Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 dec 2011 - Anul XVI, nr. 307 (4905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Decizie

„Hingherii” de maşini din Câmpulung şi primarul Şerban au încercat o intimidare a consilierilor locali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câmpulungenii sunt la un pas să scape de „hingherii” de maşini care vânează şi ridică discreţionar sau la întâmplare maşinile oprite sau staţionate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul privat din Câmpulung Moldovenesc. Aceasta după ce, în cursul zilei de ieri, Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc a aprobat anularea unei hotărâri adoptate în anul 2010 privind organizarea activităţii de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor oprite sau staţionate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul public şi privat din Câmpulung Moldovenesc.
Practic, această hotărâre a stat la baza încheierii contractului dintre primăria acestui municipiu şi firma SC Hi Speed Recovery SRL Botoşani, contract care în momentul de faţă nu mai are bază legală. Pentru a scăpa definitiv de această activitate ar mai fi nevoie însă şi de puţină bunăvoinţă din partea conducerii primăriei, care în momentul de faţă ar avea pârghiile legale pentru a solicita revocarea contractului.
Trebuie spus că deşi activitatea „hingherilor” de maşini a provocat nemulţumiri în rândul câmpulungenilor, în special cu privire la modul în care angajaţii firmei botoşănene îşi desfăşoară activitatea, ridicând după bunul plac maşinile, primarul Gabriel Constantin Şerban nu a avut nici o iniţiativă pentru remedierea problemelor semnalate atât de cetăţeni, cât şi de către unii consilieri locali. De altfel, deşi edilul s-a aflat printre iniţiatorii hotărârii prin care s-a organizat activitatea de ridicare a maşinilor, proiectul aprobat ieri pentru revocarea acestui act a fost iniţiat de către consilierii liberali din Câmpulung Moldovenesc. De altfel, hotărârea a fost adoptată cu voturile consilierilor PNL, PSD, ale independenţilor şi ale viceprimarului Mihăiţă Negură.

 

Firma din Botoşani cere despăgubiri de peste 660.000 de euro dacă i se reziliază contractul

În cadrul discuţiilor de ieri din cadrul Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc care au precedat aprobarea anulării hotărârii menţionate anterior, unii consilieri locali au făcut referire la o adresă pe care au primit-o personal prin intermediul Poliţiei Locale. Este vorba despre o informare pe care firma Hi Speed Recovery SRL Botoşani a trimis-o primăriei din Câmpulung Moldovenesc, în care, printre altele, se preciza faptul că în situaţia în care contractul pe care îl are încheiat pentru activitatea de blocare şi ridicare a maşinilor va fi reziliat unilateral de către primărie, firma în cauză trebuie să primească peste 660.000 de euro.
În informarea firmei botoşănene se precizează: „totodată, vă aducem la cunoştinţă că o eventuală suspendare sau reziliere unilaterală a contractului existent ar duce, conform art. 17. 3 (n.r. - din contract) <denunţarea unilaterală de către concedent (n.r. – primărie) cu compensări juste>, din contractul de prestări servicii, la o despăgubire către societate în sumă de 2.921.242 de lei, adică 663.900 de euro, această cifră rezultând din calculul estimativ asupra încasărilor existente până în prezent şi raportate la perioada rămasă până la finalizarea celor nouă ani din contract. La care se adaugă investiţiile în utilaje şi materiale cerute la începerea activităţii conform caietului de sarcini care a stat la baza licitaţiei pentru atribuirea acestui serviciu”,

 

Adresa firmei botoşănene a fost interpretată ca o încercare de influenţare a votului

Informarea trimisă de firma botoşăneană a fost interpretată de consilierul local liberal Mircea Giosan ca fiind „o încercare de ameninţare” la adresa consilierilor, dar şi o încercare de influenţare a votului. Asta, cu atât mai mult cu cât informarea respectivă a fost trimisă tuturor membrilor deliberativului local cu doar câteva zile înainte de a fi votat proiectul de revocare a hotărârii care a stat la baza organizării activităţii de blocare sau ridicare a maşinilor.
De altfel, ulterior am aflat că pentru transmiterea informării venite din partea SC Hi Speed Recovery SRL a fost folosită Poliţia Locală din cadrul Primăriei Câmpulung Moldovenesc. Instituţie care nu a făcut acest lucru din proprie iniţiativă, ci în mod sigur la iniţiativa primarului Gabriel Constantin Şerban.
De la consilierii locali câmpulungeni am mai aflat că au fost sunaţi de către reprezentanţi ai Poliţiei Locale, aceştia venind personal la membrii deliberativului local pentru a le preda pe bază de semnătură „informarea” firmei botoşănene. Întrebat de unii consilieri care a fost motivul pentru care au primit această informare, primarul din Câmpulung Moldovenesc a răspuns că „în calitate de ales local, orice document sau adresă care are legătură cu Consiliul Local trebuie să ajungă la dumneavoastră”. Această „facilitate” pe care o au dintr-o dată consilierii din Câmpulung Moldovenesc este contrazisă chiar de către unii dintre aceştia, care ne-au declarat că până acum nu au mai fost situaţii în care să fi primit direct de la Poliţia Locală adresele unor petiţionari sau informările adresate primăriei. Mai mult, primarul Şerban s-a contrazis singur, în condiţiile în care în şedinţa Consiliului Local de ieri a fost discutată o plângere depusă de un locuitor al acestui municipiu, care nu a avut parte de aceeaşi atenţie ca şi informarea firmei botoşănene. Asta, în condiţiile în care plângerea respectivă, ca şi în cazul informării firmei Hi Speed Recovery, face parte din categoria „orice document care are legătură cu Consiliul Local” şi, conform declaraţiilor primarului Şerban, ar fi trebui să ajungă înaintea şedinţei la consilierii câmpulungeni. Astfel se face că transparenţa bruscă de care a dat dovadă conducerea Primăriei Câmpulung Moldovenesc este cât se poate de suspectă, mai ales că, aşa cum am mai spus, nu a existat un precedent.

 

Contractul cu firma Hi Speed Recovery ar urma să fie renegociat

După revocarea hotărârii care a stat la baza organizării activităţii de blocare şi ridicare a maşinilor oprite neregulamentar, rămâne în continuare o întrebare, respectiv ce se va întâmpla cu contractul încheiat între Primăria Câmpulung Moldovenesc şi SC Hi Speed Recovery SRL Botoşani. Din discuţiile de ieri din Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc a reieşit faptul că momentan acest contract nu poate fi reziliat, acest lucru putându-se întâmpla doar printr-o decizie a instanţei sau de comun acord, pe cale amiabilă între părţile semnatare. Problema care apare în această situaţie este aceea că prin anularea hotărârii de Consiliu Local care a stat la baza organizării activităţii de blocare şi ridicare a maşinilor, contractul dintre firma botoşăneană şi primărie rămâne fără bază legală. În aceste condiţii, contractul ar urma să fie reziliat pe cale amiabilă între cele două părţi semnatare sau printr-o decizie a instanţei, la solicitarea uneia dintre părţi, în cazul de faţă Primăria Câmpulung Moldovenesc.
Cu toate acestea, în cadrul şedinţei de ieri a deliberativului local câmpulungean, secretarul Consiliului Local, Toader Mândrilă, a menţionat că după anularea hotărârii care a stat la baza organizării activităţii de ridicare a maşinilor, primarul Gabriel Constantin Şerban trebuie să notifice firma botoşăneană cu privire la luarea acestei decizii. Din spusele secretarului Primăriei Câmpulung Moldovenesc, următoarea etapă ar fi renegocierea unor clauze din contractul încheiat cu Hi Speed Recovery, „având în vedere că nu se poate cere rezilierea lui”.
Toader Mândrilă a mai spus că o altă măsură care s-ar impune ar fi verificare „zilnică” de către primărie a respectării clauzelor contractuale, iar în situaţia în care acestea nu se respectă, atunci ar exista motive pentru sesizarea instanţei în vederea rezilierii contractului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Hingherii” de maşini din Câmpulung şi primarul Şerban au încercat o intimidare a consilierilor locali.
 Vizualizări articol: 1517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.39/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 18 voturi
„Hingherii” de maşini din Câmpulung şi primarul Şerban au încercat o intimidare a consilierilor locali4.4518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Precedent trimis de
(30 dec 2011, 11:29:58
Gura Humorului cum a scapat de banditi??
Inspirati-va de la ei oameni buni!!!
1.1  RE: Precedent trimis de
( 1 ian 2012, 21:28:08
la gura humorului lumea este mai civilizata fata de c.lung mold . si asa au scapat de banditi....
2.   OSPITALITATE TURISTICA.... trimis de
(30 dec 2011, 11:58:16
DAR,LOCUITORI DIN ZONELE LIMITROFE ,LUNEA CAND E PIATA UNDE PARCHEAZA MASINILE?......NOROC DE LIDL SI PANY......HALAL ...MUNICIPIU.
2.1  RE: OSPITALITATE TURISTICA.... trimis de
(30 dec 2011, 12:07:00
Ce e strigator la cer e felul in care sunt plantate indicatoarele!!!
Pe o banda pe care oricum nu se circula sa fie oprirea interzisa 30m apoi permisa 50m iar interzisa 20m si tot asa..... e incredibil.
Doar daca vrei sa faci misto de logica bunului simt procedezi asa.
3.   Primar de rahat trimis de
(30 dec 2011, 13:28:44
Cel mai de rahat primar posibil...
3.1  RE: Primar de rahat trimis de
(30 dec 2011, 14:35:13
... avand cei mai mari prostani de concetateni in subordine. Pai cum ii poti numi altfel pe acesti campulungeni lashi care se lasa calcati in picioare de niste neica-nimeni din Botosani, ce-si bat joc de mii de oameni, si nimeni sa nu aiba curajul si initiativa de a le da in cap? De fapt, un vechi proverb spune ca "orice sluga isi merita stapanul pe care-l are". Campulungenii isi merita primarul, consilierii si firma care le fu...gareste masinile si banii. Urmeaza nevestele si fiicele...
4.   Mai prosti ca-n Vaslui numa-n Botosani gasesti! trimis de
(30 dec 2011, 15:25:39
Nesimtirea si anomalia amenintarilor constau in faptul ca activitatea jegosilor nu este una de productie,ci de pedepsire a infractiunii.Daca toti vor parca in locuri permise,vor ocoli sau evita oraselul,firma ar trebui sa dea faliment.Cum poti tu sa ceri despagubiri pentru niste infractiuni necomise???Daca nu merge treaba,favorizam infractiunea sau plantam semnul dupa ce a parcat omul....Imbecililor!
4.1  RE: Mai prosti ca-n Vaslui numa-n Botosani gasesti! trimis de
(30 dec 2011, 15:28:32
Acestui primar (cel mai incompetent primar din judet) ar trebui sa-i ia alegatorii grupa sanguina...
5.   Taman prostie... trimis de
(30 dec 2011, 16:17:03
INTELEGEAM ANOMALIA....daca in acest rahat de municipiu nu era altceva de facut...dar cu asemenea infrastructura e o decizie super!
eu consider o solutie superba ridicarea limuzinelor...deoarece este o chestiune de prevenire a distrugerii infrastructurii orasului...domnul cap sec (serban), avazut orasele din occident unde intii se asigura conditii de parcare dupa care se iau masuri de sanctionare a nelegiuitilor....deeee...in cimpulung(subliniez cu litere mici) daca ai iesit de pe artera principala trebuie sa folosesti tancurile berlineze din muzeul celui de al II razboi mondial...pentru a putea circula( E BOMBARDAT ) au trecut ceva ani de la alegeri si garantia a expirat odata cu SERBAN!!! asa ca ura si la gara ca vin boschetarii si va aresteaza limuzinaaaaaaaaaaa...
6.   DEZORDINE...... trimis de
(30 dec 2011, 17:25:49
ORCE SUPERMARCHET ARE PARCARE PROPRIE,"BUNCARUL ALA IN LOCUL RESTAURANTULUI CARPATI " ARE UNICARM........DE CE NU-L MUTATI DE ACOLO SA-SI FACA PARCARE LA CAPATUL ORASULUI S-AU INTR-O ZONA COMERCIALA,DAR ZONA INDUSTRIALA ARE DO'N PRIMAR IN VEDERE,S-AU E PREA TARZIU PENTRU EL SI PENTRU CAMPULUNGENI,DAR LA POLICLINICA TOT AU LASAT INDICATOARE DE "HINGHERIT"?...
7.   Hai sa dăm mână cu mână trimis de
(30 dec 2011, 20:08:54
Spirake,ai scris ca acest primar e cel mai incompetent primar.Eu cred ca ai gresit ,nu e incompetent e impotent,cica are probleme cu procreerea.Mai baieti hai sa-l ajutam noi daca el nu poate.
8.   Comentariu trimis de
(30 dec 2011, 20:29:50
consilierul local giosan,de la pnl,nu este cumva cel despre care mai multi cimpulungeni cu care am discutat au spus ca si-a extins restaurantul in mod abuziv pe trotuar?tot de la campulungeni am aflat ca acesta are un spatiu inchiriat catre un supermarchet cunoscut de la care incaseaza o groaza de bani dar nu a amenajat o parcare pentru clienti ?????????????????magazinul UNICARM care nu are parcare nu functioneaza cumva tot intr-un spatiu inchiriat de la un consilier local?????????????????????????cum au votat acesti consilieri atunci cand s-a luat hotarirea de a se ridica masinile oprite ilegal????????nu cumva acestia au crezut ca respectivele reglementarii ii va viza doar pe "oamenii de rand"iar ei fiind politicieni vor fi protejati ???????????????????????domnilor din campulung cam astfel de oameni a/ti ales sa va conduca.votatiii in continuare si ve/ti traii bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
9.   Va ia dracu de hingheri trimis de
(30 dec 2011, 21:58:04
Joi, maicamea a parcat masinuta ei intre alte masini deja parcate,Rapitele de hingheri au ginit ca e femeie si ca masina e mica si i-au saltat-o. Cu prima ocazaie cand ajung in Campulung VA IA DRACU.MURITI CU MINE DE GAT,MAMA VOASTRA DE LICHELE LASE.VA LEGATI DOAR DE MASINI MICI CA LE PUTETI SALTA USOR SI FEMEI CA DE RESTUL VA E FRICA CA O LUATI PESTE BOT ??
CE AM SA VA RIDIC SI VOUA BILUTELE IN GURA .
10.   Ca la Romania trimis de
(30 dec 2011, 22:28:39
Dati jos primarul. Ala va reprezinta sau va fura?!
11.   Lacomie,rautate,manipulare,hotie...totul legal?! trimis de
(31 dec 2011, 00:44:56
ce se intampla in c-lung este de necrezut. pur si simplu nu-ti vine sa crezi cand auzi. ziaristul are dreptate. cunoscand orasul si vorbind cu oamenii afli ca mizeria din administratie este perfect reala.bine zicea cineva mai sus ca ''orice sluga isi merita stapanul pe care-l are''.
proiectati intr-un oarecare viitor, campulungenii arata ca si '' majoritatea perfecta'' , ''majoritatea dorita'', necesara, pentru a vota legea prin care statul se obliga sa-si eutanasieze cetatenii care au atins varsta de 65 de ani! pe viitor astfel de majoritate, cu zero initiativa se doreste sa fie peste tot.
acum multi si prosti, ca sa fie mai incolo de unde decima.legal. acum testeaza terenul cu masinile, mai incolo cu oamenii. ce daca strecuram cu intentie o ''mica greseala'' intr-o lege? daca s-a votat si s-a aprobat asta e! sa respectam legea, nu?
ce naiba s-o fi intamplat cu cetatenii acestui oras ca sunt asa blegi?...de unde a iesit administratia asta atat de marsava?
numai daca te uiti la cum au montat indicatoarele e clara ''buna intentie''.
zici ca in c-lung traieste o majoritate cu creierul spalat!
12.   Comentariu trimis de
(31 dec 2011, 11:12:50
singurul noroc al cimpulungenilor e ca dobitocul de serban nu poate avea mostenitori cica din cauza unei tanti cu care se cearta. altfel aveati soarta coreei.dar natura-si face treaba.la multi ani tuturor
13.   Skularea trimis de
(31 dec 2011, 11:57:00
Daca dom'primar are probleme cu skularile, macar asa f....u...e si el ceva, ca in rest e de toata jena!
13.1  RE: Skularea trimis de
( 1 ian 2012, 21:35:47
daca discutai cu majoritatea femelelor din familie aflai ca dom'primar nu are probleme cu ................scularile.de asta nu are timp de problemele municipiului.cum se comporta campulungenii in circulatie asa se comporta si in familii.de astA este nevoie de altii sa rezolve problemele.SA opriti........................
14.   Primar&primarie de toata jena... trimis de
(31 dec 2011, 12:38:53
bai serbane, nici nu stii cat de mic ai inceput sa fii....vai de capul tau de pungas incompetent ce esti ...ai terminat orasul asta...l-ai ciuruit....tu si gasca de mistreti care'si zic consilieri...ESTI (SUNTETI) UN MARE 0 (zero) BARAT.
15.   * trimis de
(31 dec 2011, 14:12:49
Draci băsişti , aşa cum ştiţi
Trebuiaţi stârpiţi de mici
Nici acu’ n-ar fi târziu
Exclusiv vouă vă scriu :
Deschide (cen)uşa la urnă
S-apuc să fur şi eu c-o mână
Una bucată porţie cârnaţi
Din băsişti proaspăt tocaţi
Onan nou fericit vă doresc
Suceava de băsişti s-o stârpesc
Mânaţi măi ( şi nu vă-ntoarceţi)
Stând p-aici prea mult rău faceţi
Iar în anu’ care vine
Să trăiţi şi voi (ca noi) de bine !!!
16.   PENIBIL trimis de
(31 dec 2011, 14:48:34
 ☭  ϑ
17.   Comentariu trimis de
( 1 ian 2012, 04:34:32
bravoooooooooooooooooooo comentatorilor................
18.   Vai,vai ! trimis de
( 1 ian 2012, 11:40:33
La multi ani,dragi bloger-isti!Se spune catonguerin vot,alegatorii ....isi aleg.....stapanii !De ce va mirati?!!De vina,nu este doar primarul,care nu poate decide fara ...consiliul(consilierii locali) !Asa ca,ei sunt uniti in rele,in detrimentul cetatenilor orasului si a turistilor !Se stie ca la nivelul primariei,functioneaza-cu atributii specifice,precise-o comisie , care stabileste-reglementeaza,circu rutiera si pietonala !Acele semne de circulatie,instalate si care trebuiesc respectate-nu sunt montate de catre pietoni sau conducatori auto !Nu !Aceasta comisie,face legea in municipiu !Politia rutiera,este aceea care,vegheaza la respectarea acestor semne de circulatie-de catre pietoni sau soferi!Pana nu-i veti trage la raspundere,pe membrii acestei comisii-tarasenia....va continua-spre binele buzunarelor lor !Treziti-va romani !Dati cu tifla,oricarui individ(zi),care abuzeaza de increderea voastra !Doamne ajuta !
19.   Comentariu trimis de
( 1 ian 2012, 14:24:09
LA MULTI ANI!!!
Dragilor hai sa fim toti corecti si sa evitam zonele care intra sub incidenta indicatoarelor care interzic stationarea, sa scoatem bonuri atunci cand parcam in locurile special amenajate si doar noi sa stopam activitatea hingherilor din tara pailor.
Ce spuneti?
20.   Ipoteza trimis de
( 2 ian 2012, 12:34:23
Hai sa ne imaginam cum ar fi viata hingherilor (sau sfarsitul ei)daca ar fi fost in alta localitate,gen Borsa?Pentru ca genul aia de oameni au sange in p***.Nu cred ca aveau tinp pailandezii nici macar sa fuga,darmite sa mai ridice masina cuiva.Nemaivorbind de faptul ca nici un oras din Romania nu ar fi ales un impotent cu acte drept primar...Mare rusine...laughing
21.   FREDDY trimis de
( 3 ian 2012, 15:59:48
daca acesti indivizi ridicau masinile in MARAMURES...firma nu mai avea angajati...toti erau de mult timp sub glie!!!
21.1  RE: FREDDY trimis de
( 3 ian 2012, 23:51:48
avem, avem muulte de invatat de la maramureseni.
au si ei ''necioplitii'' lor, dar sunt infinit mai putini ca in judetul nostru.
donatori de organe se numeau hingherii din c-lung, daca ar fi facut in borsa macar putin din ceea ce fac la c-lung. cu tot cu legea asta stramba votata pe nu stiu unde...iar primarul si consiliul local ar fi schimbat sediul primariei cu sediul tintirimului daca ar fi facut atata rau comunitatii.
22.   Din invatamintele primarului.. trimis de
( 3 ian 2012, 18:19:05
Domnul primar al Campulungului fudul si iubitor de cai fiind incearca sa ne invete prin deciziile consiliului local cum se poate balega din fuga. El deja poate si cu asta a creat o pata de oras european in administrarea parcarilor din parohia sa. Treaba lui ...dar la fel de bine si mai igienic pentru cetateni era, ( daca il intereseaza veniturile la buget si bunul mers al circulatiei auto in urbie) sa promoveze un sistem de autotaxare a parcarilor dar asta implica o oarece judecata si amenajari ce solicite inteligenta...
De buna seama o fi fost el in vre-o delegatie de lucru pe afara , si-o fi turtit el nasul prin niscaiva vitrine occidentale si nu se poate sa nu fi vazut cum stau treburile pe acolo... dar asta e alta problema .. spuneam de intelighenta nexam ca cetateanul cand a votat nu a votat inteligenta ci galeata si carnatul moca.
De asta sugerez primariei Campulung sa-si promoveze un proiect pentru asemenea administrare a spatiului de parcare...cine stie macar asa ca subiect de campanie electorala pentru viitorul primar ca nu o fi si el tot vitezist asa ca ... romani la arme !!! beliti ochii bine ca vine votarea.
23.   Schimbati subiectele trimis de
(25 ian 2012, 15:08:45
Voi nu v-ati saturat de stirea asta?, alceva nu mai aveti ce scrie?, sunteti penibili de acuma..... deschid in fiecare zi calculatorul sa citesc stirile si numai peste "hingherii din Campulung" dau. Suceava arata nemaipomenit de bine si doar Campulung a ramas in analiza..... mai treceti pe bulevardele Sucevei si vedeti ce se intampla : mizerie, gheata pe trotoare, masini parcate aiurea, caini vagabonzi, vagabonzi care beau si dorm in asa zisul parc, lipsa parcurilor de joaca, lipsa unui PARC ..........lista e lunga domnilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei