Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2012 - Anul XVII, nr. 37 (4942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iarnă grea

Trenurile spre Bucureşti, anulate până la noi ordine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul feroviar pe ruta Suceava - Bucureşti este aproape blocat. Din totalul trenurilor care trebuiau să plece ieri spre Capitală, doar unul singur a primit undă verde. Este vorba de trenul interregio 1652, care la ora 8.17 s-a pus în mişcare din Suceava spre Bucureşti. Nu se ştie când a ajuns la destinaţie, pentru că puţinele trenuri care au răzbit prin infernul din zona Buzău au avut întârzieri semnificative.

În rest, toate celelalte trenuri spre Bucureşti au fost anulate, iar reluarea circulaţiei în regim cât de cât normal se va face doar când condiţiile meteo o vor permite. Pentru aseară mai era programat să plece spre Bucureşti şi trenul interregio 1754, la ora 22.50, dar nici un oficial de la căile ferate nu a putut garanta că roţile se vor pune în mişcare. Marea problemă este lipsa vagoanelor la Suceava pentru formarea garniturilor de tren, şi asta pentru că de la Bucureşti au sosit doar o mică parte din cursele programate. Ultimul tren care a ajuns a fost 1651. În mod normal acesta trebuia să sosească la Suceava luni seară la ora 20.48, dar din cauza ninsorii şi a viscolului a ajuns abia ieri dimineaţă, în jurul orei 3.00.

În cursul zilei de ieri, autorităţile feroviare au început să dea drumul trenurilor blocate în Bucureşti şi se spera ca încet-încet să se revină la normal. Cu toate acestea, o parte din trenurile care fac legătura între Suceava şi Bucureşti vor fi anulate, cu siguranţă, şi astăzi.

Anulat rămâne şi trenul Suceava - Constanţa, care nu a mai circulat de circa două săptămâni. În cursul zilei de ieri nu a circulat nici trenul Vereşti - Botoşani, tot din cauza ninsorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenurile spre Bucureşti, anulate până la noi ordine.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 7 voturi
Trenurile spre Bucureşti, anulate până la noi ordine2.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezinformare totala!!! trimis de
(15 feb 2012, 11:49:09
trenurile pe ruta Sv-Bucuresti Nord au avut intarzieri de 10-20 minute la sosirea in Bucuresti iar la Suceava ajung la timp. Nu mai publicati informatii vechi, menite sa panicheze oamenii sau sa ii determine sa isi schimbe planurile de calatorie. De ce daca ieri au fost probleme afisati o stire de genul Trenurile anulate? Sunteti mari amatori...
2.   Sandrinio, iesi din barlog...gata, a iesit soarele trimis de
(15 feb 2012, 12:06:22
sandrinio tu meriti minus 10% din salariu macar 3 luni. bai baiatule, daca habar n-ai de ce scrii minciuni? ia vezi tu, trenul de-a plecat ieri din sv catre bucuresti in jurul orei 4 dupa masa,de exemplu... a plecat sau n-a plecat?

si daca a plecat din sv si a ajuns la bucuresti int-un timp foarte rezonabil(uitandu-ne la zapada cazuta in ultimile zile) tu de ce nu stii asta? sau faci cumva vreun curs de dezinformare si manipulare?

misca-ti k''ur''u' din birou si nu mai scrie minciuni. drumul pan' la gara si-napoi nu-i lung. iei autobuzul, te duci, vezi, si scrii la ziar adevaru', nu minciuni.

esti de toata jena, nu stiu cand are sa-ti vie mintea la cap! Doamne ajuta cat mai repede.
3.   Sandrinio eşti bou vagon! trimis de
(15 feb 2012, 12:15:42
se vede că ai adormit devreme ieri şi mersul trenurilor te-a lăsat în urmă. ps. puteai să te culci mai târziu doar era ziua îndrăgostiţilor sau tu eşti mai mult cu sora lu' stânga.
4.   Sandala zis Sandrinio,LASA-NE! trimis de
(15 feb 2012, 12:35:06
Esti cel mai mare bou pe care l-am vazut in presa romaneasca,Sandala seconhand ce esti. Bai cretinule cum poti sa dezinformezi in felul asta oamenii? Cat de cretin trebue sa fii sa scrii asemenea anomalii? D'a chiar tu nu ai sefi,aia nu vad ce debil au in redactie? Dute dracului pana la gara si vezi ce e cu trenurile si apoi scrie nemernic ce esti!!!!
5.   ... trimis de
(15 feb 2012, 13:31:29
Poate au fost blocate ieri, iar stirea poate ca a fost scrisa alaltaieri si ramasa neactualizata, dar acum se circula normal. Dezinformare din neatentie, nicidecum intentionata.
6.   Ziaristi de 2 lei trimis de
(15 feb 2012, 13:59:46
Azi dimineata am sosit cu ir1653 si a avut 110 minute intarziere.
ir1755 a avut 75 minute intarziere.
Aseara au plecat de la suceava ir1754 si ir1654
Bai dobitocule de ziarist, cum poti minti cu nerusinare. Nu-ti rusine obrazului,sluga ordinara ce esti?
Ai facut liceul la partesti de jos si ai ajuns mare ziarist.
7.   :)) trimis de
(15 feb 2012, 14:38:01
gata, are frigiderul plin nea Neagu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei