Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2012 - Anul XVII, nr. 102 (5007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie cu surprize

Tombolă cu premii la colectarea deşeurilor electronice şi electrocasnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care renunţă la echipamentele electronice şi electrocasnice vechi şi le vor depozita la centrele de colectare special amenajate vor participa la o tombolă cu premii consistente – frigidere, cuptoare cu microunde, DVD-playere, cafetiere şi roboţi de bucătărie.

Campania de colectare a DEEE-urilor (deşeurilor de echipamente electrice şi electronice) din municipiul Suceava va avea loc sâmbăta viitoare, pe 12 mai, fiind organizată de RoRec România, în colaborare cu Primăria Suceava.

În acest scop vor fi amenajate şase puncte de colectare, supravegheate de reprezentanţii primăriei, în parcul Vladimir Florea (în faţa Policlinicii Areni), pe strada Petru Rareş (vizavi de Piaţa Mare), pe strada Staţiunii (în faţa magazinului Premier din Obcini), pe bulevardul George Enescu (în faţa Complexului Curcubeu), pe Calea Burdujeni (vizavi de piaţa agroalimentară) şi pe strada Gării (vizavi de Gara Iţcani).

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a precizat că la acţiunea din acest an sunt implicate şi mai multe instituţii de învăţământ, precum Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 9 „Ion Creangă”, CN Spiru Haret, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 11 “Miron Costin”, Şcoala cu Clasele I-VIII  Nr. 7 din Iţcani, ai căror reprezentanţi, elevi şi profesori, vor fi prezenţi la punctele de colectare, pentru a primi şi contabiliza echipamentele electronice vechi care vor fi predate de populaţie.

 

25 de echipamente electrocasnice oferite ca premii

Toţi cei care vor preda astfel de echipamente vor fi înscrişi automat la o tombolă, premiile puse în joc fiind trei frigidere, cinci cuptoare cu microunde, cinci DVD-playere, zece cafetiere şi doi roboţi de bucătărie.

Premiile vor fi acordate în aceeaşi zi, la ora 17.00, adică la o oră după încheierea acţiunii de colectare a DEEE-urilor.

“Pentru a veni în sprijinul sucevenilor care vor să renunţe la echipamente greu transportabile, precum frigidere, congelatoare sau televizoare mari, punem la dispoziţia acestora o maşină care va veni să le ridice şi să le ducă la punctele de colectare”, a adăugat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Programările pentru transportul de la domiciliu al echipamentelor grele pot fi făcute la numărul de telefon 0753.616.244.

Pentru promovarea acţiunii de pe 12 mai, săptămâna viitoare, reprezentanţii RoRec vor merge prin şcoli şi licee, pentru a distribui tinerilor materiale promoţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tombolă cu premii la colectarea deşeurilor electronice şi electrocasnice.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tombolă cu premii la colectarea deşeurilor electronice şi electrocasnice5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei