Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2012 - Anul XVII, nr. 141 (5046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Plan de rezervă

Primarul Sucevei, îngrijorat că Adrem nu a început lucrările la noua centrală termică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Realizarea unei noi centrale termice care să deservească municipiul Suceava, rămasă deocamdată doar la stadiul de intenţie, îi dă fiori primarului Ion Lungu, în condiţiile în care cei de la Adrem Invest nu au mai mişcat un deget pentru transpunerea vorbelor în fapte.

Astfel, deşi primul termen de începere al lucrărilor era aprilie 2012 s-a decalat cu două luni, la solicitarea celor de la Adrem, luna iunie se apropie de final fără ca în lunca Sucevei să se fi făcut ceva pentru construirea noii centrale.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că cei de la Adrem nu au venit cu vreo precizare în acest sens şi, de aceea, li s-a cerut o scrisoare oficială prin care să anunţe ce se întâmplă cu proiectul noii centrale de termoficare.

“Nu ascund faptul că sunt îngrijorat pentru faptul că până acum lucrurile nu s-au mişcat. În urma discuţiei de săptămâna trecută la Termica am trimis din nou o scrisoare oficială şi aşteptăm un răspuns. În funcţie de acesta vom dezbate situaţia în noul Consiliu Local, să vedem ce e de făcut. În cazul în care renunţă, căutăm alte variante”, a declarat ieri Ion Lungu.

Referitor la intenţiile exprimate de noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, de a face un operator unic de termoficare pentru întregul judeţ, Lungu s-a arătat de acord cu participarea municipiului Suceava la acest proiect.

“Ca principiu îmbrăţişez ideea. În măsura în care este nevoie vom intra în acest parteneriat, ca operator regional. Eu vreau să-i asigur pe suceveni că vara asta vor avea apă caldă, iar în iarnă apă caldă şi căldură la preţuri suportabile”, a mai spus Lungu.

Recent, edilul sucevean a anunţat că Primăria Suceava va lua un credit de 150 de miliarde de lei vechi cu care să asigure cărbunele necesar pentru funcţionarea Termica în iarna viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei, îngrijorat că Adrem nu a început lucrările la noua centrală termică.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Primarul Sucevei, îngrijorat că Adrem nu a început lucrările la noua centrală termică1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Noi vrem pamant trimis de
(20 iun 2012, 12:38:46
Mai idiotilor, cu 150 de miliarde de lei vechi isi pun centrale pe gaz metan absolut toti sucevenii si inchideti de tot Termica. Ce rost are sa mentineti acel colos ineficient ? Cine a crezut ca Adrem va investi in ceva s-a inselat amarnic - pe ei ii interesa doar terenul, parerea mea. O sa vedeti ca peste 10 ani tot despre asta vorbim ... Cand bagam hotii in puscarie ?
1.1  RE: Noi vrem pamant trimis de
(20 iun 2012, 22:33:12
Eu cred ca Adrem e mai interesata mai mult de fierul vechi...Colosala afacere!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei