Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 ian 2012 - Anul XVII, nr. 4 (4909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bătălia pentru Nimeni continuă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ştiţi, desigur, că de vreun an şi ceva, între Real Madrid şi Barcelona se duce o mare bătălie pentru achiziţionarea fenomenului numit Neymar, jucător la echipa care l-a dat lumii pe unicul şi inegalabilul Pele, cu peste 50 de ani în urmă. Neymar, care este uluitor în campionatul Braziliei şi la echipa naţională, a „reuşit” să nu facă absolut nimic în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, în care Barcelona a desfigurat-o pe Santos: 4-0. În zilele competiţiei, au circulat zvonuri contradictorii, atât Barca cât şi Real anunţând pe rând că deja l-au cumpărat pe Neymar. Între timp, oficialii Santos-ului declară că au găsit modalitatea de a-l păstra prin... desfiinţarea echipelor de fotbal feminin şi de copii, pentru a-i putea oferi fenomenului salariul pe care l-ar fi primit la una din cele două echipe spaniole! Nu ştiu cât adevăr e în ştirea asta. Presupunând că este, se pune întrebarea dacă nu cumva Santos intenţionează doar să-i salte preţul dincolo de limitele omologate ca recorduri mondiale, deşi încă de acum un an se vorbea deja despre mai mult de 100 de milioane de euro. Oare cât or vrea: 500 de milioane, 1 miliard, poate? Indiferent care va fi „scorul” final, probabil că Neymar va justifica până la ultimul cent investiţia şi va ajunge la una din cele două „mari”. O bătălie dusă cu armament greu, între două armate puternice, pentru cucerirea unei redute. Repet: sunt sigur că merită tot acest efort. Acum, hai să ne uităm niţel şi în bătătura noastră unde, indiferent de ce loc ocupă la un moment dat în clasament, cele două „mari” se numesc Steaua şi Dinamo. Aflându-ne tot în plin sezon de achiziţii, ia să vedem pentru cine se luptă ele. A fost, mai întâi, bătălia (ptiu!) pentru Wesley şi Sânmărtean, probabil singurii cât de cât fotbalişti din campionatul nostru. Oferta, dacă puteam măcar s-o poreclim aşa, a constat... dintr-un salariu mai mic decât cele pe care le au dacă rămân unde sunt! A venit apoi rândul „superstarului” Chipciu. Adjudecat!... pentru un salariu de supravieţuire, nu de supradotat! Următorul: Pârvulescu. Nu ştiu cine-i domnul, n-am auzit de el. Poate l-am văzut, dar n-a lăsat urme. Poate nici nu-l cheamă aşa, şi am reţinut eu greşit, situaţie în care vă cer scuze. Ultima chestie tare am aflat-o ieri: Dinamo s-a întărit cu unu’, Trifu, cică de la Brăneşti. Unul a cărui maximă performanţă este aceea că a luat supozitoarele pe gură, confundând orificiile. V-aţi prins pe ce se bat „marile” de la noi!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătălia pentru Nimeni continuă.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Bătălia pentru Nimeni continuă3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei