Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Celulă pregătită

Mandat de arestare pentru fosta prostituată care „oferea” locuri de muncă în bordelurile din Grecia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătorii Tribunalului Suceava au emis ieri un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele Ionelei Iriciuc (24 de ani), zisă „Cristina”, din comuna Siminicea, tânăra acuzată că a traficat şase sucevence, dintre care trei minore, cărora le-a propus locuri de muncă decente şi bine plătite în Grecia, însă în realitate victimele au fost obligate să se prostitueze.

Pentru că inculpata s-a sustras urmăririi penale, anchetatorii, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Suceava, au cerut un mandat de arestare pe numele acesteia, pentru a demara procedurile de dare în urmărire internaţională a tinerei din Siminicea, trimisă în judecată la sfârşitul săptămânii trecute, pentru trafic de persoane şi trafic de minori.

Anchetatorii susţin că Ionela Iriciuc s-a sustras de la urmărirea penală, deşi ştia că este căutată de oamenii legii din Suceava, fiind citată de nu mai puţin de cinci ori, iar de două ori s-a emis mandate de aducere.

Mama inculpatei le-a spus anchetatorilor că a vorbit la telefon cu fiica ei, aflată  în străinătate, iar aceasta i-a spus că lucrează la o bătrână şi nu poate pleca de acolo.

La sfârşitul lunii ianuarie a.c., Ionela Iriciuc a luat legătura telefonic cu unul dintre anchetatori şi i-a spus că se află în Cipru şi va angaja un avocat care să o reprezinte în faţa organelor de urmărire penală. Acest lucru nu s-a întâmplat.

 

O singură victimă le-a produs din prostituţie 100.000 de euro

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT, Ionela Iriciuc, fostă prostituată în Grecia, este acuzată că, în perioada iunie 2009 - februarie 2011, a racolat şase tinere, trei dintre victime fiind minore, cărora le-a promis locuri de muncă decente în oraşul grecesc Heraklion. Cinci dintre victime au ajuns să se prostitueze în Grecia, întreţinând relaţii sexuale chiar şi cu 60 de clienţi pe zi.

Numai de la o singură victimă, explică anchetatorii, proxeneţii au scos în jur de 100.000 de euro în cele zece luni cât au exploatat-o.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandat de arestare pentru fosta prostituată care „oferea” locuri de muncă în bordelurile din Grecia.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mandat de arestare pentru fosta prostituată care „oferea” locuri de muncă în bordelurile din Grecia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 apr 2012, 22:13:40
si asta e o pocaita din neamul lui iriciuc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei