Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iun 2012 - Anul XVII, nr. 146 (5051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Clienţi” noi la arest

Încă patru tineri arestaţi în dosarul dealerilor de droguri din zona Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Încă patru tineri au fost arestaţi preventiv în cursul zilei de ieri în dosarul dealerilor de droguri din zona Rădăuţi, numărul arestărilor în cazul reţelei anihilate acum două săptămâni ajung la 11.

Ilie Tătar (23 de ani) şi Marcel Constantin Lucescu (22 de ani), din comuna Bădeuţi, Alin Vasile Andrişan (27 de ani) şi Sorin Ştefan Lupăştean (30 de ani), din municipiul Rădăuţi, au fost trimişi după gratii pentru cel puţin 30 de zile, sub acuzaţiile de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi – doar în cazul lui Lucescu – introducere în ţară de droguri de mare risc.

Potrivit anchetatorilor, cei patru „„şi-au asumat, fiecare, rolul de furnizori angro de droguri către membrii principali ai grupării, din dorinţa de a obţine imediat câştiguri importante. Ei au achiziţionat drogurile din străinătate, unde merg la muncă, şi le-au introdus în ţară prin intermediul firmelor de curierat sau transport persoane, disimulate în diferite bagaje”.

Stupefiantele ajungeau la dealerii locali din Rădăuţi, iar aceştia le vindeau mai departe clientelei lor.

„Foarte mulţi adolescenţi şi tineri, atât sub influenţa anturajului, cât şi din teribilism, au devenit amatori şi consumatori constanţi ai unor substanţe psihotrope”, se arată în actul de sesizare a instanţei de judecată, prin care s-a cerut arestarea preventivă a celor 11 tineri acuzaţi că fac parte din această grupare infracţională.

Pe lângă cei patru tineri încarceraţi în cursul zilei de ieri, alţi şapte au fost deja arestaţi acum o săptămână şi jumătate: Codruţ Mihai Pintilie (28 de ani), Adrian Hojbotă (17 ani), Bogdan Vlăduţ Donisan (19 ani), Mihai Daniel Olari (34 de ani), Antoniu Gabriel Romulus Cerneţchi (27 de ani), toţi din Rădăuţi, precum şi Adrian Nicolae Cojocar (18 ani), din Frătăuţii Noi, şi Beniamin Onesemiuc –Petrovici (35 de ani), din Milişăuţi.

Gruparea a fost monitorizată încă de anul trecut, perioadă în care poliţişti sub acoperire au cumpărat droguri în 16 rânduri de la diferiţi membrii ai reţelei.

Dealerii vindeau cannabis, rezină de cannabis şi comprimate de ecstasy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă patru tineri arestaţi în dosarul dealerilor de droguri din zona Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Încă patru tineri arestaţi în dosarul dealerilor de droguri din zona Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei