Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 dec 2011 - Anul XVI, nr. 307 (4905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru ianuarie 2012

CAS încheie acte adiţionale la vechile contracte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava încheie pentru luna ianuarie 2012 acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2011, urmând ca în cursul lunii ianuarie să se deruleze procesul de contractare aferent anului 2012.
Aşa a informat, ieri, preşedintele director general al instituţiei, Cristi Bleorţu, care a precizat: „Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale pe care le încheiem de la 1 ianuarie 2012 cu furnizorii de servicii medicale şi medicamente sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare. Pentru furnizorii care se află la această dată în contract cu CAS Suceava, contractele pentru anul 2011 se prelungesc, la cererea furnizorilor şi pe baza documentelor pe care le vor depune în luna ianuarie 2012, prin acte adiţionale valabile până la 31 decembrie 2012. Furnizorii care nu se află în contract cu CAS Suceava vor depune cererea pentru intrare în relaţii contractuale şi documentele necesare în luna ianuarie 2012, urmând a fi încheiate contracte cu valabilitate până la 31 decembrie 2012”.
Cristi Bleorţu a adăugat că cererile şi documentele trebuie depuse de furnizorii de servicii medico-farmaceutice la CAS Suceava în perioada 3 – 16 ianuarie 2012. Listele cu aceste documente, pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică, vor fi afişate la sediul CAS şi pe pagina de web a instituţiei, www.cassv.ro.
„Pentru toate domeniile de asistenţă medicală, eventualele diferenţe rezultate ca urmare a negocierii actelor adiţionale pentru anul 2012 şi prevederile cuprinse în actele adiţionale corespunzătoare lunii ianuarie 2012 se vor regulariza”, a completat Cristi Bleorţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CAS încheie acte adiţionale la vechile contracte.
 Vizualizări articol: 1622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
CAS încheie acte adiţionale la vechile contracte1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei