Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mai 2012 - Anul XVII, nr. 101 (5006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără avize de la E.ON

Număr record de avarii la reţeaua de energie electrică provocate de lucrările de construcţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la începutul acestui an, în Suceava s-a înregistrat un număr record de avarii în sistemul de distribuţie a energiei electrice provocate de firmele ce execută lucrări de construcţii. În primele patru luni ale acestui an, în municipiul Suceava s-au înregistrat 13 avarii.

E.ON Moldova Distribuţie informează, printr-un comunicat de presă, că „nerespectarea normelor tehnice specifice poate duce, pe lângă întreruperea alimentării cu energie electrică la consumatori, şi la accidentarea muncitorilor sau a persoanelor aflate în apropierea zonei de execuţie a intervenţiilor. O parte a acestor întreruperi au avut impact major, fiind afectată distribuţia energiei electrice la unităţi medicale, de învăţământ, instituţii publice, transportul în comun, instalaţiile de semaforizare, agenţi economici şi nu în ultimul rând la consumatorii casnici”, se mai specifică în comunicatul E.ON Moldova Distribuţie.

Remedierea acestor avarii, sunt de părere reprezentanţii E.ON, a implicat alocarea de resurse umane şi materiale importante, resurse ce în mod normal ar fi fost utilizate pentru modernizarea reţelelor.

 

Avize de la E.ON, la solicitarea firmelor de construcţii

„Pentru a evita incidente similare, solicităm firmelor de construcţii să nu demareze lucrările înainte de a obţine avizul companiei noastre, în care este precizat şi traseul reţelelor de distribuţie a energiei electrice, iar pe parcursul derulării lucrărilor să respecte cu stricteţe prevederile din aviz”, sunt de părere oficialii E.ON. Purtătorul de cuvânt E.ON Distribuţie, Sorin Munteanu, a precizat: „Suntem conştienţi de necesitatea şi importanţa lucrărilor de construcţii, însă derularea acestora trebuie să se realizeze cu maximă responsabilitate şi atenţie, pentru a se evita situaţiile neplăcute în care este afectată reţeaua de distribuţie şi, implicit, alimentarea cu energie electrică a consumatorilor”.

În situaţia în care se produc avarii la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, producerea acestora trebuie anunţată de urgenţă, prin intermediul Telverde 0800 800 929.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr record de avarii la reţeaua de energie electrică provocate de lucrările de construcţii.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Număr record de avarii la reţeaua de energie electrică provocate de lucrările de construcţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei