Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 feb 2012 - Anul XVII, nr. 32 (4937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 9 – 15 februarie

Târgul de Nunţi Bucovina, la Shopping City Suceava

Încă nu te-ai decis cum să fie nunta ta? Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Shopping City Suceava, prin Târgul de Nunţi Bucovina, ediţia a V-a, îţi vin în ajutor, prezentându-ţi tot ce ai nevoie pentru o nuntă ca în poveşti. Evenimentul se va desfăşura în perioada 10-14 februarie, la Shopping City Suceava şi va putea fi vizitat, zilnic, între orele 9.00 şi 21.00. Pe durata desfăşurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele şi serviciile oferite. Sâmbătă, 11 februarie, ora 16.00, vizitatorii vor putea admira demonstraţii de dansuri de societate oferite de profesioniştii de la Palatul Copiilor Suceava. Duminică, 12 februarie, la ora 17.00, va avea loc un spectacol de modă incendiar, urmat de un superconcert Ellie White. Marele premiu al zilei va fi o nuntă la cheie pentru tinerii îndrăgostiţi, oferită de Simply Mind (pachet complet servicii foto şi video HD, amenajare sală şi transport cu limuzina). Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit la tombola cu premii de peste 2.500 de euro, oferite de: Bilco Travel, Crystal Mariage, Conacul Domnesc, Cotnari, Elsira Rădăuţi, Eventual, Hotel Toaca Bellevue, Pâine la Larisa.

 

Concursul “Poveste de dragoste la Roma”, la Shopping City
 
Trăieşti o poveste de dragoste ca în filme? Te invităm să ne împărtăşeşti cum v-aţi cunoscut, care au fost momentele cele mai frumoase petrecute împreună şi de ce dragostea voastră este specială. Postează în cadrul concursului povestea voastră de dragoste pe www.facebook.com/shoppingcitysuceava şi adună cât mai multe voturi de la prieteni. De Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, vom desemna cuplul câştigător. Fă-i o surpriză iubitei sau iubitului tău şi dăruieşte-i o vacanţă romantică la Roma!

 

„Bucovina Mileniul III” – Salonul Internaţional de Artă Fotografică

Shopping City Suceava vă invită, în perioada 8–20 februarie, să vizitaţi expoziţia de fotografie „Bucovina Mileniul III”, în cadrul celei de-a opta ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, organizat de Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina – Suceava, sub patronajul AAFR + FIAP în Clubul Artelor Vizuale.

 

Salonul anual de artă 2011, City Gallery

În perioada 17 ianuarie –  17 februarie, puteţi vizita, în City Gallery din Shopping City Suceava, expoziţia  „Salonul Anual de Artă 2011”, semnată de membrii Uniunii Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava. Expoziţia cuprinde lucrări de pictură, grafică, tapiserie, sticlă şi sculptură. În cadrul vernisajului a avut loc şi lansarea albumului "Salonul Anual de Artă 2011", realizat cu ajutorul Primăriei Suceava şi a Consiliului Local Suceava.

 

“Be my Valentine!”

Pe iubăreţii de pe Facebook, Iulius Mall Suceava îi invită la o nouă competiţie. Până pe 14 februarie, admiratorii mall-ului de pe siteul de socializare trebuie să decoreze virtual o felicitare şi, în funcţie de numărul de voturi primite, pot câştiga chiar de Valentine’s Day un weekend romantic în doi la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ.

 

Dansuri de societate

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în sala Boomdance.

 

“Iubire la Paris” şi concert Vunk, la Iulius Mall

“Iubire la Paris” - un sejur romantic la Paris şi 1.500 de premii răsplătesc bucovinenii a căror destinaţie preferată de cumpărături şi distracţie este, până pe 14 februarie, Iulius Mall. Concursuri extraordinare răsplătite din kilometru în kilometru, parade de modă, căsătorii de-o zi, numeroase surprize plăcute şi un superconcert Vunk vor transforma Valentine’s Day într-o zi cu totul specială.

 

Expoziţie de grafică – „Despre mine...”

„Despre mine...” este genericul sub care şi-a reunit lucrările de grafică Sorin Ursan Delaclit. Lucrările de grafică ale lui Sorin Ursan Delaclit – autor care s-a remarcat şi prin virtuţile vocii sale, fiind tenor, vor sta pe simeze până pe 21 februarie, la Iulius Mall.

 

Ice Dream, la Iulius Mall

Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall. Arena de gheaţă va funcţiona, zilnic, între orele 14.00 şi 21.30, la tarifele: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat pe ringul de gheaţă.

 

„Galleria Îndrăgostiților”

În perioada 6-14 februarie 2012, Galleria Suceava invită toți îndrăgostiții să se căsătorească pentru o zi. Astfel, pot lua parte la campania "Galleria Îndrăgostiților", în cadrul căreia pot câștiga zilnic zeci de premii, precum și marile premii, ce constau în cinci weekenduri, pentru două persoane, în Bucovina. Înscrierile în cadrul Concursului Îndrăgostiților se fac zilnic, între orele 14.00-20.00, la infodesk-ul Galleria.

 

Clovnul Bobo, la Galleria

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la "Lecții de dans gratuite pentru copii" (quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tango, vals sau cha cha). Lecțiile de dans sunt oferite de Şcoala de dans „Fly Dance” Club (Suceava).


Joi, 9 februarie

Dezbatere despre „Comunicarea în cuplu”, la Librăria Cărtureşti

La Librăria Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, va avea loc la ora 18:30, în cadrul întâlnirilor bilunare cu sociologul Ileana Iacob, organizate sub genericul „Conversaţii, idei şi alte fragmente din noi”, o dezbatere despre „Comunicarea în cuplu”. Invitatul întâlnirii este preotul Constantin Ciupu.

 

Hollywood Rythmoteque

Un nou concept de distracție recomandat de Liga Studenților LSUS, caracterizat de prezența consistentă a studentelor “disponibile”! Vino! Fii și tu ”Rythmoteque”!
Rămâne valabilă oferta marca Hollywood: fiecare rezervare de minim şase persoane cu patru fete şi doi băieți primesc din partea casei o sticlă de Finlandia! Rezervări și informații: 0755.571.749

 

Pub Quiz, la Fierărie

"La Fierarie" Pub Boem vă propune Pub Quiz, un concurs de cultură generală. Vor fi combinate 30 de întrebări amuzante și interactive, într-un concurs destinat tuturor vârstelor, tuturor nivelurilor de pregătire. Trebuie doar să vă grupați în echipe de doi, să alegeți un nume echipei, oricât de ciudat, de haios, de trăznit sau de serios doriți, să fiți prezenți cu bună dispoziție, în fiecare seară de joi, după ora 20.00, „La Fierărie”. Nimeni nu are de pierdut. Câte 100 de lei pe ediție, împărțiți primelor trei locuri. Vom fi adversari în cunoștințe timp de zece ediții. Premiul sezonului va fi acordat echipei care cumulează cel mai mare număr de puncte din toate cele zece ediții și va consta într-un weekend pentru două persoane printr-o capitală europeană. Primele două ediții sunt ediții pilot. Primul sezon al Quiz-ului începe oficial pe 23 februarie, iar finala va fi pe 26 aprilie - "La Fierărie" Pub Boem - 0771 262 251.

 

Activitate culturală la Biroul Francez din Casa Prieteniei

La Biroul Francez din Casa Prieteniei, Suceava, la ora 16:00, are loc, cu sprijinul Asociaţiei Române a Profesorilor de Franceză (ARPF), prima activitate în cadrul Biroului Francez: întâlnirea profesorilor de limba franceză din şcolile municipiului Suceava şi din localităţile limitrofe. Întâlnirea va fi moderată de conferenţiar univ. dr. Simona-Aida Manolache din cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Roxana Bondar 0746.560.565 / Adriana Candrianu 0749.665.003 - voluntare la Biroul Francez - Casa Prieteniei.

 

În Padrino este Student Power Night

Eşti student? Vino să petrecem împreună! Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 10 februarie

Emeric Imre, "La Fierărie"

În preajma Sfântului Valentin și a Dragobetelui, sărbătorim iubirea în fel și chip. Iar unul dintre felurile preferate de fiecare dată de publicul sucevean nu necesită prezentări suplimentare, doar atât: Emeric Imre, "La Fierărie", de la ora 21.00. Intrarea: 15 lei.

 

„Planul Districtului Bucovina în 72 secţiuni”
              
La Muzeul de Istorie va avea loc, la ora 11:00, lansarea lucrării bilingve (germană/română) intitulată „Planul Districtului Bucovina în 72 secţiuni, întocmit după ridicări geometrice în anii 1773, 1774 şi 1775 de Departamentul Cezaro-Crăiesc al Statului Major General” şi expoziţia care etalează o serie de materiale cartografice originale.

 

Music of 80`s & 90`s Night, la Hollywood

Călătorim în timp alături de Fly Dance Studio pe cele mai cunoscute piese ale anilor '80 & '90 selectate de DJ Digital Life, la Hollywood! Rezervări și informații: 0755 571 749.

 

Serile de poveşti, la Cărtureşti

Serile de poveşti la Cărtureşti s-au reluat în Iulius Mall, în fiecare seară de vineri, de la ora 18:00, ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!

 

Serbările Zăpezii, la Vatra Dornei

Vor evolua trupele Nord-Est şi Rekord.

 

Iris în Pub Padrino

„Suceava, pregăteşte-te. Naţionala de rock a României, Iris, te aşteaptă în Pub Padrino, la un concert aşa cum nu ai mai văzut. Trezeşte-te! E timpul pentru rock, e timpul pentru Iris”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 11 februarie

Butterfly Party, la Hollywood

Seară sub semnul „fluturașilor”, la Hollywood. Toate fetele vor primi din partea casei un cocteil afrodisiac „Butterfly”! Se va oferi și un premiu special pentru cele mai sexy și la modă „Tocuri”! Rezervări și informații: 0755.571.749

 

Origami, la Cărtureşti         

În Iulius Mall, în aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin din nou la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Serbările Zăpezii, la Vatra Dornei

Vor evolua Michael Star, Alexandra Ungureanu @ Crush, CRBL.
La finalul zilei va fi organizat un foc de artificii.

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

La Office`s Club este "Valentine`s Weekend"

La Office`s Club este "Valentine`s Weekend". „Tot ce ne trebuie este dragoste şi energie să petrecem până zăpada dispare. Weekendul acesta îţi dăruim multă dragoste. Music by DJ Cioco”, anunţă reprezentanţii clubului.
Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub 

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "O poveste posibilă". Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.
   


Duminică, 12 februarie

Expoziţia „Suceava - Clasa de fotografie”

Asociaţia Foto Iaşi prezintă, la ora 13:00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava, expoziţia participanţilor la primul curs ”Hobby Photography”. Expoziţia va putea fi vizionată în intervalul 12 - 20 februarie 2012.

 

Love Story with Love Songs, la Hollywood

Petrecem duminica în familie - Love Story with Love Songs, la Hollywood. Rezervări şi informaţii: 0755 571 749.

 

Teatrul de Păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi “Puppet” aşteaptă, în Iulius Mall, prichindeii din Suceava şi din împrejurimi la întâlnirea cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

 

Serbările Zăpezii, la Vatra Dornei

Vor evolua Ansamblul “Dorna Dorului”, Claudia Martiniuc, Ansamblul „Balada” Bistriţa şi Călin Brăteanu.

 

Prezentare de lenjerie intimă şi rochii de mireasă, premii şi concert Ellie White

De Valentine`s Day, Shopping City Suceava vă invită la un spectacol de modă incendiar şi un concert extraordinar Ellie White. Începând cu ora 17:00, va avea loc o prezentare impresionantă de rochii de mireasă şi costume de mire, iar magazinele de lenjerie intimă vin în ajutorul sucevenilor pentru alegerea unui cadou deosebit pentru persoana iubită, printr-o prezentare incendiară. Cadoul special pentru toţi îndrăgostiţii: un concert extraordinar Ellie White, cu cele mai frumoase melodii de dragoste.

 

Concert cu Andreea Bălan, la Galleria

Începând cu ora 20.00, va concerta pe scena special amplasată la Galleria Mall Suceava cunoscuta artistă Andreea Bălan.

 

Marţi, 14 februarie

Valentine`s Day la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava te invită să petreci ziua îndrăgostiţilor într-un cadru de poveste, împreună cu Romeo şi Julieta. Începând cu ora 16.00, Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste şi cerere în căsătorie. Cuplurile câştigătoare se vor bucura de câte un weekend romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului. În plus, PIM (Mihai Pânzaru Pim) şi BOA (Ovidiu Ambrozie Bortă) vor executa în mod gratuit portrete şi caricaturi pentru toţi îndrăgostiţii.

 

Miercuri, 15 februarie

La Galeria „Millenium”, Expoziţia „Anotimpuri bucovinene”

La Galeria „Millenium”, din incinta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, se deschide, la ora 11:00, expoziţia cu genericul „Anotimpuri bucovinene”, realizată de artiştii plastici Ioan Bodnar şi Radu Bercea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă…5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei