Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tot mai greu

Mari probleme financiare la Starmod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Probleme tot mai mari pentru Starmod Suceava, societate condusă de Lidia Sfarti. Una dintre puţinele firme care mai funcţionează în municipiul Suceava se chinuie să supravieţuiască, dar datoriile imense acumulate de-a lungul anilor s-ar putea să se dovedească fatale.

Săptămâna trecută, societatea a fost călcată de poliţişti, care i-au însoţit pe reprezentanţii E.ON pentru recuperarea unor datorii restante. Cu mare greutate s-a reuşit recuperarea unei părţi din datoria acumulată, iar conducerii Starmod i s-a pus în vedere să facă rost şi de diferenţa de bani pentru a nu se ajunge la debranşarea unităţii de la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Aceasta nu este singura problemă pe care Lidia Sfarti o are de rezolvat. Nici muncitorii care mai lucrează aici nu şi-au primit la timp avansurile pe luna martie, iar zvonurile despre un iminent faliment sunt tot mai accentuate.

Datorii a acumulat Starmod Suceava şi în alte direcţii, iar reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava au încercat de mai multe ori să vândă societatea pentru recuperarea debitelor acumulate faţă de bugetul de stat.

Preţul iniţial de vânzare a fost de 12,26 milioane de lei, iar Fiscul a oferit potenţialilor cumpărători o clădire birouri, corp fabrică, depozite şi anexe cu o suprafaţă totală de 1.574,52 de metri pătraţi, un teren de 4.312 metri pătraţi situat în intravilanul Sucevei, o clădire P+2, corp fabrică, cu o suprafaţă de 1.902 metri pătraţi.

Licitaţia a mai vizat şi o serie de articole de îmbrăcăminte produse de SC Starmod SA Suceava. În final, ca urmare a preţului piperat, Finanţele nu au reuşit să vândă nimic, iar procedura de licitaţie a fost stopată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mari probleme financiare la Starmod.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Mari probleme financiare la Starmod4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei