Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2012 - Anul XVII, nr. 28 (4933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfat

Prefectul le recomandă sucevenilor să evite deplasările pe drumurile naţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, le recomandă sucevenilor să evite în weekend deplasările cu maşinile pe drumurile naţionale. Popescu a arătat că până duminică, 5 februarie a.c., ora 20:00, Suceava se află sub incidenţa unei atenţionări meteorologice de cod galben de ninsori, viscol şi polei.
El a arătat că toate instituţiile cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă sunt pregătite să intervină pentru menţinerea în bune condiţii a traficului rutier şi aerian, cât şi pentru asigurarea utilităţilor publice către populaţie.
„Facem un apel către populaţie să evite deplasările pe drumurile naţionale în perioada următoare, limitându-le la cazurile cu caracter de strictă urgenţă”, a subliniat prefectul judeţului Suceava.
El a adăugat că în situaţia în care deplasările sunt absolut necesare, şoferii trebuie să-şi echipeze maşinile adecvat pentru traficul în condiţii de iarnă, cu cauciucuri de iarnă, lanţuri şi lopată, şi să aibă rezerve de carburant, hrană şi apă.
„Le recomand celor care vor circula pe drumurile naţionale ca în situaţia în care sunt surprinşi de fenomene meteorologice extreme, să oprească pe raza celei mai apropiate localităţi”, a declarat Sorin Popescu.
El a mai spus că le-a solicitat tuturor preşedinţilor Comitetelor Locale pentru situaţii de urgenţă, cât şi instituţiilor publice cu atribuţii în gestionarea fenomenelor meteorologice periculoase să monitorizeze situaţia la nivelul localităţilor şi să se pregătească pentru a interveni în caz de înzăpeziri. De asemenea, prefectul a spus că le-a solicitat preşedinţilor Comitetelor Locale pentru situaţii de urgenţă să ia măsuri pentru a se asigura furnizarea utilităţilor, energiei electrice, gazelor naturale şi apei potabile către populaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul le recomandă sucevenilor să evite deplasările pe drumurile naţionale.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Prefectul le recomandă sucevenilor să evite deplasările pe drumurile naţionale1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inga! trimis de
( 4 feb 2012, 14:24:38
- Cini-i aista așa di frumos?
- Marele Bow!
- Nu vorbi urât! Bow-ul nari musteață.
- Atunci e un mop cu musteață cari faci șmotru la pisi lu doamna lui!
- Sau poati-i chiar pisi lui doamna lui!
- Cini mai știi!
2.   Dom’ brigadir-șăf, trimis de
( 4 feb 2012, 14:44:59
M-o rugat o babă să te-ntreb dacă nu-i dai și iia, de pomană o căruță cu lemne?
Dar dacă te gâdilă charitatea la musteață atunci fă treaba până la capăt și dă la toată lumea câte-un faiton de lemne (de la tine de-acasă de la Stulpicani!)
Baba o zis că dacă te milostivești de ea atunci își trage router, face cursuri de operare Pisi și câtu-i iarna de lungă stă cu tastaura pe cuptior ca să-ți înaște ode de mulțamire.
Iar pe moșneagu ei, ca să nu tragă cu ochiul la ce face ea, o să-l trimită la manefestație să strige cât îl ține gura „Jos Pedeleu’!”
Bun așa? Te prinzi?
3.   Ba a,popescule trimis de
( 4 feb 2012, 15:47:51
de ce mai platim rovignete,impozite?iti spunem noi de ce.in timp ce noi ne rupem gaturile din cauza gropilor si zapezii pe voi va intereseaza doar ce mai este de furat,de muls etc.pe voi si pe toti politicienii.doar mai toti va plimbati cu elicopterele ca tara se vede mai bine de sus.in caz de ceva dati pisica de la unul la altul.``nu noi,astia``
4.   Dom’ brigadir-șăf, trimis de
( 5 feb 2012, 12:43:24
O primit baba căruța de lemne!
Da' în loc să-ți mulțamească fain, o vinit de dimineață baba, numa-n colțuni pe zăpadă, cu o falcă-n cer și una-n pămant ca să-ți spun să te duci în Crucea mă-tii cu lemnele tale nemarcate!
Asară numa bine o discarcat faitonu matali, o cenătuit cu bărdițșa niști surceli șî nici n-o apucat să scapăre țâbricu pe șcătulă și numa ce-o bătut meliția la poată! (porcu ăla de vecin a babii iar s-o duc cu pâra la melițieni!)
O întrat meliția în curte, o văzut că lemnele n-au nica marcă, le-o suit în remorcă și le-o dus direct la suceva la inspectorat și le-o descaract în birou' lu' Todiruț.
Amu baba o zâs sî ti speli pi cap cu așa pomană dar mai răi îi că l-o arestat pi moșneagu babii că cică au găsit cel mai mare infractor la legea silvică din ultimii 200 de ani.
Amu baba o mai zâs să te duci la Gheorghe, Gheorghe să se ducă la Emil, Emil să se ducă la Traian și să-i deie un decret de grațiere la moșneag, să vie napoi acasă de la Botșeni că baba-i nevolnică și n-are cine aduce apă sau crăpa lemnele… ( or să-ți ieie ei la prima pensie altele decât astea ale tale … în biserica mă-tii de derbedeu ce nenorocești lume nevinovată! – dixit baba!)
5.   Unde mai vezi drum national cand tat ii alb? trimis de
( 5 feb 2012, 19:37:09
Mai frumosule cu mop sau fara, asa de rau va pare ca nu mai circula lumea pi susa si numai numai nu chiuiti. De ar tine codul asta portocaliu pana la toamna ce bine ar fi. Ce curte constitutionala, domule?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei