Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2012 - Anul XVII, nr. 141 (5046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ruşinea TVR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Italia şi-a văzut de treabă, a învins Irlanda cu 2-0, scor care ar fi fost insuficient dacă dincolo croaţii reuşeau măcar un golişor. Cum, după scandalul TVR-Dolce, putem vedea şi meciul de la concurenţă tot pe unul din canalele naţionale, am avut proasta inspiraţie de a alege meciul Spania-Croaţia. Concluzia este următoarea: băieţii din TVR trebuie felicitaţi pentru iniţiativa lor de a ceda competiţiile sportive altor televiziuni, mai mult, trebuie încurajaţi să facă asta! Pentru că, în cazul lor, nu prea-i ajută mintea. Au făcut praf clasamentul şi miza, în mod repetat, prin calculele lor aiuritoare. Iată...

Contextul numărul 1: Italia conducea prin golul lui Cassano, la Spania-Croaţia era 0-0. Afirmaţie: Croaţiaare nevoie neapărat de un gol, evident fără să primească unul. FALS! Croaţia putea să termine liniştită 1-1, ar fi fost egalitate în trei, toate echipele cu câte două puncte şi golaveraj 2-2, dar golaverajul la general era defavorabil Italiei.

Contextul numărul 2: Acelaşi scor la Italia-Irlanda, Spania deschide scorul prin Navas. Afirmaţie: Singura şansă pentru Croaţia mai este acum doar să egaleze Irlanda. FALS, din motivul arătat mai sus.

Contextul numărul 3: Balotelli duce scorul la 2-0 pentru Italia, în timp ce la Spania-Croaţia este tot 1-0. Afirmaţie: S-a terminat, Croaţia ar trebui să dea două goluri, nu mai are nici o şansă. FALS! Croaţia avea nevoie tot de un singur gol, căci ar fi avut avantaj la următorul criteriu de departajare, numărul de goluri marcate la general.

Abia dacă Squadra Azzurra ar fi bătut cu 3-1 ar fi fost egalitate perfectă şi atunci intervenea coeficientul UEFA, dar asta i-ar fi ameţit şi mai rău pe comentatori. Finalul a fost apoteotic, italienii terminaseră meciul, dar încă nu se bucurau, dincolo croaţii atacau cu portarul! Tensiunea trecea prin ecran, dar nouă ni se inducea ideea că puteam schimba liniştiţi canalul, jocurile erau făcute… Abia atunci, probabil, cineva din off i-a luminat pe cei de la microfon, care au dres-o pe furiş, fără să catadicsească a-şi cere vreo scuză cât de mică. Mă declar jignit şi revoltat de această crasă incompetenţă. Şi ce dacă, îi pasă cuiva?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ruşinea TVR.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ruşinea TVR5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei