Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2012 - Anul XVII, nr. 141 (5046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Participare

Patru elevi humoreni reprezintă Suceava la un concurs internaţional de matematică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru elevi de la Şcoala Nr. 3 „Teodor Balan” din Gura Humorului vor reprezenta judeţul Suceava la o competiţie internaţională de matematică. Este vorba despre Concursul Internaţional de Matematică „Arhimede” (IMAC), care va avea loc la Bucureşti, unde se vor întâlni echipaje din şase ţări, şi anume Spania, Germania, Republica Moldova, Serbia, Bulgaria şi România.

Cu un palmares impresionant de premii, cei patru elevi suceveni sunt Armand Viorel Ilaş, clasa a III-a A, înv. Ana Cîmpanu, cu 20 de premii I în acest an şcolar, Federica Carpiuc, clasa a III-a A, înv. Ana Cîmpanu, Diana Dan, din clasa a II-a B, prof. Catrina Cotoară, şi Răzvan Andrei Miroş, clasa a IV-a A, prof. Adina Onofrei, cu 13 premii I în anul acesta.

Alte două eleve ale şcolii humorene, Mălina Florea, pregătită de prof. Adina Onofrei, şi Larisa Popa, pregătită de prof. Leontina Oltea Pop, au obţinut locul I naţional şi două tabere în Grecia la Concursul Internaţional de Matematică Aplicată „Cangurul”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru elevi humoreni reprezintă Suceava la un concurs internaţional de matematică.
 Vizualizări articol: 1604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru elevi humoreni reprezintă Suceava la un concurs internaţional de matematică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eronat total trimis de
(20 iun 2012, 12:21:34
Pentru autorea articolului si pentru toti cititorii fac urmatoarele precizari:la concursul IMAC nu s-a calificat nici un elev din judetul Suceava.Elevii despre care se vorbeste au participat doar la un baraj,asa cum de altfel au mai participat alte zeci de elevi din tot judetul.In aceasta situatie nu aveti de ce ridica statuie,este o situatie valabila pt.multe scoli din judet.Pe situl arhimede.ro gasiti listele cu cei calificati in urma barajului.Costa mult un astfel de articol?
2.   Dle raresg sunteti intr-o totala confuzie trimis de
(20 iun 2012, 21:14:55
chiar acum am verificat pe site-ul arhimede,nici nu este la zi cu informatiile acest site.de ce vorbesti asa si dai cu noroi in munca unor copii.si parinti in acelasi timp.nu cred ca frustarile si alte exprimari isi au locul aici,cu ocazia unui concurs pentru copii.matematica nu este politica.acesti copii rezolva exercitii de mate chiar si in timpul vacantelor sau in zilele de repos.
3.   Comentariu trimis de
(21 iun 2012, 13:53:10
Rezultatele barajului sunt publicate de saptamana trecuta pe acest site,doar daca nu vreti sa le vedeti!Pentru clasele a II-a si a IV-a s-au calificat cate 10 elevi care reprezinta Romania si din nefericire nici unul nu este din judetul nostru.Banuiesc ca nu doriti sa transcriu si listele aici.
4.   Un alt punct de vedere trimis de
(22 iun 2012, 19:03:32
Pentru evitarea oricaror confuzii si alte mizerii, se poate verifica din listele de la Bucuresti, liceul Nichita Stanescu, participarea acestor minunati copii la concursul international de matematica IMAC asociat, care a avut loc miercuri, 20 iunie 2012. In loc sa ne bucuram sincer pentru ei si sa gasim modalitati de a le incuraja munca si performantele, ne injosim cautand argumente penibile de defaimare.Toate acestea din cauza unor caracteristici tipic romanesti: invidia si prostia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei