Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2012 - Anul XVII, nr. 37 (4942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În boxa acuzaţilor

Bătăuş de poliţişti, trimis în judecată într-un nou dosar de ultraj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ care a atacat cu cuţitul un poliţist într-o benzinărie, faptă pentru care a fost trimis în judecată, va ajunge în faţa judecătorilor, într-un alt dosar, fiind acuzat de un nou ultraj comis asupra unui poliţist.

Respectivul inculpat, Petru Damian Tironiac, în vârstă de 23 de ani, din comuna Cârlibaba, a fost dat pe mâna judecătorilor, zilele trecute, după ce la sfârşitul anului trecut, pe 21 decembrie, a lovit un poliţist în zona pieptului şi i-a rupt uniforma, deranjat de faptul că a fost prins în timp ce fura lemne din pădure.

Tironiac a determinat mai multe persoane să taie 13 arbori nemarcaţi din pădurea statului, susţinând că are aprobarea organelor silvice, iar când a fost prins de poliţişti, în timp ce se pregătea să scoată lemnul din pădure, a devenit agresiv, atacându-i pe oamenii legii.

După ce l-a îmbrâncit pe unul dintre agenţi şi i-a rupt uniforma, scandalagiul a sărit la un alt poliţist, oamenii legii fiind nevoiţi să tragă un foc de armă în plan vertical.

Deşi a fugit în pădure, Petru Damian Tironiac a fost prins după aproape două ore, fiind reţinut, iar ulterior arestat preventiv. Individul se află şi în prezent într-o celulă de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, Tironiac a fost trimis în judecată pentru ultraj,participaţie improprie la infracţiunea de tăiere fără drept de arbori de pe picior şi participaţie improprie la infracţiunea de furt de arbori.

 

L-a căutat pe poliţist acasă, apoi la serviciu, să-l bată pentru că i-a făcut dosar penal

Acelaşi individ mai este inculpat într-un alt dosar de ultraj, faptă petrecută pe 23 iunie 2011.

De data aceasta, Tironiac a vrut să se răzbune pe un agent de poliţie care oprise în trafic şi îi întocmise dosar penal pe motiv că se afla la volanul unei maşini neînmatriculate, cu plăcuţe false, aparţinând unui alt autoturism.

L-a căutat pe poliţistul cu pricina mai întâi acasă, apoi la postul de poliţie, unde a distrus o uşă. L-a găsit într-o benzinărie, unde l-a ameninţat şi înjurat, după care a sărit cu picioarele pe maşina poliţiei. A fost arestat şi la vremea respectivă, însă un judecător prea blând l-a pus în libertate, pentru ca un altul, câteva luni mai târziu, să-l aresteze din nou.

Pe 17 martie 2011, acelaşi Petru Damian Tironiac a fost condamnat de Judecătoria Vatra Dornei la trei luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins la volanul unei maşini ce nu era înmatriculată în ţară şi a refuzat atât verificarea cu etilotestul, cât şi recoltarea de probe biologice.

Condamnarea din martie a dus şi la anularea permisului de conducere şi acordarea unui termen de încercare de doi ani şi trei luni, în care tânărul nu avea voie să mai comită vreo infracţiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăuş de poliţişti, trimis în judecată într-un nou dosar de ultraj.
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bătăuş de poliţişti, trimis în judecată într-un nou dosar de ultraj4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(15 feb 2012, 12:32:59
Individul asta parerea mea, ar trebui tratat psihic, in puscarie bineinteles, ca sanatos clar nu e!
Si sunt multi ca el, pe care procurorii ii elibereaza din diverse motive(majoritatea inventate) si apoi ii vedem la ''stirile de la ora 5''-asta-i legea in Romania!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei