Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2011 - Anul XVI, nr. 301 (4899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De sărbători

“Dăruieşte, de Crăciun!”, proiect umanitar la Şcoala Nr.5 “Bogdan Vodă” Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Şcolii cu clasele I-VIII nr. 5 ”Bogdan Vodă” din Rădăuţi au transformat ultima săptămână de şcoală din acest semestru într-o săptămână a omeniei, a bucuriei de a dărui, de a fi mai buni, mai darnici, mai toleranţi cu semenii lor. Copiii au ales să pătrundă în magia sărbătorilor de iarnă într-un mod special, derulând proiectul umanitar “Dăruieşte, de Crăciun!”.

Îndrumaţi de dascălii lor, elevii au desfăşurat activităţi care au avut ca scop promovarea voluntariatului, implicarea în acţiuni umanitare, de întrajutorare a celor aflaţi în nevoie. Sub motto-ul

“Niciodată să nu-i uităm pe cei mai trişti ca noi!”, au organizat mai multe acţiuni, implicând  părinţii şi cadrele didactice.

Astfel, un grup de elevi au vizitat Şcoala Specială “Sfântul Stelian”, însoţiţi de învăţătoarele Mihaela Amariţei, Doina Harand şi Anca Irinciuc, şi au dăruit copiilor cărţi, jucării şi dulciuri, alături de colindul sfânt şi bun.

Alt grup de elevi i-a colindat pe copiii de la Centrul de Plasament, dăruindu-le cărţi, dulciuri şi rechizite şcolare.

N-a fost uitat nici Centrul Geppetto, cu care elevii profesoarei Iulita Bâtă au un parteneriat viabil, cu multe activităţi desfăşurate. Mai mult, întreaga şcoală s-a implicat cu mult entuziasm în campania naţională lansată de Organizaţia Habitat pentru Umanitate “ Sacul lui Moş Crăciun”. Fiecare copil a avut posibilitatea de a dărui o jucărie de-a sa altui copil, învăţând astfel, în mod practic, o pagină din lecţia de generozitate.

Consiliul Elevilor a avut frumoasa iniţiativă de a încheia semestrul aducând colindul sfânt dascălilor, în prag de sfinte sărbători, iar cei mici l-au aşteptat pe Moş Crăciun la serbările pregătite cu atâta emoţie. Directorul şcolii, profesorul Petru Nicuţă, a fost mereu alături de cei mici în iniţiativele lor umanitare, felicitând implicarea părinţilor şi cadrelor didactice, care au pus mult suflet în dorinţa lor de a dărui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Dăruieşte, de Crăciun!”, proiect umanitar la Şcoala Nr.5 “Bogdan Vodă” Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
“Dăruieşte, de Crăciun!”, proiect umanitar la Şcoala Nr.5 “Bogdan Vodă” Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei