Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2011 - Anul XVI, nr. 301 (4899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizii

Direcţia Silvică a început să transfere drumuri forestiere către primării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La nivelul Direcţiei Silvice Suceava s-au realizat în acest an investiţii de peste 16 milioane de lei, banii provenind din trei surse bugetare, extrabugetare şi fonduri proprii, a anunţat ieri şeful instituţiei, Mihai Miheţiu. Investiţiile au vizat lucrări de corectare a torenţilor, sedii de ocoale silvice, cantoane şi cabane de vânătoare, construirea de noi drumuri forestiere şi reabilitarea celor afectate de calamităţile naturale din anii 2008 şi 2010, achiziţia de maşini de teren prin programul Rabla. În acest an, a subliniat şeful silvicultorilor suceveni, s-au construit 6 kilometri de drumuri forestiere. De asemenea, s-au realizat lucrări de reabilitare pe 10 kilometri de drum şi lucrări de reparaţii pe 1.600 de kilometri din bani proveniţi din producţia anului în curs. Reţeaua de drumuri forestiere a Direcţiei Silvice însumează în jur de 2.600 de kilometri.

Tot în acest an, Direcţia Silvică a început transferul unor drumuri forestiere către primării. Este vorba de acele drumuri care traversează păduri proprietate privată sau obştească.

„Este un lucru bun pentru că nu puteam justifica cheltuielile cu întreţinerea şi repararea lor”, a precizat Mihai Miheţiu. În baza unor hotărâri de guvern au fost transferate către administraţiile locale 15 drumuri forestiere, însumând 50,2 kilometri. Urmează să mai fie transferate alte 99 de drumuri forestiere, în lungime de 352 de kilometri, pentru care documentaţiile sunt în diverse stadii de elaborare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Silvică a început să transfere drumuri forestiere către primării.
 Vizualizări articol: 1210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Direcţia Silvică a început să transfere drumuri forestiere către primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei