Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 apr 2012 - Anul XVII, nr. 86 (4991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Blocaje rutiere

Cumpărăturile de Paşte au paralizat traficul în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Febra cumpărăturilor de Paşte a paralizat circulaţia rutieră de pe principalele artere ale Sucevei, la orele de vârf maşinile fiind nevoite să circule bară la bară şi să înainteze doar câţiva centimetri pe minut.

Blocajele de trafic au apărut în special în zona centrelor comerciale, dar şi a pieţelor.

De exemplu, în jurul orelor amiezei, pe Calea Unirii cu greu se mai putea circula pe porţiunea cuprinsă între pasajul CFR de la Burdujeni şi până dincolo de Bazar, cei care au avut ghinionul să fie atunci în trafic fiind blocaţi în coloana de maşini chiar şi zeci de minute până când au reuşit să treacă de sensul giratoriu de la Bazar. De altfel, acest fenomen a fost provocat tocmai de numărul mare al celor care au mers la cumpărături la cele trei centre comerciale din acea zonă – Bazar, Iulius Mall şi Shopping City Suceava.

Transportul în comun cu autobuzele TPL a fost de asemenea afectat de blocajele de circulaţie, în condiţiile în care o porţiune de câteva sute de metri, precum cea de la pasajul CFR la Bazar, era parcursă cam în 20 de minute.

Probleme în trafic au apărut însă şi dinspre Centru spre Bazar, în zona Pieţei Mari, pe strada Petru Rareş, pe care de asemenea s-a format coloană de maşini, dar şi pe strada Universităţii, traficul fiind îngreunat de asemenea pe toate arterele principale.

Acest lucru a fost constatat şi de poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava, conduşi de comisarul Laurenţiu Hermeniuc:

“Ne aşteptam la o creştere a valorilor de trafic în aceste zile şi de aceea poliţiştii au şi fost mobilizaţi în număr mare în intersecţii. Creşterea numărului de autoturisme în trafic s-a resimţit vizibil începând de marţi, însă ziua de miercuri a fost şi mai aglomerată”.

Problemele din trafic s-ar putea accentua şi mai mult astăzi, când cei care nu au apucat să facă încă cumpărăturile vor încerca să se aprovizioneze cu cele necesare, în vreme ce şi cei care au fost deja la cumpărături ar putea reveni, pentru completarea achiziţiilor cu ce au observat că ar mai avea nevoie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cumpărăturile de Paşte au paralizat traficul în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cumpărăturile de Paşte au paralizat traficul în municipiul Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CLIENTI trimis de
(12 apr 2012, 16:51:03
Taranii veneau la targ pe jos sau cu caruta, acu vin cu "troaca cu covrig"Cei care va dati mari oraseni sa stiti ca pana in 1962 Suceava avea 15000 de locuitori. Voi de unde ati aparut de nu amai puteti merge nici la WC pe jos? Si nu va mai dati mari oraseni, poate urmatoarele trei generatii vor fi dar voi tot tarani ramaneti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei