Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2012 - Anul XVII, nr. 39 (4944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USL

Băişanu face declaraţii care seamănă a şantaj la adresa lui Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că PNL nu va renunţa sub nici o formă la candidatura lui Ioan Moraru pentru Primăria Vatra Dornei, exprimându-şi încrederea că liderii social-democraţilor suceveni vor găsi maturitatea pentru a ajunge la o înţelegere în această problemă.
Băişanu nu s-a limitat la aceste declaraţii, făcând o declaraţie care seamănă extrem de mult a şantaj la adresa celuilalt copreşedinte al USL Suceava, liderul social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor.
„Domnul Nechifor trebuie să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean şi are absolută nevoie de sprijinul liberalilor în această luptă, care se arată una destul de grea”, a spus Băişanu.
Întrebat dacă declaraţia este un şantaj la adresa lui Cătălin Nechifor, liderul PNL Suceava şi-a nuanţat afirmaţiile, precizând că „nu îl şantajăm. Şi candidatul la Primăria Suceava va avea nevoie de sprijinul membrilor PSD. Este absolut important, pentru că fără sprijinul PSD, candidatul PNL la Primăria Suceava are şanse mult mai mici”.
Alexandru Băişanu a precizat că actualul primar PNL din Vatra Dornei, Ioan Moraru, stă mai bine în sondajele de opinie decât candidatul susţinut de PSD pentru primăria acestui oraş, Cezar Ioja. El a arătat că atât PSD, cât şi PNL trebuie să dea dovadă de maturitate la masa negocierilor.
„Nu putem intra în jocuri de prietenie, de bucurie sau de relaţii cu unul sau cu altul dintre candidaţi. Lucrurile sunt foarte simple şi am convingerea că PSD va înţelege foarte clar nevoia inevitabilă de a avea candidaţi unici în marea majoritate a localităţilor, şi evident nevoia de a-i trimite pe cei de la PD-L în afara Parlamentului şi în afara zonei aleşilor majoritari”, a spus liderul PNL Suceava.
El a subliniat că pentru PNL, Primăria Vatra Dornei „nu este un loc în care să ne putem juca”. Alexandru Băişanu a mai declarat că îi pare rău de Cezar Ioja, însă a precizat că „Dumnezeu să-i dea sănătate, putere de muncă, dar în momentul de faţă lucrurile stau foarte clar pentru noi, liberalii”.
Nu în ultimul rând, Alexandru Băişanu a spus că în momentul de faţă PSD şi PNL Suceava sunt într-o relaţie foarte bună, exprimându-şi încrederea că liberalii şi social-democraţii vor reuşi să rezolve toate problemele de comunicare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu face declaraţii care seamănă a şantaj la adresa lui Nechifor.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Băişanu face declaraţii care seamănă a şantaj la adresa lui Nechifor3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Baisanu ..mic trimis de
(17 feb 2012, 12:06:31
si asa cum ne am obisnuit , baisanul reconfirma faptul ca e inca puiul lui taticu si al mamicii, si iese cu afirmatii care sa l mai salte un pic pe scena politica. Adevaratii oameni politici nu se sparg in declaratii nefondate doar de dragul aparitiilor in presa.
Ii propun asa zisului domn baisanul si un alt subiect: femeile din viata oamenilor mici politici . Mmm? te bagi?
1.1  RE: Baisanu ..mic trimis de
(17 feb 2012, 14:26:01
adevcaratii oameni politici nu ar face asemenea gafe,dar d-l baisanu mai are de invatat.:))
1.2  RE: Baisanu ..mic trimis de
(17 feb 2012, 14:31:49
probabil baisanu joaca cum ii dicteaza fluturica, care il manevreaza din dosare , dupa principiul mai bine sacrifici decat sa te sacrifici. Moralitate= ZERO

2.   Santaj trimis de
(17 feb 2012, 12:12:57
Ceea ce face Baisanu se numeste santaj murdar la adresa lui Nechifor. Asta este singurul lui mod de lucru! Daca Nechifor pica in plasa lui, este slab. Oricum PNL-ul nu-l va sustine.
Sunt prea perfizi si incapabili! Un om care il sustine pe Moraru ori nu-l duce mintea, ori are de impartit ceva cu el - ceva bani necurati obtinuti pe spatele dornenilor. Oare nu am dreptate?
3.   COMPLETARE trimis de
(17 feb 2012, 13:25:37
SUCEAVA,RISCURI SI VULNERABILITATI.HA!
4.   .... trimis de
(17 feb 2012, 13:38:28
De ochii lumii ce mai stau si ei,mai bine ar baga divort!
5.   Tragico-comic! trimis de
(17 feb 2012, 13:44:06
Cand intra Baisanu in scena, piesa devine tragico-comica.
Am auzit la radio o chestie super interesanta - "Vatra Dornei ar fi ajuns intr-o situatie mai buna daca nu ar fi fost condusa". Si eu cred acelasi lucru. Nu inteleg cum Baisanu, care se da mare om politic si profesor capabil, poate sustine si apara un incapabil si un hot ca Moraru. Ai avea impresia ca nu a fost niciodata in Dorna! Sau era atat de anesteziat de Finlandia din biroul primarului incat nu a mai simtit gropile, nu a mai vazut cazinoul si parcul, nu a mai auzit latratul cainilor vagabonzi si zvonurile despre amantlacurile sefului cel mare. Daca nu ar fi dramatic, ar fi chiar comic!
6.   Rectificare trimis de
(17 feb 2012, 14:34:07
cu siguranta baisanu joaca cum ii dicteaza fluturica, care il manevreaza din dosare , dupa principiul mai bine sacrifici decat sa te sacrifici.
Moralitate= ZERO, tupeu 100%,
nesimtire la limita superioara

7.   Comentariu trimis de
(17 feb 2012, 14:34:44
USL nu cred ca mai functioneaza la Suceava. E clar ca liderii USL au interese distincte, care nu sunt sigur cele comune ala tuturor sucevenilor. Cine stie cate cazuri ca acesta sunt in tara...
7.1  RE: Comentariu trimis de
(17 feb 2012, 14:39:58
e ca si cand ai inhama la aceasi caruta un cal si un magar ... ghici cine- i MAGARUL???
8.   Comentariu trimis de
(17 feb 2012, 14:49:09
Ca de obicei cei din PNL nu stiu sa faca altceva decat sa-si dea cu parerea si sa abereze. Rusinos!
9.   Sa se duca sa joace TABLE! trimis de
(17 feb 2012, 15:53:25
Baisanu incearca pe orice cale destabilizarea USL doar ca sa iasa tot PDL la Suceava. De ce? Logic. Il au la mana cu o gramada de potlogarii si daca nu canta cum vor unii, e JALE. Asta e. Toata lumea stie despre ADEVARATUL santaj al PDL cu procuratura aservita lor. Tatucul suprem la Suceava, Flutur, Il CAPO DI TUTI CAPI, face ce vrea cu acesti indivizi evident slabi de inger. De aceea Moldova e cea mai saraca zona a Romaniei.
Dar ce uita Flutur? Simplu: Vine vine priimavara/si-o sa iasa toooata tara.
Sa te vedem atunci nene cum ai sa zbori tu. Din floare-n floare?
10.   USL -ul de la suceava ar putea fi mai bun ? trimis de
(23 feb 2012, 22:58:21
Cand citesc prin presa tangoul cu calcaturi pe bombeuri facut de liderii locali USL am o senzatie ca lipseste ceva sau ceva nu e in ordine.
In chirurgia digestiva exista o solutie de vindecare "anus impotriva naturii" , si prin analogie cred ca alipirea fortuita de interesul electoral a condus la aceasta alianta electorala impotriva naturii , argumentul ce-mi sustine concluzia este faptul ca de la infiintare acest USL nu a scos decat caca politic .
Exista un curent literar "dadaismul" a carui principiu este urmatorul: se dau un stoc de verbe , substandive, articole, adjective cu care aleatoriu se formeaza fraze care apoi li se atribuie o logica.
Ceva asemanator vad si in functionarea USL vaduvita de vre-o compatibilitate de doctrine concatenate , si asistam la atribuiri de logici care sa justifice o oarece functionalitate a uniunii, articolul de mai sus e un exemplu scoala.
Incerc sa fac un exercitiu de imaginatie daca Antonescu ar avea vocea lui Baisanu, Contu ar avea Parul lui Antonescu. , Iar Baisanu frezura lui Marza.. s-ar schimba ceva ??? Bineinteles ca nu ...daca la dibla nu se umbla , si de aceea spun ca acest joc de picioare in USL , o sa-l vedem permanent chiar de castiga ei alegerile sau poate ma insel .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei