Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 ian 2012 - Anul XVII, nr. 4 (4909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percheziţii domiciliare

Patru fraţi, săltaţi de poliţie pentru că au lovit şi terorizat mai mulţi tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru fraţi din oraşul Milişăuţi au fost săltaţi de poliţie şi introduşi în arest, sub acuzaţia că au lovit şi terorizat mai mulţi tineri din localitate. Faptele s-au petrecut între sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou, existând trei părţi vătămate, agresate în incinta unor localuri din Milişăuţi.
După ce au considerat că au un probatoriu suficient, anchetatorii de la Poliţia oraşului Milişăuţi au solicitat şi primit autorizaţii de percheziţii la domiciliile suspecţilor, iar joi seară au descins, cu sprijinul unor efective de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, la locuinţele acestora.
Au fost ridicaţi şi aduşi la audieri Dumitru Ţical, în vârstă de 26 de ani, Gheorghe Ţical, tot de 26 de ani, Mihăiţă Ţical, de 31 de ani, Vasile Ţical, de 38 de ani, şi Cristinel Ţical, de 16 ani, ultimul nepot al primilor.
Din locuinţa lui Vasile Ţical anchetatorii au ridicat o sabie metalică tip ninja cu şi o bâtă de baseball, în timp ce în locuinţa minorului a fost găsit un sistem de imobilizare cu electroşocuri. De asemenea, din locuinţa altor doi dintre fraţi au fost ridicate şi materiale pirotehnice, în cantitate neglijabilă însă.  
Faţă de cei cinci, poliţiştii au început urmărirea penală pentru infracţiunile de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare”, şi „portul fără drept al unor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere”.  Concret, indivizii şi-ar fi atacat victimele cu bâtele şi cu topoarele, în locuri publice, provocând inclusiv distrugeri ale bunurilor din localuri.

 

De ce au fost lăsaţi în libertate cei patru
 
Pe baza acestui probatoriu, cei patru fraţi majori au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a decis totuşi că faptele acestora nu sunt atât de grave şi nu se impune prezentarea lor în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.
Procurorul a luat această decizie pe baza faptului că nici unul dintre cei patru nu are antecedente penale, iar victimele au vătămări corporale uşoare, care necesită până în 8-9 zile de îngrijiri medicale.
În aceste condiţii, în cazul tuturor celor patru s-a dispus doar interdicţia de părăsire a localităţii de domiciliu. Ei vor avea obligaţia de a se prezenta organelor de anchetă ori de câte ori sunt solicitaţi, iar în cazul în care părăsesc localitatea de domiciliu ori dacă recidivează cu noi violenţe, se va lua imediat măsura arestării preventive.
Din ancheta efectuată de procurori rezultă că altercaţiile au fost acţiuni de răzbunare, după ce un membru al familiei Ţical ar fi fost agresat de către una dintre victime.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru fraţi, săltaţi de poliţie pentru că au lovit şi terorizat mai mulţi tineri.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru fraţi, săltaţi de poliţie pentru că au lovit şi terorizat mai mulţi tineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ROMANIA trimis de
( 7 ian 2012, 15:46:18
Sa stati linistiti ca vor fi arestati cand vor omora (Doamne fereste) pe cineva...De fapt aceste fapte nepedipsite sunt un imbold, o motivare de a face si altele...
2.   Clasic trimis de
( 7 ian 2012, 21:48:49
Coclitzi nespalati care beau o bere si se cred ninja si stapanii lumii, terorizand pe toata lumea care le iese in cale lovind in stanga si in dreapta cu ce prind in mana sunt lasati in libertate pentru ca victimele n-au avut nevoie decat de 8-9 zile de ingrijiri medicale, iar un la..giu care se uita la filme pedo il tin in arest 29 de zile. Cel de-al doilea e pericol public pentru ce ar putea deveni in viitor, primii au comis-o deja, deci nu mai pot fi un pericol pentru societate. Justitie...
3.   Romania... trimis de
( 7 ian 2012, 22:19:26
ce fete de obositi au...cum sa scape ma astia, pai in alea 8-9 zile omenii aia isi pot pierde locurile de munca, si coclitii astia care stau pe banii statului si isi bat joc de cei din jur sunt lasati sa isi continue legiuirea...oricum, din cate se vede, din ce a confiscat politia sunt niste parliti, s-au gasit ei sa faca pe smecherii in satucul lor.
4.   Romania.... trimis de
(20 ian 2012, 17:05:10
Rusine Politiei din Suceava si Milisauti deoarece Fratii Tical detin peste jumatate din casele din Milisauti iar politia a perchezitionat doar doar o casa De ce nu s-au perchezitionat toate,dar musamalizeaza cazul .Rusineeeeeee.................
5.   Romania... trimis de
(20 ian 2012, 18:02:37
dc nu se sp adevarul despre Fratii Tical dc au fost arestati ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei