Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 apr 2012 - Anul XVII, nr. 86 (4991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ca la noi

Şi-a dărâmat casa şi a aruncat mizeria pe un tăpşan de lângă un pârâu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sătean din Poieni-Solca şi-a construit o casă. Până aici nimic anormal. Numai că molozul rezultat din dărâmarea vechii case a fost dus pe un tăpşan din apropierea unui pârâu. Neregula a fost sesizată de reprezentanţii Asociaţiei „Acţiunea”, care au anunţat Garda de Mediu Suceava despre acest incident.

„Pe albia pârâului Racova, aflat în comuna Poieni-Solca, au fost depozitate deşeuri toxice şi cantităţi mari de pământ şi lemne la o distanţă de aproximativ zece metri de albia pârâului de anumite persoane, cu aprobarea Primăriei Poieni-Solca”, a fost sesizarea lui Vasile Jucan, preşedintele Asociaţiei „Acţiunea” către instituţiile statului.

În urma acestei adrese, comisarii Gărzii de Mediu Suceava s-au deplasat la faţa locului, iar o parte dintre nereguli s-au confirmat, mai puţin depozitarea unor deşeuri toxice.

„Am dispus ca Primăria Poieni-Solca să ia măsuri de salubrizare a zonei şi de readucere la starea iniţială. Termenul pe care reprezentanţii administraţiei îl au pentru a remedia totul este de 20 aprilie”, a arătat Diana Găşpărel, directoarea Gărzii de Mediu Suceava.

De partea cealaltă, conducerea Primăriei Poieni-Solca spune că lucrurile nu sunt chiar atât de prăpăstioase pe cât le-a zugrăvit cel care a reclamat depozitarea neadecvată a mizeriei.

Potrivit primarului Simion Jucan, mizeria este compusă din „chirpici, câteva scânduri şi piatră”. „S-au dus acolo două remorci şi i-am spus să se oprească omului care demola casa. Eu cred că e chiar bine ce a făcut pentru că acolo este o groapă pe care oricum trebuia să o acoperim. Şi atâta timp cât nu sunt deşeuri toxice nu văd nici un fel de problemă. După Paşte vom face ce au spus cei de la Garda de Mediu şi vom nivela terenul”, a menţionat primarul din Poieni-Solca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a dărâmat casa şi a aruncat mizeria pe un tăpşan de lângă un pârâu.
 Vizualizări articol: 1838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şi-a dărâmat casa şi a aruncat mizeria pe un tăpşan de lângă un pârâu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ex border police trimis de
(12 apr 2012, 14:21:38
Dupa ce te-au dat afara din politia de frontiera pentru abateri disciplinare grave , si penale , te dai mare in parcare . Atentie la magazinele pe unde te duci si te dai inspector , aviz OPC si patronilor , acest individ nu are aceasta calitate , sunati la 112 cand va calca unitatea . Folosesti tu intimidarea dar sa-r putea sa te intimideze altii pe tine , ulciorul nu merge de multe ori dupa apa , asa ca fa-ti inspectie in curtea ta ca te mananca sobolanii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei