Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2012 - Anul XVII, nr. 141 (5046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răzgândiri şi nominalizări

Discuţii pe ultima sută de metri pentru posturile de viceprimari ai Sucevei şi vicepreşedinţi ai CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Surse din USL susţin că preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, s-a răzgândit cu privire la funcţia pe care o va ocupa în administraţie. Dacă până în urmă cu două zile Băişanu era nominalizat ca viitor viceprimar al Sucevei, în momentul de faţă liderul liberalilor suceveni pare să opteze pentru o funcţie de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Alexandru Băişanu a candidat din partea USL pentru funcţia de primar al Sucevei, pierzând alegerile în faţa primarului Ion Lungu.

Potrivit surselor din cadrul USL Suceava, cea de-a doua funcţie de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava ar putea fi ocupată de Alexandru Rădulescu. Acesta este profesor de geografie la Colegiul Naţional „Nicu Gane” şi este la primul mandat de consilier judeţean. Cu toate acestea, trebuie spus că viitorul vicepreşedinte PSD al Consiliului Judeţean Suceava va fi ales prin vot de către social-democraţi. Pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean care ar urma să revină PSD vor concura consilierii judeţeni Gheorghe Iacob, Ovidiu Milici şi Alexandru Rădulescu.

Alegerea celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Suceava ar urma să aibă loc vineri, 22 iunie, în cadrul şedinţei de constituire a deliberativului judeţean.

În cursul zile de joi, 21 iunie, la Palatul Administrativ din Suceava va avea loc instalarea în funcţie a noului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Evenimentul va avea loc în prezenţa premierului României, Victor Ponta.

 

Vîrvara şi Doroftei, favoriţi pentru cele două posturi de viceprimar ai Sucevei

Pe de altă parte, liberalul Ovidiu Doroftei şi social-democratul Gavril Vîrvara au cele mai mari şanse să fie aleşi viitorii viceprimari ai Sucevei. Potrivit unor surse din cadrul USL, cei doi sunt nominalizările PNL şi PSD Suceava pentru a prelua funcţiile de viceprimar, alegerea lor în aceste posturi urmând să aibă loc în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local Suceava de joi, 21 iunie 2012. Ovidiu Doroftei este un om de afaceri sucevean, are 34 de ani, iar în perioada octombrie 2008 – februarie 2009 a ocupat funcţia de prefect al judeţului Suceava. În ceea ce-l priveşte pe Gavril Vîrvara, acesta are 52 de ani şi vine tot din mediul privat. Vîrvara este proprietarul firmei Megaplast Suceava, care produce ambalaje din polietilenă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Discuţii pe ultima sută de metri pentru posturile de viceprimari ai Sucevei şi vicepreşedinţi ai CJ.
 Vizualizări articol: 5074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.68/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 19 voturi
Discuţii pe ultima sută de metri pentru posturile de viceprimari ai Sucevei şi vicepreşedinţi ai CJ3.7519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(20 iun 2012, 11:46:13
-Orasul trebuie personalizat, iar asta cade in atributiile unui colectiv de arhitecti, selectati in urma unui concurs, oameni de valoare, de buna credinta, cu simt artistic si patriotism local.

- Sa se inteleaga odata ca aceste probleme se rezolva cu profesionalism si competenta si nu dupa ureche, de catre cei din conducere, care umbla numai dupa capatuiala, intrecindu-se in hotie si lichelism
2.   Alegerea potrivita este Virvara Gavril viceprimar trimis de
(20 iun 2012, 14:02:01
Alegerea potrivita pentru functia de viceprimar al Sucevei este Virvara Gavril.
Il sustin pentru ca este un om de afaceri serios, intreprinzator, implicat in problemele sucevenilor. Este un bun gospodar si va putea schimba orasul Suceava prin activitatea sa ca viceprimar. Avem nevoie de astfel de oameni. Mult succes!
3.   Dupa trimis de
(20 iun 2012, 14:31:50
Onestitatea,simplitatea,si cu un caracter de BUN GOSPODAR il caracterizeaza pe d-nu Varvara,din cite il cunosc.
Sper ca si d-ul Doroftei sa faca echipa buna toate astea in folosul Sucevei si a
sucevenilor.
Nu uita-ti domnilor ca 4 ani trec foarte repede.
Un sfat, daca i-mi este permis; AROGANTA nu face casa buna cu o persoana care
este IN SLUJBA CETATEANULUI.
4.   Consecventa trimis de
(20 iun 2012, 15:03:50
Apreciez buna credinta si persoanele consecvente în tot ceea ce fac. Am incredere ca vor fi aleasi domnul Gavril Vîrvara si Ovidiu Doroftei, persoane profesioniste si cu experienta. Succes!
5.   Patronul televiziunii patronate de familia baisanu trimis de
(20 iun 2012, 16:54:03
doroftei om de afaceri? parca era la munca in irlanda. adevarul e ca-i mare om politic cu citeva luni de prefectura si citiva ani ca agent de vinzari la racoritoare. cu asa politicieni ajungeti ca pdl_ul la toamna.nu gasim si noi viceprimari suceveni?m-am saturat de paiosi cu functii in suceava.
5.1  RE: Patronul televiziunii patronate de familia baisanu trimis de
(20 iun 2012, 22:46:51
nea Costele, tare-s curios cu ce te ocupi matale? ca tare-s curios de ce unu' ca Doroftei de a muncit ca sofer in Londra si a lucrat intr-o multinationala precum coca cola .... de ce nu-i bun? ca nu vine din "sistemul" de stat care te invata scoala golaniei? de ce oare cred ca esti direct interesat de numele viceprimarului?
6.   Ovidiu doroftei trimis de
(21 iun 2012, 22:14:31
subscriu opiniei lui''KLAWS'', O.DOROFTEI chiar este un tip ok, cu mult bun simt, tanar, cu spirit de initiativa si sper sa aduca un suflu nou in conceptia celor ce au in maini fraiele acestui oras, care arata ca .....naiba, cu bosorogii ce fac umbra degeaba pamantului prin primarie si monteaza''copaci cu flori'',taraboante....si pavele printr-un oras plin de praf si haotic, fara nici o gandire de sistematizare!
BAFTA OVIDIU!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei