Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2012 - Anul XVII, nr. 28 (4933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Toate unităţile de învăţământ din Vrancea vor fi închise luni; o măsură similară şi la Buzău

Duminică, 5 Februarie 2012 (16:38:41)

Toate unităţile de învăţământ din Vrancea, judeţ care este practic blocat din cauza zăpezii, vor fi închise, luni, o măsură similară fiind luată şi în judeţul Buzău, unde vor fi închise toate unităţile de învăţământ, cu excepţia grădiniţelor şi şcolilor generale din oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat.

Toate unităţile de învăţământ din judeţul Buzău, cu excepţia grădiniţelor şi şcolilor generale din oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat, vor fi închise luni şi marţi, potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Florina Stoian.

Potrivit acesteia, în urma sesizărilor primite în cursul zilei de duminică de la zeci de directori de şcoli conform cărora luni elevii nu vor putea ajunge la cursuri din cauza drumurilor blocate, s-a luat decizia ca în primele două zile ale săptămânii în judeţul Buzău unităţile de învăţământ să fie închise.

Excepţie vor face doar şcolile generale şi grădiniţele din municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat.

"Am convenit cu domnul ministru Funeriu să închidem şcolile şi luni şi marţi, iar apoi vedem cum evoluează vremea şi luăm măsuri astfel încât vieţile copiilor şi ale cadrelor didactice să nu fie puse în pericol. Astăzi, am avut numeroase semnale de la directorii de şcoli că din cauza căderilor masive de zăpadă luni nu vor putea ajunge la cursuri nici elevii nici profesorii. Am convenit, aşadar, ca toate şcolile generale, liceele şi grădiniţele din judeţul Buzău să fie închise în cele două zile, mai puţin şcolile generale şi grădiniţele din Buzău şi Râmnicu Sărat”, a declarat pentru MEDIAFAX Florina Stoian.

În Vrancea, luni vor fi închise toate şcolile din judeţ.

"Am decis să închidem şcolile la solicitarea părinţilor, prin directori, deoarece sunt copii care fac naveta şi merg pe jos 2-3 kilometri, asta nu numai în judeţ, ci şi în Focşani. În funcţie de cum evoluează vremea vom decide ce vom face mai departe", a declarat Iordache Bostan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea.

Judeţele Buzău şi Vrancea sunt afectate puternic de ninsori, zeci de localităţi fiind izolate de zăpezi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate unităţile de învăţământ din Vrancea vor fi închise luni; o măsură similară şi la Buzău.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate unităţile de învăţământ din Vrancea vor fi închise luni; o măsură similară şi la Buzău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei