Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2012 - Anul XVII, nr. 28 (4933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Dayah Mari”

Suceveanca ce a înregistrat o piesă în studioul lui Eminem a scos un nou videoclip

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca ce a înregistrat anul trecut o piesă în studioul lui Eminem a scos un nou videoclip. Andreea Maria Vârlan – Dayah Mari a filmat videoclipul „Inside my dream” în Statele Unite ale Americii, Michigan - Detroit. La filmări, suceveanca, în vârstă de 24 de ani, a purtat o pereche de botine special pictate pentru ea, în stil graffiti, pe care era inscripţionat numele ei de scenă - Dayah Mari.
Tânăra interpretă este în plină ascensiune şi aşteaptă de la fanii ei un feedback pozitiv după lansarea noului videoclip.

 

Videoclip în stil american

Andreea Vârlan ne-a povestit că „botinele au fost făcute special pentru mine, de unul dintre băieţii echipei cu care am filmat videoclipul. De fapt, s-a filmat în mai multe locaţii. Prima locaţie a fost un restaurant italian, Downtown Detroit la periferia oraşului, o zonă foarte periculoasă. Bunica nici nu a vrut să mă lase să filmez acolo, şi, într-adevăr chiar mi-a fost frică pe tot parcursul filmărilor, şi apoi am filmat în studioul băieţilor de la Blacklist Media Group, producători americani care fac videoclipuri. Ultimul video al lor a fost despre Demi Lovato - vedeta Disney Channel. Colaborarea cu ei a fost aranjată de producătorul piesei mele. Băieţii de la Blacklist Media sunt nişte tipi profesionişti, care au făcut videoclipul în stil american”.
Suceveanca a mai completat că a vrut să facă un clip care să respecte versurile piesei, „ceea ce nu prea se mai întâmplă în zilele noastre. Am ţinut să fie filmat pe stradă, să fie în stil american. În videoclip trebuia să port perucă, pentru că eram sub acoperire. Eu joc rolul unei fete de mafiot, care e îndrăgostită de băiatul clanului mafiot rival. Şi băiatul este îndrăgostit de mine. Eu <apar sub acoperire>  - drept o chelneriţă, care trebuia să poarte perucă. Pentru că am părul foarte lung nu a stat peruca şi astfel a trebuit să mă coafeze ca şi cum aveam părul scurt”.

 

„Inside my dream”, pe net
 
Dayah Mari a realizat acest videoclip la sfârşitul anului trecut, aproape de Crăciun, dar fanii Andreei Vârlan l-au putut asculta abia ieri dimineaţă pe http://www.youtube.com/watch?v=CYKkaYjlBj0&feature=player_embedded.
Filmările, ne-a povestit Andreea, au avut loc pe parcursul a două zile, în Detroit şi Michigan. „Iniţial, ne trebuia zăpadă şi trebuia să filmăm la începutul lui decembrie, aşa că am aşteptat până aproape de Crăciun şi tot nu a nins... A nins când eram la machiaj, iar când a trebuit să filmez a plouat”, ne-a spus suceveanca.
În videoclipul „Inside my dream” apare şi unchiul Andreei Vârlan, Sorin Gligorea, în rol de bodyguard al clanului mafiot. „În realitate, a fost şi bodyguardul meu, pentru că m-a însoţit peste tot. La fel şi verişoara mea, care, la 11 ani, a fost ca o asistentă personală, mi-a fost alături în tot ce am avut nevoie. În videoclip mai apare şi Salvatorre Aiello, unul dintre producătorii piesei, băiatul cu care fac featuring în piesă – Sumnum”, a completat Andreea. Directorul videoclipului este Bobby Thompson.

 

În martie, un nou single

În America, Andreea Maria Vârlan –Dayah Mari a avut tot sprijinul bunicilor, de fapt al întregii familii. Urmează ca în perioada următoare să participe la emisiuni TV pentru a-şi promova noul videoclip.
Pe 22 februarie, Dayah Mari este invitată să înmâneze un premiu la „Radar de Media”, iar în luna martie speră să lanseze un nou single.
Anul trecut, suceveanca a înregistrat o piesă în studioul în care cunoscutul rapper Eminem îşi imprimă piesele, în FBT Studios, proprietarul studioului fiind Marc Bass, unul dintre producătorii lui Eminem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca ce a înregistrat o piesă în studioul lui Eminem a scos un nou videoclip.
 Vizualizări articol: 3130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Suceveanca ce a înregistrat o piesă în studioul lui Eminem a scos un nou videoclip4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Studioul lui Eminem?! :) trimis de
( 6 feb 2012, 02:36:41
"Studioul lui Eminem" în titlu, "FBT Studios, proprietarul studioului fiind Marc Bass, unul dintre producătorii lui Eminem" la finalul articolului.happy ..printre altele.

Articolul putea avea un titlu `spectaculos` și fără să fie dezinformant.
2.   ... trimis de
(13 mar 2012, 20:59:05
S-o kish in freza...
Si pe Heminem acela...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei