Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2012 - Anul XVII, nr. 10 (4915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sezonul marilor promoţii

Reduceri de până la 90% în magazinele din Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sezonul marilor oferte de iarnă a venit la Iulius Mall Suceava cu reduceri de până la 90% la îmbrăcăminte şi încălţăminte, în zeci de magazine.
Febra chilipirurilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că cei care visau la o haină şic, o pereche nouă de cizme sau un parfum la modă sunt aşteptaţi la cumpărături mai ieftine cu până la 90%.
Astfel, cei care vor ca la început de an să-i completeze sau să îşi înnoiască garderoba au la dispoziţie magazinul BSB, cu promoţii cuprinse între 60% şi 90%, Jolidon, cu preţuri reduse până la 80%, în vreme ce brandurile C&A, Sprider Stores, Terra Nova, Junker şi Motor au tăiat din preţuri cu până la 70%, iar Nichi, Be You, Kenvelo şi Sofiaman cu aproape 60%.
Piese vestimentare de sezon, cu tarife până la 50% mai accesibile se găsesc, la Motivi, Steilmann, HV Street, Ina Design, RVL, Maxx Discount, Next Level şi Luxor. Nu în ultimul rând, Bellisima Fashion va atrage publicul cu produse al căror discount ajunge şi la 40%, Ely Alindor, cu reduceri de 30%, iar All Seasons cu promoţii de 20%.
Promoţiile de iarnă din Iulius Mall Suceava continuă şi la magazinele de încălţăminte: Coly oferă reduceri de până la 90%, iar La Scarpa, Leonardo şi Salamander, de până la 50%.
Pentru amatorii de parfumuri şi cosmetice, Sephora a tăiat 30% din preţuri, iar D&P Perfumum, Elgon şi Mystical îşi aşteaptă clienţii cu pachete cadou. Articole sportive la costuri avantajose au magazinele Nike - până la 40%, şi Adidas – 25%.
Părinţii care doresc să le facă celor mici cadouri sunt aşteptaţi la magazinul Picioru’Gras, unde preţurile sunt cu până la 70% mai mici, precum şi la Louise, unde preţurile au scăzut cu până la 60%, dar şi la Il Bimbo, care are reduceri de până la 50%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 90% în magazinele din Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Reduceri de până la 90% în magazinele din Iulius Mall3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei