Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2012 - Anul XVII, nr. 39 (4944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Situaţie neplăcută

Mai multe case din Iţcani, rămase fără apă după ce au îngheţat racordurile la reţeaua de apă potabilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gerul din ultima perioadă a făcut noi “victime” în rândul consumatorilor de apă potabilă din cartierul Iţcani. Astfel, mai multe locuinţe, dar şi societăţi comerciale din acest cartier au rămas fără apă potabilă după ce, din cauza temperaturilor foarte scăzute, le-au îngheţat racordurile la reţeaua de apă a ACET.
“Cei de la ACET au spus că nu au ce să facă acum, până nu se dezgheaţă coloana. Noi ce ne facem? Apă în fântână nu mai este, nu avem apă de băut, de spălat, nu putem folosi toaletele şi nici nu avem WC în curte, să putem merge acolo. Suntem patru oameni în casă, cum vom putea rezista fără apă?”, a spus Simion Solcanu, unul dintre cei afectaţi de îngheţarea racordurilor de apă potabilă.
Oamenii spun că, tocmai pentru a evita asemenea situaţii neplăcute, în această iarnă au lăsat chiar robinete deschise, pentru ca apa să circule şi să nu îngheţe pe conducte.
Deşi locuitorii de pe strada Grigore Alexandru Ghica spun că de vină pentru că nu mai au ei apă ar fi conducta mare a ACET-ului, care alimentează zona respectivă, reprezentanţii societăţii furnizoare de servicii de apă şi canalizare spun că din contră, problema e la branşamentele individuale, care au îngheţat la unele locuinţe, pentru că, pe aceeaşi reţea, sunt mulţi consumatori care nu se confruntă cu această problemă.
Mai multe verificări vor fi făcute astăzi în cartierul Iţcani de către echipele de intervenţie ale ACET, urmând a se vedea unde se poate interveni pentru dezgheţarea racordurilor “blocate” de ger.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe case din Iţcani, rămase fără apă după ce au îngheţat racordurile la reţeaua de apă potabilă.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mai multe case din Iţcani, rămase fără apă după ce au îngheţat racordurile la reţeaua de apă potabilă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si pe Aurel Vlaicu trimis de
(17 feb 2012, 11:09:43
si cei de pe aurel vlaicu au ramas fara apa (cei de pe reteaua noua)!
2.   Fara Apa trimis de
(17 feb 2012, 11:48:43
si pe Aurel Vlaicu sa vina ACETUL.A inghetat apa de o saptamana.Suntem in 2012 totusi,desi daca ma gandesc bine,n am depasit anii 50.Va multumim.
3.   Urgent trimis de
(17 feb 2012, 11:54:15
Si cand am zis sa vina ACETUL inseamna URGENT.Noi suntem obligati sa platim facturile,ceea ce mi se pare corect,dar tot corect mi se pare ca si ei au OBLIGATIA sa ne furnizeze serviciul.in cazul acesta,APA.Mersi
4.   INVITATIE trimis de
(17 feb 2012, 16:02:31
ACET "problema e la branşamentele individuale," jurnalistii Monitorul sunt asteptati maine pe Aurel Vlaicu in jurul bisericii ortodoxe sa vada cate case au ramas fara apa pe reteaua noua si la nr.11 va pod demonstra oamenii ca problema este inainte de camin nu dupa camin unde-i racordul lor!!! Mare lucru daca nu au crapat tevile de sub aurel vlaicu si la primavara o sa aveti ce peticii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei