Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2012 - Anul XVII, nr. 102 (5007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: „Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”

Duminică, 6 Mai 2012 (18:00:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat duminică, la lansarea naţională a candidaţilor acestui partid pentru alegerile locale, că un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti. Flutur, care candidează pentru cel de-al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, le-a transmis candidaţilor PD-L ca alegerile nu se câştigă la talk show-uri sau la simpozioane, ci prin discuţii directe cu alegătorii. El a subliniat că, deşi trece printr-un moment mai greu, PD-L este un partid care ştie să se mobilizeze în astfel de situaţii.

„După intrarea în Uniunea Europeană am câştigat toate alegerile şi am fost singuri împotriva tuturor. E adevărat, avem adversari mulţi, dar trebuie să ştiţi un lucru. Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti, şi asta o vom vedea la aceste alegeri. Eu sunt convins de acest lucru”, a spus prim-vicepreşedintele PD-L.

Gheorghe Flutur a adăugat că în perioada următoare vor trebui mobilizate sutele de mii de membri ai PD-L şi i-a sfătuit pe candidaţi să iasă pe uliţă, pe scări de bloc şi în cătune pentru a vorbi cu oamenii. „Întorşi acasă, trebuie să mobilizăm sutele de mii de membri de partid, şi să vă dau un sfat prietenesc. Alegerile se câştigă mai puţin în talk show-uri sau la simpozioane. Se câştigă mai mult pe uliţe, în cătune sau pe scări de bloc. Alegerile se câştigă în discuţii cu cetăţenii”, a declarat Flutur.

El le-a mai transmis candidaţilor PD-L să aibă curajul să le explice oamenilor ce s-a făcut bine pentru oameni. Liderul PD-L a arătat că USL preia guvernarea României în urma unui accident. „Ei nu vin la guvernare legitim, prin nişte alegeri”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a arătat că USL preia guvernarea prin crearea unei „majorităţi de troc”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur: „Un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De-abia face doi bani, si face cat trei uselisti? trimis de
( 6 mai 2012, 19:10:58
Nu pot decat sa scriu o lozinca: jos internationala national-socialist-pedelista. Un pedelist adevarat, presupunand ca ar exista, ar fi un om care si-ar dona toti banii guvernului, in contului posetelor dnei Elena Udrea, si inca ar considera ca e patriot. Sigur nu exista un asemenea specimen, nici macar in Romania (in ciuda afirmatiilor dnei Alessandra Mussolini, apropiata ca orientare de pedelistii nostri). Nu. Un pedelist nu valoreaza nimic. Pentru ca el singur doreste asta. Pentru ca un pedelist nu vrea sa fie filozof, ci chelner la restaurantele unde Base' bea pe bani publici. N-a spus asta chiar il Grande, ca n-are nevoie de filozofi, ci de chelneri, muncitori etc, dar mai ales, de pedelisti. Aia de fac cat trei uselisti (mai ales daca uselistii aia au fost fraieri si au mai facut si scoala).
2.   * trimis de
( 6 mai 2012, 19:18:39
un pedelist adevărat a şlefuit(jefuit) pensionarii
un pedelist adevărat îi stimulează omida lu' Udrea
ce pedelişti adevăraţi au fost parlamentarii
care fug din PDL care-ncotro 'or putea ?!*!

un pedelist adevărat are cuvinte la 1 leu bucata , doar
un pedelist adevărat nu mai are nici urma urmuliţei de etică
un pedelist adevărat nu te rezolvă pe promisiuni,îi dai numerar
fiindcă pedelistul adevărat nu vrea la DNA ( "la o adică" )
3.   Disperat mai este acest partid de gasca trimis de
( 6 mai 2012, 22:14:00
domnule Flutur,alegerile se cistiga cu bun simt ...nu cu aroganta si nesimtire, cu realizari ....nu cu tupeu...!! si realizari 0000000000...pdL ARE URMATOARELE REALIZARI:
1. minciuna electorala,....864 KM DE AUTOSTRADA, SALARII DE 905 euro,PENSII DE 405 euro,TVA = 24 %...
2. SALARII SI PENSII DIMINUATE....
3.SCOLI SI GRADINITE INCHISE...
4.SPITALE INCHISE...
5. bugetari dati afara din servici,IMM falimentare, sector privat distrus prin politici PDL-iste...
acum traiesc doar baronii PDL,clica de partid orange si mai cine stimate domn...daca ai curaj vin-o pe strada mea...si posibil sa ne duelam!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei