Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2012 - Anul XVII, nr. 102 (5007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cătălina Vartic şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean

Duminică, 6 Mai 2012 (20:15:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Progresiştii suceveni au finalizat acţiunile de lansare a candidaţilor proprii la alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Evenimentul final a avut loc vineri seara, în sala polivalentă de la Conacul Domnesc din Şcheia, acolo unde a avut loc lansarea candidaturii liderului UNPR Suceava, Cătălina Vartic, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, precum şi a candidaţilor pentru deliberativul judeţean. La evenimentul de la Conacul Domnesc au fost prezenţi aproximativ 700 de membri ai UNPR Suceava, atmosfera fiind una optimistă, liderii judeţeni ai partidului transmiţându-le progresiştilor suceveni mesaje mobilizatoare, dar şi critici la adresa partidelor competitoare în aceste alegeri locale.

În mesajul său, lidera progresiştilor suceveni, Cătălina Vartic, a subliniat că UNPR este un partid pentru oameni. Candidat al UNPR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Cătălina Vartic a lovit în special în principala temă de campanie a actualului şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, respectiv investiţiile de circa un miliard de euro realizate în ultimii ani în judeţul Suceava.

„Tot auzim că în judeţul Suceava s-au adus nu ştiu câţi bani. Dar, de unde sunt banii ăştia? Sunt banii strânşi din taxe şi impozite de la dumneavoastră, de la părinţii şi copiii dumneavoastră, de la vecinii şi prietenii dumneavoastră. Tot auzim că în judeţul Suceava s-au asfaltat nu ştiu câte drumuri şi că s-au construit nu ştiu câte reţele de apă şi canalizare. Bun, dar asta este de datoria preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarilor să o facă. Problema este de ce n-au făcut actualii conducători mai mult. Şi, în plus, de ce preşedintele Consiliului Judeţean şi primarii s-au preocupat doar de cârpirea drumurilor, de văruirea şcolilor şi de vopsirea gardurilor de la dispensare? De ce nu au făcut nimic pentru oameni?”, a spus Cătălina Vartic.

Lidera UNPR Suceava a precizat că pentru progresişti sunt importante reţele de apă, „dar în primul rând vrem să ştim că oamenii au după ce bea apă”, sunt interesaţi de dezvoltarea reţelelor de canalizare, însă doar dacă oamenii au bani să-şi racordeze casele la aceste reţele. „Ne interesează reţelele de gaz metan, dar, în primul rând, vrem să ştim că oamenii au cu ce să-şi plătească facturile de gaz.  Ne interesează ca spitalele să arate bine, dar, în primul rând, vrem să ştim că oamenii nu trebuie să vină cu bani de-acasă pentru medicamente. Pe noi ne interesează, în primul rând, oamenii. Pentru că UNPR Suceava este un partid pentru oameni”, a mai spus Vartic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cătălina Vartic şi-a lansat oficial candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei