Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În boxa acuzaţilor

Şoferul care, beat şi fără permis, a omorât un biciclist, trimis în judecată în timp record

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer din Vicovu de Sus care a atins aproape maximul inconştienţei, urcându-se la volan în stare avansată de ebrietate şi cu permisul anulat pentru o altă infracţiune, omorând un biciclist şi apoi fugind de la faţa locului, a fost trimis în judecată în timp record, la mai puţin de o lună după ce a provocat accidentul care i-a fost fatal unui bărbat în vârstă de 60 de ani.

Daniel Gheorghiţă, în vârstă de 30 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în stare de arest preventiv, dosarul fiind finalizat pe 24 mai, în condiţiile în care accidentul s-a produs pe 26 aprilie.

Inculpatul a ajuns în boxa acuzaţilor pentru infracţiunile de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia permisul de conducere i-a fost anulat şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui autovehicul implicat într-un accident în urma căruia a rezultat uciderea unei persoane.

 

Un şofer pericol public şi un om care a avut doar vina de a se afla în faţa sa

Conform anchetei poliţiştilor rutieri şi a procurorilor, şoferul conducea un autoturism BMW, împrumutat de la un prieten, deplasându-se pe strada Primăverii din Vicovu de Sus. Pe fondul vitezei şi al stării de ebrietate, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovindu-l pe biciclistul Ştefan Bodnar, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa regulamentar, în faţa sa. După impact, conducătorul auto, văzut şi recunoscut de mai mulţi martori, a coborât din maşină şi a fugit. A fost depistat o oră şi jumătate mai târziu, ascuns într-o anexă a locuinţei părinţilor săi. Victima acestuia a decedat la aproximativ două ore de la accident.

Conform buletinului de analiză toxicologică, rezultă că inculpatul a avut o alcoolemie de 2,25 g/l alcool pur în sânge, la prima probă, respectiv de 2,10 g/l alcool pur în sânge, la proba a doua. Aşadar, o stare avansată de ebrietate pe care inculpatul a negat-o, recunoscând că a băut doar două beri de 0,5 litri.

În 2009, acelaşi individ a fost condamnat la o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins beat la volan, atunci fiindu-i anulat şi permisul de conducere.

Conform Codului Penal, uciderea din culpă cu circumstanţe agravante, respectiv în stare de ebrietate (articolul 178 aliniatul 3), este pedepsită cu închisoare de la cinci la 15 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul care, beat şi fără permis, a omorât un biciclist, trimis în judecată în timp record.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Şoferul care, beat şi fără permis, a omorât un biciclist, trimis în judecată în timp record5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru Monitoru trimis de
(29 mai 2012, 16:07:09
lasati vrajeala se vede corectitudinea din partea dvs. Dati stirile cere va convine voua, in cauza cu accidentul cu victime , fuga de la locul faptei a lui Durubat si Dabaca Ion din Brodina de duminica ceati facut ? Ori vau platit traficanti de tigari si ati lasat-o moarta , totusi ati fost informati , nu ? Sunt si alte posturi de televiziune care vor face treaba si vor mentiona si aspectul in care ati fost informat si vati facut ca ploua .
2.   Ai dreptate trimis de
(29 mai 2012, 17:50:41
Presa nu poate trece peste cuvantu domnului sef de politie Alistar, clanu de contrabandisti Dabica , Adi Tega din Brodina sant protejati de acest domn.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei