Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 ian 2012 - Anul XVII, nr. 4 (4909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De luni

Taxele şi impozitele locale pot fi plătite la ghişeele Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să scape de grija taxelor şi impozitelor locale pe 2012, dar să şi beneficieze de o reducere de 10% la plata acestora pe întreg anul, au de luni la dispoziţie ghişeele şi casieriile Primăriei Suceava.
Acestea vor fi deschise de la ora 08.00 până la ora 16.00, mai ales că în primele zile se înregistrează un flux mare de persoane care vin să achite obligaţiile fiscale către bugetul local, beneficiind astfel şi de reduceri.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că se aşteaptă ca un număr mare de suceveni să îşi achite taxele şi impozitele, care nu au fost majorate nici anul acesta, beneficiind astfel şi de reducerile oferite: “Sucevenii care achită integral taxele şi impozitele locale în primele trei luni ale anului vor beneficia de o bonificaţie de 10%. Ca element de noutate, din 2012 se vor acorda reduceri de 10% şi pentru persoanele juridice – firme, PFA, asociaţii familiale, etc., care îşi achită taxele şi impozitele până la 31 martie”.

 

Modalităţi de achitare a taxelor şi impozitelor

Deşi plata taxelor şi impozitelor cu bani gheaţă, la ghişee, rămâne cea mai utilizată metodă de achitare a taxelor şi impozitelor locale, sucevenii mai au la dispoziţie încă trei variante, care implică mai puţin timp pierdut sau chiar şi unele economii.
Una dintre aceste facilităţi, implementată anul trecut de Primăria Suceava, în parteneriat cu Banca Transilvania, este cea de achitare a obligaţiilor fiscale direct cu cardul, la aparatele speciale (ATM-uri) montate la ghişee.
Astfel, cei care apelează la această modalitate de plată nu mai sunt nevoiţi să facă un drum în plus la un bancomat, să extragă de acolo banii necesari şi să plătească şi comision de extragere. Retragerea de pe card a banilor necesari plăţii taxelor şi impozitelor, la ATM-urile de la ghişeele Primăriei Suceava, nu este taxată.
O altă modalitate de plată, preferată de cei care nu au timp să ajungă la sediul primăriei sau pur şi simplu vor să evite statul la coadă, este cea online.
Cei care au un computer şi dispun de o conexiune la internet pot plăti direct cu cardul taxele şi impozitele locale atât de pe site-ul Primăriei Suceava, prin serviciul eTax, care poate fi accesat la adresa www.primsv-de.ro, fie prin sistemul naţional de plată a taxelor şi impozitelor, disponibil pe siteul www.ghiseul.ro, la care municipiul Suceava s-a afiliat de la finele anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taxele şi impozitele locale pot fi plătite la ghişeele Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 2287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Taxele şi impozitele locale pot fi plătite la ghişeele Primăriei Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 7 ian 2012, 12:30:13
Pot fi plătite ??? ce bine ! stau pe-o tonă de bani
Aştept o veste “bună” de-atâţia ‘mar de ani
Vreau s-aud mugetul pornoşagului gâlgâitor al primarului
Mâine-i târziu , azi merg !!! voi sta pe marginea trotuarului
Aşteptându-i chipul seraphic ( de luni dimineaţă )
( brrr , hai că exagerez şi mi se face greaţă ! )

E bine c-avem unde plăti , eram îngrijorat
Trece-ţi (Lungule ) asta la : “realizări” .. bifat !

2.   Dezinformare... trimis de
( 7 ian 2012, 12:58:00
La fel ca anul trecut grohacul anunta reduceri la "taxe si impozite".Reducerea este doar la impozit,la taxa de salubritate-canci ca s-a scumpit benzina si Prigoana Jr are Lamborghini...La fel cu chestionarul in ceea ce priveste cainii maidanezi taranul ne crede prosti! Sa i-o trag la bot!...Pardon-RAT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei