolo", a spus Şova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu, învingător pentru PDL, învins pentru USL.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 8 voturi
Traian Băsescu, învingător pentru PDL, învins pentru USL2.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 11:04:32
basescu v.a dat lectii din nou...ptr toti nerealizatii si puturosii care asteapta pomana de la stat...sa o ...din nou ...bravo base inca o lectie.. jos iliescu bolsevicu si toti marlanii...
1.1  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 11:54:46
Din Austria esti rupt de realitate , insa la voi acolo in Austria cind se face referendum (pentru nu's ce ) trebuie sa vie la vot 50%+1 din alegatorii din 2009 ???? De ce nu se ia in calcul 50%+1 din cei ce au venit la vot , pentru ca restul nu conteaza . In opionia mea cine nu merge la vot nu exista . In 2004 la alegeri prezidentiale si parlamentare pe lista de alegeri de pe strada mea era trecut un vecin decedat de 6 luni ? Atunci ce vorbim ? Avem un Recensamant care nu poate date date exacte . Ce te faci daca dupa recesamant se demostreaza ca de fapt base tre sa plece ????
1.2  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 12:02:12
un făţarnic ( cu 2 feţe şi niciun obraz )
reuşeşe să persifleze .. chiar şi logica
românii ( FĂRĂ DUBII ) ) au pe el necaz
el hăhăie ! e (clar) REGATUL BĂSISTICA !
***
muşchii să sfincterieni s-au relaxat ! e gata
urmează o aterizare de urgenţă . Puneţi-vă centurile !
vom vedea (doar) cui o să-i taie beregata
CÂT DE MULT E DESTUL ? nicicând nu se gată certurile ?
1.3  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 12:03:05
imi place de capsunarii astia de prin tari straine , care castiga cu cateva sute de euro mai mult ca noi si se cred zmei , realizati nu ai treaba cu ei , si lor le pute mana a rahat cate funduri au spalat pe acolo . Vai de capul vostru de minte tiganeasca , mi-as spala cutitul in voi de tarani prosti .
1.4  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 14:33:02
Asta spune totul despre putinii cretini ca tine care inca mai inghit minciunile lui Basescu. De aia traiesti in Austria, pentru ca in 8 ani de zile Basescu a facut o Romanie atat de scumpa incat nu-ti permiti sa traiesti in ea.
1.5  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 16:29:09
@LUKANU. Jos Ceausescu !
1.6  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 18:05:59
pentru capsunarii din voi...sunt in austria in vacanta..traiesc si eu ca si voi un ro..dar voua va place shaorma ..si sunteti ca tiganii.. va mutati mereu cu cortu...
1.7  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 18:09:44
imi place de basescu ca e baiat destept..le.a tras.o iar la usl...cu cine va laudati ma??? cu unul cu diploma falsa?? baselu macar a fost capitan de nava si nu oricare...in acea vreme erau doar cateva...si asta pe vremea lu nea nicu... cu cine va laudati cu iliescu?? geoana? ponta??? toti niste ieftini... toti.s hoti..dar baselu a ciuruit din nou:)))
1.8  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 18:14:00
imi place ca toti  ☭  de foame din ro..asteapta de la stat cu mana intinsa..nu mai vorbim de bugetarii care o freaca la rece prin birouri plimband hartii de ici colo si plang ca nu mai pot fura..ca au salarii mai mici..politisti care o freaca la rece..si.i doare in cur..pe vremea psd mita se lua la strada mare..acum macar au cat de cat frica..dar prostu ce stie.. ii lene sa mature gunoiu de langa cur.
1.9  RE: Jos cu usl pentru ultima data trimis de
(30 iul 2012, 22:21:17
pentru MARTINELEX...daca nu erau tarani tu iti mancai diploma .aia daca ai una . ..sau ai trait dupa blocuri ?...si sa vad cind o sa te mosnegesti cine vine sa-ti stearga tie  ☭ ul de la ☭ ??? altul cu diploma banuiesclaughing) ha ..vaaaai de curul tau de incuiat la mine ..ca de aia nu face nimeni treaba in Ro ..ca sunt multi ca tine fandositi...vino tu intr-o tara straina sa vezi cum intra fermierii intr-o banca plini de balega si ce miroase dupa ei ..si sa vezi cu i se deschide usa in fata si cu palaria scoasa ...sau crezi ca este destept cel ce stie sa scrie caligrafic si cu toate semnele de punctuatie ..??/ la ce te ajuta scrisul cind minte nu ai ...te-as trimite la scola vietii poate te mai detepti un pic asa ..paaaa
2.   Ia-ti-l in austria boule trimis de
(30 iul 2012, 11:26:00
ca noi ne-am saturat de nemerniciile lui
3.   Pt.LUKANU trimis de
(30 iul 2012, 11:42:58
IA-L MA PR.OS.TANULE SI TE SPALA PE CAP CU CHIORUL SI IA-TI SI BOZGORII AIA FRICOSI CARE AU STAT IN CASA,O SA STATI ACUSICA TOTI LA COADA U.S.L-ULUI,ADICA O SA-I PUAPATI IN C.U.R.CA NU O SA MAI VEDETI CIOLANUL.CUM POTI SA FII ATAT DE PR.OST SI SA TE BUCURI CA NU IL VREA PE CHIOR 87% DIN ROMANI?DOAR MINTI BOLNAVE CA VOI SE POT BUCURA DE ASA CEVA,IAR PT.VOI ,SPITALUL 9 E CEL MAI BUN AJUTOR.
3.1  RE: Pt.LUKANU trimis de
(30 iul 2012, 14:30:36
Garcea, recunoaşte că ai făcut matematica cu femeia de serviciuşi lb. română cu paznicul şcolii. Poate nu îl vor 87% din cei care s-au prezentat la vot, ceea ce nu-i acelaşi lucru cu 87% din numărul total de alegători.
4.   :)) trimis de
(30 iul 2012, 11:46:42
Ai vazut raducule ca cine rade la urma .....:)) sau azi nu mai ai glas-.Astept cu nerabdare sa vad ce cuvant are antonila...:) pfui ce caldut era scaunelu...:)))))))))
4.1  RE: :)) trimis de
(30 iul 2012, 12:01:01
Uite pentru ce se agita ABCEDAR si RADUMAMII:

"În timpul campaniilor electorale, site-urile sunt pline de comentarii mizerabile scrise de așa-numiții postaci. Mulți sunt membri de partid, de la organizațiile de tineret, care sunt răsplătiți de partide cu excursii, promisiuni de funcții în cabinete sau bani.

Dacă rezultatul este bun la alegeri vine și recompensa după. “O metodă de recompensă este cea a excursiilor în străinătate, de obicei la Bruxelles sau în orașe unde se țin congrese internaționale ale partidelor. O altă metodă este promisiunea unor funcții în instituțiile publice, de obicei la departamentele de comunicare sau în cabinetele parlamentare, în cazul alegerilor pentru Legislativ”, ne spune și Corina, membră a unei organizații de tineret din provincie a PNL.

Ultima metodă, destul de puțin frecventă, este recompensarea cu bani. În jur de 1.000 de lei pe lună."
4.2  RE: :)) trimis de
(30 iul 2012, 12:09:53
uoau , prostia ta este enciclopedică , băsistule
1000 de lei ? funcţii ? excursii ?confused offf,prost mai eşti
eşti cel mai cult dintre inculţi de dai aşa cu bale ?
e veselie-n herghelie (la pdl) ? Când o să te trezeşti ?

4.3  RE: :)) trimis de
(30 iul 2012, 12:37:29
fraiere care citesti evz... : „Avem ca obligații astfel de activități, pentru că tinerii sau oamenii cu vârste medii stau mult timp pe net, la calculator și e normal să avem mesaje pentru ei. Poate că unii sar calul și scriu mesaje obscene, dar fiecare o face o răspunderea sa”, ne-a spus Carmen, membră a organizației PDL de tineret. esti doar un prost care citeste evz. mai mult nu se poate spune despre tine.

4.4  RE: :)) trimis de
(30 iul 2012, 13:28:44
Eu nici macar nu stiu unde e sediul PDL la Suceava. Daramite caseria lor...

Mesaje de la postaci PDL n-am vazut in ultimile saptamani.
ABCDAR si Radumamii sunt clar postaci cumparati de USL.

1. "1000 de lei ? funcţii ? excursii ?confused offf,prost mai eşti" -
Apropo de curs balele, domnule "poet", in primul rand nici semnele de punctuatie nu stii sa le pui. Corect ar fi trebuit sa scrii:
"1000 de lei? funcţii? excursii? confused offf, prost mai eşti"

2. in mintea ta "băsistule" rimeaza cu "bale"? Rimele tale sunt o jignire pentru cei care s-au intersectat in viata asta cu poezia adevarata. Manelizezi poezia si te mai dai si cult.

3. nici nu mai am chef sa iti raspund pe fondul chestiunii pana nu inveti sa iti formulezi corect "poeziile".
4.5  RE: :)) trimis de
(30 iul 2012, 14:34:00
tu vorbeşti despre rimă , băi râmă ?
tu ...care eşti viu la trup dar mort la minte ?
tu,care-ai fost fecundat dintr-o flegmă-ntr-o cramă ?
tu ... vorbeşti despre "putinţe" ..în cuvinte ?

condiţia-ţi amorfă prin bale se produce
asta ştii , asta poţi şi asta faci ... băsistule !!!
"dialogul" cu tine-i sec . Totul se reduce
la holograme electorale ce nu le pricepi,prostule

4.6  RE: :)) trimis de
(30 iul 2012, 14:44:17
Radumamii nu s-a trezit din somn. A umblat până la ora 23 la furat voturi şi apoi a făcut veghe la Biroul Electoral Suceava în speranţa că prinde vreun sac desfăcut unde să mai strecoare câteva voturi. Acum se chinuie să doarmă măcinat de gânduri negre că nu va putea explica la PARTID faptul că nu şi-a putut îndeplini misiunea trasată. Va fi urecheat şi luat la întrebări de genul "Vierme, cum de la domnul Dragnea în Teleorman s-a putut? Cum de s-a putut şi în Gorj, de unde se trage Copylotul? Din cauza ta şi a unora ca tine o să ne f(a)u(l)tă(eze) Chiorul şi o să ne bage la bulău, că ai auzit că a spus că nu negociază cu puşcăriabilii!"
5.   256=DEMISIA trimis de
(30 iul 2012, 12:02:52
somn usor Pontica.(singura meserie pe care o cunoaste SOMNUL)
6.   Mai multa luciditate! trimis de
(30 iul 2012, 12:25:36
Base nu o sa termine teroarea asupra populatiei! Doar nu credeti ca se mai poate schimba, daca asta este natura lui. Eu nu cred ca vor disparea minciuna, aroganta si pedepsirea pe nedrept a poporului, nu avem motive sa speram la o schimbare din partea lor. Sa terminam cu naivitatea si credulitatea aceasta maladiva.
Singura solutie este ca oamenii de valoare din tara asta sa isi asume rolul de conducatori si sa ii elimine din viata politica pe impostori.

7.   :)) trimis de
(30 iul 2012, 12:29:11
Unde esti copy paste... ca pana la ora asta aveai cel putin 10 comenturi..:))) Astept acu demisia si retragerea din viata politica a lui antonila , dupa cum a promis.... AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ce cald e scaunelu..... auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
7.1  RE: :)) trimis de
(30 iul 2012, 13:06:41
Raducu incearca sa-si revina dupa marea dezamagire....ce inseamna sa fii sigur pe tine...:)))))))))))))))))))))))))....vorba ta...AUUUUUUU ce cald e scaunelul...AUUUUUUUUUUU....:)
8.   La revedere....lasa-ne.... trimis de
(30 iul 2012, 13:03:44
domnule RADUMAMII ( Baisanu ) ne lipsesti....ce e cu linistea asta?....sau inca nu te-ai trezit din visul tau frumos in care cadea Basescu?...astept cu nerabdare ( ca multi altii de altfel ) retragerea domnului Antonescu din politica asa cum a promis...ca doar e om de cuvant...nu?
9.   SALUT BAIETI trimis de
(30 iul 2012, 13:53:29
Salut baieti am fost la supermarket.Deci s-o luam asa:tambalaul nu s-a terminat ci de abia a inceput.USL va trimite la Curtea Constitutionala doua probleme:boicotarea referendumului este anticonstitutionala.Va trimite datele recensamantului populatiei unde nu apar 18 milioane ci 16 milioane.Curtea Constitutionala se va pronunta pe toate problemele si va valida sau nu referendumul.Sau poate va spune altceva.In final parlamentul trebuie sa hotarasca ce se intampla mai departe.Asa ca vedeti ca problema de-abia incepe.
9.1  RE: SALUT BAIETI trimis de
(30 iul 2012, 14:30:08
Votul este un drept, nu o obligatie. Si aminteste-ti ce au facut USL-istii in 2007, la referendumul pentru vot uninominal. Exact acelasi lucru: l-au boicotat.
9.2  RE: SALUT BAIETI trimis de
(30 iul 2012, 14:31:29
de ce nu au facut aceste sesizari inainte de referendum?....sau erati prea siguri pe voi?....era foarte greu sa cada Basescu atat timp cat pragul a fost de 50%+1...normal si corect era sa fie eliminat acest prag...de ce nu v-ati zbatut pt asta daca va doreati asa mult victoria?....cat despre boicotare nu cred ca cineva te poate face sa stai acasa si sa nu mergi la vot doar pt ca asa zice...pe mine nu ma putut tine...
9.3  RE: SALUT BAIETI trimis de
(30 iul 2012, 14:42:00
,, Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică,, citat Antonila ..:)))) Nu a fost demis la referendum asa ca vreau sa vad un om de cuvant....:)))))))Lasati vrajeala cu parlamentu..... ca nu tine.Are antonila acu sfincteru cat acu ..:))))))))... Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... caldut a fost scaunelu...... auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... o dovada ce usl are oameni de cuvant si promit ca la toamna va votez.... asa ca ......
10.   UNGURII NE STABILESC VIITORUL trimis de
(30 iul 2012, 13:56:34
Premierul Ungariei despre referendum: „Le urez maghiarilor și românilor să ia decizii bune, adică să nu ia nicio decizie”.E normal ca ungurul sa tina cu Basescu.Dupa ce ca i-a facut cadou judetele Harghita si Covasna(acolo si musca bazaie in ungureste iar albina inteapa periculos ca Attila)voia sa-i faca cadou si Tinutul secuiesc(adicalea sa intram acolo cu buletinul).Iata ca indemnul ungurului are rezultate.Judetele din Ardeal,in special Covasna,Harghita ,Satu Mare,Bistrita Nasaud, Mures,dar si Timis,Cluj,au boicotat referendumul.L-au ascultat pe Viktor Orban.Deci ungurii si romanii din Ardeal il au presedinte pe Basescu si prim ministru pe Viktor Orban.
10.1  RE: UNGURII NE STABILESC VIITORUL trimis de
(30 iul 2012, 17:50:18
nu ungurii si nici Viktor Orban nu i-a tinut in case pe romani ci minciuna , lauda ,promisiunile desarte si vrajeala celor din USL in campania electorala deci nu mi se pare boicot...doar ca oamenii nu mai cred in voi si s-au cam saturat de tot si de toate...si de voi...de ce mai credeti si sperati ca se va mai face ceva si se va mai schimba ceva in Romania?...toti vor doar puterea si banii...din afaceri ilegale...nimeni nu va schimba nimic pt noi...doar pt ei si pt neamurile lor...
11.   BASE POATE SE SIMTE trimis de
(30 iul 2012, 14:02:39
Au fost 7 milioane de oameni care au votat ca dictatorul sa plece.In aceste conditii intoarcerea lui ar dauna grav natiunii.Nu ar mai avea nici o legitimitate plus ca tambalaul ar continua la infinit.Nu stiu daca asta ne dorim,eu nu sigur.
11.1  RE: BASE POATE SE SIMTE trimis de
(30 iul 2012, 14:25:45
7 milioane nu inseamna majoritate. Trebuie sa va resemnati pana in 2014. Sper ca pana atunci sa apara un candidat veritabil pentru aceasta functie, altfel nu stiu pe cine voi vota.
12.   Vot blanc = vot de blam cu avertisment* trimis de
(30 iul 2012, 14:39:00
raised eyebrowsraised eyebrowsraised eyebrows
Cine-o câștigat, uăi?
Sau cine-o înfrânt?
thinkingthinkingthinking
Dar dacă domenică nu pun nici un belet la LOTO 5 din 46,13% o să câștig?
:-?? :-?? :-??
Vă-m powla mea cu tzara voastră de mămăligă!
raised eyebrowsraised eyebrowsraised eyebrows
|-) |-) |-)

-------------
* adică urmează păruiala.
A șăsea pecete a fost desfăcută. Urmează a șaptea și apoi Armaghedonul și 'Pocalipsa! Fără supărare, tovarăși!
raised eyebrowsraised eyebrowsraised eyebrows
|-) |-) |-)
TLC, KAMARADEN!
talk to the handtalk to the handtalk to the hand
|-) |-) |-)
12.1  RE: Vot blanc = vot de blam cu avertisment* trimis de
(30 iul 2012, 14:46:11
HERRSTANDARTENFUHRER / tot respectul, imi scot palaria in fata ta / scurt si la obiect ,cine are de inteles intelege..:)
12.2  RE: Vot blanc = vot de blam cu avertisment* trimis de
(30 iul 2012, 14:51:36
raised eyebrows raised eyebrows raised eyebrows
sleepysleepysleepy
12.3  RE: Vot blanc = vot de blam cu avertisment* trimis de
(30 iul 2012, 21:54:51
HERRSTANDARTENFUHRER mai spune , mai spune ca ne place ..pe bune ..:)))
13.   Succesuri securiste trimis de
(30 iul 2012, 14:49:12
1. De cand monitorul afiseaza providerul utilizatorului, vechii sustinatori pdl-isti ( a se citi securisti), in frunte cu tareinclanta si compania, au schimbat nickname-ul si providerul cu unul de telefonie mobilă din tari europene. Cata inteligenta?
2. Romania are 60 de agenţi de securitate la suta de mii locuitori, în vreme de britanicii au 6, iar americanii 9. Daca ii iintrebam de activiatea pe care o depun si ce salarii incaseaza o sa tipe ca atacam statul de drept, ca in Romania nu este democratie si multe altele de acest gen. O sa mai vedem cat tine traiul bun!
3. Asazisa victorie de ieri, nu este deloc o victorie si sunteti constienti de asta. Ati mai pacalit inca o data cetateanul de rand pe spinarea caruia stati („omul gras”- va aduceti aminte?).
4. In concluzie inca o victorie a „baietilor destepti” impotriva oamenilor onesti, care sunt preocupati de problemele cotidiene.
13.1  RE: Succesuri securiste trimis de
(30 iul 2012, 17:53:43
informeaza-te incultule ca debitezi numai prostii...
14.   AVERTISMENT trimis de
(30 iul 2012, 16:35:11
CEI DE LA IFG-NR DE TEL0213027694,CARE-MI NUMARATI OULE IN FIECARE DIM9INEATA,VA DAU O TEMA PTR ACASA:
,,GEMACU''-ROTARY CLUB-OMV-PETROM!
PARASUTA PE CARE O CAUTATI CU INSISTENTA,RESPECTIV UNA FLORENTINA-HAZNICIUC-GINA-LOLLOBRIGGIDA-CIOCIOLINA-O FI PROBABIL LA UNA SCURTA ,IN LUNCA SUCEVEI CU PREASILVICUL COL.GHEORGHE-GHEORGHE-IOANE SI ILIE!
DESPRE COLONELCIUCII SI KESTORECII CARE SPALA BANI PRIN ASA-ZISELE ,,GRUPURI FINANCIARE'' DIN BUCURESTI,CU ALTA OCAZIE.
LISTELE CU CEI CE AU SCUFUNDAT ROMANIA,SUNT FACUTE.ASTEPTAM CA JUSTITIA SA FUNCTIONEZE!
ASA SA NE AJUTE,DUMNEZEU!
15.   APEL trimis de
(30 iul 2012, 16:38:55
CEI CE AVETI MINUTE IN PLUS PE TEL,PUTETI SUNA LA ACEL NR,SI SA INTREBATI ORICE.
ZICE SECU-KGB,CA SUNT SPECIALISTI IN ,,RAZBOIUL PSIHOLOGIC''!SA VA VAD!!!
16.   Pt loazele cu apucaturi securiste trimis de
(30 iul 2012, 17:12:06
Securistii astia nu sant decat niste borfasi ordinari. Ce diferenta e intre smenarul care sta la colt de strada si “culege date” cum sa te faca la buzunare sau sa iti sparga casa si nemernicii astia care sant super talente la dezinformari, intoxicari, omoruri (pardon sinucideri ca cica asa mai nou se practica, sa te haituiasca si muste in asa un hal incat sa-ti iei viata) si furturi. De ce mi-ati furat viitorul meu si al copiilor mei nemernicilor ? Cine o sa plateasca miliardele imprumutate in numele poporului si furate cu nemernicie de voi ? De ce sa platesc si eu ce ati furat voi , de ce sa va ducem in carca paraziti ordinari, de ce sa nu am un salariu decent, de ce sa nu fiu mandru ca sant roman ? Ati parjolit tot, ati umilit, pana cand sa scoata Ramania generatii de sacrificiu ? LA MUNCA CINSTITA loazelor ca traiti din foarte multi bani furati de voi din impozitele si creditele de multe miliarde pe care trebuie sa la platim tot noi. 8 milioane de OAMENI care au votat sa fie umiliti de “electoratul” prietenasului , de acesti palizi spalati pe creier de acesti SF Pisti (ba unu e smecher de smecher, ba altul e fricos sau altul e mai ales prost ). Noi am fost la vot , voi ati intors spatele sa primiti “flacara democratiei” . Mie greata de voi miseilor.
16.1  RE: Pt loazele cu apucaturi securiste trimis de
(30 iul 2012, 18:04:45
Si mie imi e greata zau de ilici si sleahta lui , de actuali si de fosti politici... Dar prefer un hot satul decat unul flamand Astept ziua in care voi vedea un om candidand la presedentie ,un om simplu fara sa puta a miscare usl(ista) nici pdl(ista) fara atestate aranjate, fara promisiuni desarte, un om a carui simpla prezenta sa impuna respect si sa poti spune fara sa pleci capul da domnule sunt ROMAN....Dar atata timp cat romanul pune pe primul loc biserica si speranta in javra de sus ,atata timp cat hotul striga hotu dar are memoria foarte scurta, atata timp cat cel ce fura lasa si fraerilor doua faramituri si ei urla proslavindul, atata timp cat un repetent are pretenti de presedinte al unei tari europene ..... zau ca ar trebui sa vi se faca greata ( dar de voi insiva )
17.   PLAGIATORUL trimis de
(30 iul 2012, 18:16:44
Din toamna in toate salile de cinema
( ACTIUNE,DRAMA)
18.   "Mein Dampf", aroma de... Basescu trimis de
(30 iul 2012, 18:18:15
Pentru PDL, Basescu e invingator. Pentru USL, Basescu e invins. Ceea ce nu spune articolul de "actualitate" national, e ca, pentru 7,4 milioane "viermi" si "ciumpalaci", Basescu e mai mult decat un invins. E nimeni-in-drum. E un simplu cetatean. Nimeni nu ia in calcul vointa acestor oameni, dintre care nu toti sunt uselisti, asa cum cred coloneii SRI. Practic, valurile de u r. i. n.a portocalie se revarsa din organele "ingrasate" ale statului "branconat" de atata vreme de PDL, pest votul cetatenilor. Nu conteaza 7,4 milioane voturi? Sau pentru democratie trebuie autorizatie de la primarie, politie, DNA, DIICOT, BOICOT sau alte institutii ale statului?
18.1  RE: "Mein Dampf", aroma de... Basescu trimis de
(30 iul 2012, 19:49:34
nu-i asa ca te dai cu pau de pereti cand auzi de Basescu, Boc si PDL? Asta pt. v-a pus sa faceti cel mai urat lucru de voi:....SA MUNCITI!!!
19.   Bravo suceava.....ai facut bine ca ai stat acasa.. trimis de
(30 iul 2012, 18:26:19
in sfarsit si suceava a deschis ochii chiar daca sunt nespalati..si a inteles ca mai bine ramane chioru decat sa vina hotii.....sa-mi zica cineva jigodia de antonescu isi va tine promisiuanea?sa dea vreun canal tv declaratia lui din 2 in 2 ore cand zicea ca pleaca daca pierde.
19.1  RE: Bravo suceava.....ai facut bine ca ai stat acasa.. trimis de
(30 iul 2012, 18:33:45
da pleaca ....... la mancat cacao..un obosit si ala.. obosit si ponta..in psd nu vezi decat rahati cu diplome cumparate.. apropo ...sa.l ia si pe baisanu..alt imbecil..care stie doar sa mearga pe banci la scoala...si sa faca misto de elevi...un gunoi de om
20.   Jos comunistii trimis de
(30 iul 2012, 19:28:45
M-am saturat de-atata idiotenie. Treziti-va ca sunteti manipulati de Mass-Media! Cand era Iliescu si gloata lui la putere nu va mai plangeati atata. Mergeti la munca daca vreti un trai mai bun! Cocalari comunisti.... Peste cativa ani strigati jos usl. Politica e facuta de-afara, de catre UE! Politicienii doar executa ordine. Miezul problemei este Bilderberg & Co..Certati-va mai departe ca niste boi, lemnari si oieri ce sunteti. Nici nu meritati drept de vot!
21.   Comentariu trimis de
(30 iul 2012, 19:44:22
ai mare dreptate  ☭ 12 . La munca cu voi puturosilor ,nespalatilor ,plangaretilor......... Este valabil si pt. tine MARTINELEX . Mars la munca putoare ordinara ,mort de foame ,incult ,comunist,lingau si parsiv ce esti . A uitam - esti complexat si FRUSTAT .Chiar invidios...................
22.   Pam-pam trimis de
(30 iul 2012, 19:45:15
ma k@k pe pseudo-socialistii astia. Pana si comunistii lu' nea Nelu' erau mai buni. Se intoarce Nashu' la Cotroceni si va arde pe toti, tu-va-n radumamii voastre! Bine am facut ca am stat acasa.
M**e PSD si lu' dan voiculescu!
M**e PNL si lu' dan voiculescu!
Hai pa!
23.   Fact trimis de
(30 iul 2012, 20:09:06
~8 mil de cetateni au votat pentru demiterea lui Basescu. Asta inseamna mai mult decat cei care au votat NU + cei care au boicotat. Asta inseamna majoritate electorala. Daca listele erau facute conform recensamantului de acest an, acum era indeplinit si cvorumul de 50% + 1 persoana. Nu va inselati si nu fiti prosti: nu avea cum sa se indeplineasca cvorumul pe liste electorale din 2002. In realitate, cei care au votat NU + cei care au boicotat sunt cu cateva milioane mai putini decat cei care au votat DA. Din acest motiv eu rad foarte tare de Basescu si sustinatorii lui. Habar nu au ca el in momentul de fata nu mai este presedinte de drept, ci doar de facto. Si nu stiu cum se va termina pentru el... Rezultatul ar fi putut fi demiterea,daca nu erau 2 categorii majoritare de basisti: prosti + curve; Prosti = cei care desi nu au nimic de castigat de pe urma PDL si Basescu (ba chiar sufera, fara sa-si da seama), il sustin ca retardatii votand NU sau boicotand. Curvele = de obicei sunt oameni bogati, care si-au facut avere in timpul regimului Basescu/PDL. Ca orice curva, ca ii place ca nu-i place, daca i se da bani va suge. Asa si astia. Atat timp cat au oportunitati financiare, vor  ☭ pe Base. Ce vreau sa spun e clar: Basescu ramane presedinte doar de facto, impotriva vointei majoritare, prin specularea unei tehnicalitati izvorate dintr-o lege creata tocmai la fix ca sa-l salveze din rahat. El stia ce-l asteapta. Si-a pregatit atat mijloace cat si orbi care sa-l sustina. Va fi nasol pentru el. Sa plecam capetele in liniste, pentru T. Basescu.
24.   Ptr.toti sv. trimis de
(31 iul 2012, 08:45:07
cei din sudul tarii sau facut de cacao ,au furat in draci;acum fiecare din noi ar trebui sa cautam oameni cinstiti care sa ne reprezinte in toamna la alegerile parlamentare.Nu trebuie sa ne mai lasam manipulati de interesele partidelor.
25.   Olimpiada din romania trimis de
(31 iul 2012, 10:30:22
flacara hotieilaughing)))))))))))))
26.   Asa o fi trimis de
(31 iul 2012, 11:27:44
- aproape 8 milioane au votat pentru demiterea lui Basescu, si e foarte greu de spus ca toti sunt prosti sau manipulati.
Doar ca imprejurarile in care a fost "aranjat"acest referendum sunt de-a dreptul necinstite, si atunci o parte dintre noi, ceilalti ,au ales sa nu mearga la vot- si asta nu pentru ca nu mai pot de dragul marinarului. Si a spune despre toti cei care nu s-au prezentat ca sunt prosti sau curve - nu e adevarat si il descalifica pe cel care face asemenea "clasificari' .
Ne place sau nu, Basescu a fost ales presedinte intr-un regim democratic si ar trebui sa-si poata termina mandatul in acelasi tip de regim. O prostie nu se corecteaza cu o alta prostie.

Si pt RADUMAMII- nu mai dati vina pe unguri sau pe ardeleni, e o imagine falsa. Matematic , 15% dintre voturile din Harghita sau Covasna fac cat 4% din voturile din Suceava -spre exemplu. Votul este un drept, nu o obligatie..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei